Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghjkuytrewq

Moja dziewczyna stała się aseksualna..

Polecane posty

Gość zolza007
odpuśc sobie ja...tabletki nie maja nic do rzeczyy dla chcacego nic trudnego....

Gość matacz ,,,...
Tabletki mają do "rzeczy" jesli sie je bierze ! ale kiedy porzestanie wszystko musi wrócić do normy po około ... tu rznie jak dla kogo - około 6 miesiacach

Gość ajmiszek
powiem Ci jedno, ja nie miałąm ochoty na mojego faceta (to było nawet długo bo około roku) tylko wtedy gdy przestał mnie kręcić interesować i pociągać jako meżczyzna, ale potem oczarował mnie drugi raz się zakochałam i od razu nogi rozłożyłam... taka psychika kobiety... tabletki to nie problem.

hahha macie problem poprostu niechce dziewczyna i już .. !!!! musi być tego jakiś powód?heh..nie! poszukajcie sobie dziwek jakiś , a nie wymagajcie ,ze kobieta ma ciagle miec chęć, na to zebyście swojego fiuta użyli i się spuścili .. a to wcale nie jest takie super całe podbrzusze boli .. i niby po co i ku czemu maja sie godzic dla przeżycia kilku sekund uniesienia hahah!!!!!!!! nawet suki mają lepiej bo lataja 2 razy do roku tylko..

Gość ajmiszek
myślę że jak kobieta jest zakochana i rozkochana to jednak chce... jak kocha zawsze da dziurke...

kobieta traci rozum jak juz rozkłada nogi .. później sie budzi , ale czasem jest już za późno