Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maksymiliannna

Kuzynka ma dzis urodziny, chyba robi impreze i mnie nie zaprosiła

Polecane posty

Gość maksymiliannna

a ja kupiłam jej prezent:( byłam pewna ze nie wyprawia urodzin i chcialam isc do niej dzisiaj wieczorem na kawe i dac jej prezent, sumie nic takiego tusz do rzęs i pomadke ochronną. ale rano dowiedziałam się ze ona podobno robi jakąs impreze zaprasza kolezanki do klubu, dowiedziałam sie od jej koleżanki. nie dostałam zaproszenia i teraz nie wiem czy isc do niej teraz z tym prezentem, czy wcale nie isc.

Gość Rubense
no lepiej chyba nie iść w takim układzie

Gość maksymiliannna
jakby to było wazne to ja mam 17 lat, a ona 19. ale oprócz tego ze jestesmy rodziną to tez dobrze się kumplujemy.

Gość maksymiliannna
ona chyba zaprosiła swoje kolezanki z klasy, szkoda ze mnie pominela. to co nie isc z tym prezentem?

Gość maksymiliannna
Idź z prezentem jutro albo pojutrze a nie dzis.... Dzis wyprawia urodziny dla koleżanek z klasy a w inny dzien sie spotka z toba..

Gość xxxxxxxxxxxyyyyyyyyyy
jak cie zaprosi w inny dzien to idz a jesli nie to prezent zchowaj dla siebie

Gość haha sama sobie odpowiadasz?
:D

Gość nic nie robie
No nie dziwie się, że jest ci przykro. Jeśli Cie zaprosi za kilka dni to jej daj prezent jeśli nie to zostaw go dla siebie i przemilcz sprawę.

Gość maksymiliannna
hmmm ona wcale do mnie nie zadzwoniła nawet ani nie wspominała ze zaprasza na ciasto czy cos, wiec pewnie ani jutro ani w tyg juz nie zadzwoni. chicalam isc dzis ale tak sobie myśle ze chyba nie pojde wcale i nie dam tego prezentu. co z tego ze dla kolezanek z klasy, jesliby chciała mogla tez mnie zaprosic widocznie nie chciała

Gość maksymiliannna
to nie ja pisalam, nie wiem czemu ktos wpisał mój nick

do klubow przewaznie wpuszczaja osoby pelnoletnie - moze dlatego Ciebie nie zaprosila. zadzwon do niej teraz z zyczeniami i sie zapytaj o ktorej mozesz wpasc na kawe. jak sie do niej nie odezwiesz pomysli, ze zapomnials o niej

Gość maksymiliannna
jak sie do niej nie odezwiesz pomysli, ze zapomnials o niej tylko ze ona o mnie zapomniala!

raczej nie wypada iść skoro Cię nie zaprosiła. Złożysz jej życzenia i dasz prezent jutro:)

Gość maksymiliannna
Ale ja własnie nie chce isc skoro mnie nie zaprosila, chodzi mi o to ze w tej sytuacji chyba wcale do niej nie pojde i nie dam tego prezentu

Gość maksymiliannna
No pomyślcie jak to bedzie wygladało, ona wyprawia urodziny nie zaprosiła mnie a ja jutro polece z prezentem jak jakas wazeliniara:O ok postanowiłam tusz i błyszczyk zostawiam sobie. a jej zaraz wysle zyczenia smsem:D