Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghjkuytrewq

Moja dziewczyna stała się aseksualna..

Polecane posty

Gość ghjkuytrewq

Hello ;) To był idealny związek.. Szczęsliwy młodzi ludzie.. Seks sprawiał nam tak wiele radosci.. Ja 24 lata.. Ona 21 lat.. Ona zdecydowała się na tabletki.. I problem się zaczął.. Prawie rok bez seksu , bez zadnych pieszczot.. Prosiłem.. Błagałem.. Przestała brać tabletki.. Lecz nie wróciło do normy.. Niedługo mija dwa lata od momentu przestania brania tabletek.. Tzry razy udało mi się nakłonić na seks przez te dwa lata.. Lecz zero pieszczot, zero dotykania.. Tzry razy prosty zwykły seks typu ".. spuśc się i daj mi spokój.." Twierdzi ze mnie kocha.. Planuje ślub.. Choć teraz nie wiem czy ja tego chce.. Rozmowa nic nie pomaga.. Słysze tylko "mam okres" , "głowa mnie boli" , "źle się czuje".. Nie potrafie do niej dotrzeć.. Nie mogę sie dowiedzieć czym to jest spowodowane..

Gość TheMyrthReturned
Idźcie do seksuologa. I rozmawiajcie. Powiedz jej, co Cię dręczy, ale też rozgrzewaj ją Pilnuj atmosfery Postaraj się np. o świece lub coś podobnego Pozwól jej się zrelaksować przed seksem, wypocząć I powoli, nic na siłę

Gość jak teraz tak jest
to po ślubie, dostaniesz raz na pięć lat.Na twoim miejscu nie żeniłbym się z taką kandydatką na żone.

Ja rozumiem ,że seks jest ważny .. ale chyba nie najważniejszy ? Dlaczego ma ją od razu zostawiać ?

Poza tym może właśnie tabletki miały taki wpływ , ja myślę , że seksuolog byłby najlepszym wyjściem , ale chłopie ! opamiętaj się .. kochasz ją ? To nie zrób niczego głupiego , żebyś potem nie żałował ..

No jasne tak jak teraz robi to większość ludzi :P bo rozumiem , że post przedmówcy to ironia .

Gość ghjkuytrewq
Owszem , seks nie jest najwaznijeszy , tylko co , kiedy się czujesz w związku jakby twoja druga połówka hmm.. Brzydziła się toba.. ?? :| Próbowałem i świec i romantycznej kapieli i wszelkich innych sposobów.. I nic..

No ale sam sobie powinieneś odpowiedzieć na pytanie czy jest powód żeby Ona sie Ciebie brzydziła ? Ja tu nie chcę teoretyzować ale może to Ona ma jakieś złe doświadczenia ? Chyba , że przed braniem tabsów było normalnie .. to w takim razie wina leży po ich stronie .

Gość ghjkuytrewq
Przed braniem tabletek było normlanie, idealnie w seksie.. I co teraz począć? Jak "anulować" skutki brania tabletek?..

a tak powaznie ...spadek libido jest tylko w trakcie brania tabletek, jesli przerwala wszystko powinno wrocic do normy.... wiesz co mi sie wydaje? ze ona przestala sie czuc atrakcyjna, a to dla kobiety jest to bardzo waznie. To TY musisz jej codziennie powtarzac ze jest cudowna, piekna kobieta, a jesli tego nie robisz, coraz bardziej poglebiasz jej stan, wiec moze zacznic to wszystko naprawiac od siebie. to ze uzalasz sie ze twoja kobieta jest aseksualna nic nie pomoze

No to widocznie z nimi coś nie tak , najwyraźniej jakieś działania niepożądane sie wdały w jej organizm . Ja myślę , że powinieneś ją namówić na wizytę u ginekologa , bo takie nagłe odstawienie też nie jest dobre , może powinna zacząć brać jakieś o słabszym działaniu . Spadło jej libido , więc ja tak właściwie nie wiem czy to leży w psychice czy jak to właściwie jest . Ale niech idzie po inne tabletki antykoncepcyjne jak najszybciej , bo wiem jak to jest jak są nieodpowiednio dobrane , co najważniejsze chłopie , cokolwiek by się nie działo jeśli ją kochasz to nawet nie dopuszczaj do siebie myśli , że mógłbyś ją zostawić , bo razem naprawdę możecie pokonać ten problem .

Gość Zi0m
Po prostu jej się znudziłeś i już jej nie podniecasz (miałem tak z każdą dziewczyną, ja jej nie podniecałem, za to inni - owszem), jak chcesz uprawiać seks to musisz płacić lub znaleźć hedonistkę, albo tak się zmienić, by dziewczyna na sam Twój widok miała mokro.

Gość matacz ,,,...
po co ? nie pomoze na tyle ile chlópak chce , młoda była to sie rzneła , dzis juz stara rura jest i mineło - taka prawda , wielu tak ma , ty na taką wlasnie trafileś - znajdz inną . szkoda czasu na lekarzy itd.

Gość matacz ,,,...
ale pomyslałem , tylko co z tego skoro ta miłosc bedzie mu przynoscic tylko smutek i frustracje >? no pomysl sam/a jak bys sie czuła gdyby partner/ka nie poządał ciebie i ciagle na twoje checi kochania sie zbywał ciebie ?. Pokocha inna

też fakt, ale może on chce to zmienić i chce by było jak dawniej co do pokochania innej. on nie tylko kocha obecną dziewczynę, ale również jest przyzwyczajony do niej, więc może mu być trudno

Gość matacz ,,,...
no to nich sie meczy i próbuje , by potem sam do siebie nie mial pretensji , ja stawiam na strate czasu , a efekty mizerne . Po ciazy bedzie jeszcze gozrej u takiej , mylic sie tez jednak moge , ale gdzies tylko w 10%

Gość jaaseksualna
coś Wam wszystkim napisze jestem mężatką mam 28 lat i jestem aseksualna seks może dla mnie nieistnieć mimo tego ,że męża kocham nad życie,czasami uda się mu namówić mnie na seks , ale wtedy prosze Boga aby skończył jak najszybciej . Jestem tego świadoma ,że go krzywdzę , ale co zrobić on mnie kocha ja kocham jego i robi się błędne koło. Nie ma wyjścia z tej chorej sytuacji bo nawet jak się rozstaniemy to co powiedziec innym skoro oprócz tej strefy wszystko jest ok. Żaden psycholog i seksuolog nie pomaga.

Gość Damski Krawiec
Jeśli panna która stała się aseksualna "planuje slub" to coś tu jest nie na temat. Niech idzie do klasztoru, jak musi juz przyjąć jakiś sakrement. A ty kolego "nick z różnych liter" pożegnaj ją szybko. Małżeństwo z aseksualną kobieta, które nie może być "skonsumowane" jest... nieważne, nawet w kościele.

ja tak samo mialam po tabletkach tabletek nie bede juz brac bo w moim przypadku to rowna 10kg dodatkowo na plusie plus jestem napuchnieta, naburmuszona, zla i libido zero nie mam teraz faceta wiec sie nad tym nie zastanawiam ale jak sie jakis odwazny trafi to co my zrobimy? prezerwatywy? za duzo kosztuje zeby je ciagle uzywac:(

Gość To wina tabletek
Powinnienes z nia najpierw porozawiac. Najzwyczajniej spytac sie dlaczego nie chce? Jesli nie ma jakis konkretnych powodow wyslij ja do lekarza.

Bez żadnych tabletek i innego chemicznego gówna dziewczyna się zmieniła. :( w zaciśniętą udami twierdzę. :O Może piszę tak specjalnie, bo już od dawna nie jesteśmy razem. Ale z czasem ludzie zmieniają się do nie poznania.

Gość ja obstawiam tabletki
bo ja przed tabletkami lubiłam i 3x dziennie. po tabletkach aseksualność zupełna. nie biore już 5 lat a libido dalej zerowe. jakbym mogła cofnąć czas to bym tego syfu już nie ruszyła.

Gość Gdybym mogła cofnac czas
jak się za młodu sexiła..ostro...to cos nie tak. Mysle, że to nie wina tabletek. Tylko ona nie chce. Tylko ona wie dlaczego. Może to kara? zemsta? Co innego jakby za młodu była również aseksualna. Jeśli nie chce isc do sexuologa to znak, że świadomie manipuluje sexem.

Gość juzekbuzek
jaaseksualna coś Wam wszystkim napisze jestem mężatką mam 28 lat i jestem aseksualna seks może dla mnie nieistnieć mimo tego ,że męża kocham nad życie,czasami uda się mu namówić mnie na seks , ale wtedy prosze Boga aby skończył jak najszybciej . Jestem tego świadoma ,że go krzywdzę , ale co zrobić Jak to co zrobic ... pozwolić mu na kochankę