Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajaA1977

poflirtujemy :)

Polecane posty

Gość plummm
dzien dobry 🌼 moze i dzis mi sie uda przesłac troche promieni słonecznych :) chyba ze juz dotarły wraz ze wschodem słonca :) Sias jak jest zrozumienie to i słowa bywaja wtedy zbedne ;) miłego i słonecznego dnia 👄 :)

Dzień dobry:) Promyki słoneczka są, nawet dużo.:) Promyki nadziei też, tych jakoś mniej, ale jestem dobrej mysli.;) .... no właśnie, porozumienie bez słów. Bywa, patrzę na kobietę, ona na mnie ( najczęściej łakomie), i bez słów się rozumiemy!:P I to jest własnie TO!!!!:) )))))))))) Milusiego, porozumienia!?.🌻:)

Gość plummm
wtedy to zamiast słow aktywny jest jezyk ale ciała :P:) 🌼;)

Oj tak:) ))))))))), jest on równie wymowny jak słowa, a emocji przynosi nawet więcej, bo dochodzą do tego wrażenia wyobraźni. I powstaje coś, czego tak bardzo poszukujemy. Czasem jednak, cała ta piękna konstrukcja niewerbalno- wyobrażeniowa kończy się klapą, niestety.:O Ale nie upadamy na duchu i szukamy znowu.;)

Gość plummm
powstaje cos co jest odzwierciedleniem naszych pragnien :) jezyk ciala posiada cała palete doznan..i to ona powoduje ze wszystkie emocje ktore sa w nas skumulowane rozpalaja kazda czesc ciala, wrecz błagajac o wiecej..o to zeby poszlo sie dalej.. "szukajcie az znajdziecie..a oni poszli i znalezli" :D

Gość plummm
czemu sadzisz ze to nie ja?

...bo dość śmiało i prowokująco, bym powiedział.:) Ale to pewnie moja wyobraźnia rozbudowała Twoje zamierzenia.

Gość plummm
prowokownie nie było moim zamierzeniem..zinterpretowałes to jak chciałes :):) ale co myle sie? nie bywa tak? jesli sie myle..to sorki..a takim razie jest to tylko moje wyobrazenie :)

Ależ zgadzam się z Tobą - tak bywa i tak jest!:) Może źle sie wyraziłem, ale po Twojej wypowiedzi byłem mile zoskoczony trafnością spostrzeżeń, i ich śmiałym tu przedstawieniem. Zastrzegłem sie tam jednak, że byc może to moja wyobraźnia dopowiedziała więcej niż było zamierzone.:) Sorrki za nieprecyzyjną wypowiedź.😘:)

Gość plummm
nic sie nie stało :) wystarczy umiec odczytywac to co sie czuje :)) to czego sie pragnie...a wtedy wie sie jak to wszystko ubrac w słowa :) wiele osób tak potrafi..tylko własnie...to wszystko posiada ogromna siłe i trzeba wiedziec jak jej urzyc zeby nie zranic.. a widzisz..czasem mi sie uda miło zaskoczyc :)🌼

Nooo, miło być przyjemnie zaskoczonym. I uważam, że na pewno byś potrafiła o wiele wiele przyjemniej zaskoczyć,..... gdybyś tylko chciała.;)

Gość plummm
witam 🖐️:D widac ze swieta na horyzoncie :) Siaś a pewnie ze miło być przyjemnie zaskakiwanym..chyba każdy tak by chciał :D lepsze to niz gorzki smak rozczarowania.. a czy bym potrafiła przyjemniej zaskoczyc?.. może tak może nie :P miłego i słonecznego dnia 🌼 :)

Cześć:) Jesteś tajemnicza jak jak uśmiech Mony Lisy.:) A o świętach myślę z lekkim niepokojem, bo czuję już ten słodki ciężar pełnego brzucha, "czar" słodkiego lenistwa, i uroki łakomego wzdychania do jakiegoś miłego ciałka.;) Jest takie co prawda takie ciałko na horyzoncie, i raz po raz bliżej niz grubość ubrania, ale kapryśne toto, samo nie wiedzące czego chce, pyskate i w ogóle, ale miłe w dotyku, cieplutkie, i o lekko opływowych kształtach!:) Więc jak mówią - "na bezrybiu..... itd, i jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma", chociaż nie wiadomo czy jaka świąteczną (miłą) niespodziankę mi chce sprawić, to po cichu jednaj na to liczę. Miło, że wróciłaś, bo już myślałem, że....:O! 🌻:)

Gość plummm
nigdzie nie byłam..wiec nie mialam skąd wracac :))) a tajemniczość to nieodzowna częsc kobiety :) ale i Wy potraficie tez intrygowac i to czasem nawet bardzo :)) oj tak słodkosc lenistwa i spokoju :) noo czyli siewta moga byc spedzone"rekreacyjnie":P miłego 🖐️🌼;)

Oj tak...., wiem, że kobiety mają tajemne "części", i to bardzo interesujące części !:P Mają kobiety też i tajemne wnętrze ( myslę w tym miejscu o osobowości;) ), co składa się na tajemniczą i wielce skomplikowaną całość. Dlatego pewnie tak zawzięcie usiłujemy, ciągle i niezmordowanie, dostac się do tych miejsc, i do wnętrza kobiety .:) Coś w tym jest!!!!!!!?;) Plummm, uchichrałem się z Twojej wnikliwości,..... z wróżby, że święta mogą okazać się TYLKO rekreacyjne!?:P Obyś była złym prorokiem w tej kwestii, bo wolał bym chociaż pół na pół.:) Ale i tak malutki buziak wdzięczności dla Ciebie, za chwilę radości, --->mmmmmłłłłłłaaa!😘

Gość plummm
🖐️🌼:D Sias troszke zle mnie zrozumiałes, ale cieszy mnie to ze wywołałam usmiech na buzce :D👄 dziekuje za buuuziaka ;)

Gość plummm
Oby zdrówko dopisało, by jajeczko smakowało :) by babeczka nie tuczyła, atmosfera miła była, by zajaczek uśmiechnięty przyniósł radość w ten dzień święty!!:) Zdrowych, radosnych Świąt Wielkanocnych pełnych nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju i miłej atmosfery w gronie rodziny i przyjaciół :)🖐️🌼

Witajcie :) Dołaczam się do życzeń :) Zmartwychwstał Baranek Boży, niech każdy swe serce otworzy, na miłość, radość i pogodę ducha Kto wierzy w Niego niech słów Jego słucha Zbawiciel z martwych powstał, Alleluja weselmy się bo radosny dzień dziś nastał, Alleluja! 👄🌼

Gość plummm
radosnej Wielkanocnej niedzieli 🌼 :):) mimo iz słonce schowałao sie za chmurami niech świeci jak najwiecej w sercach rozjasniajac je swoim optymizmem :)

Hej:) Niedziela była, a właściwie jeszcze jest, słoneczna, ciepła ale nie upalna.:) W tej chwili jest chłodniej, ale słoneczko jeszcze świeci. Minęła dość miło, bo na pojadaniu, na włóczędze, znowu na pojadaniu, na okazyjnym kieliszeczku dobrego winka( jakies tam wytrawne BORDEAUX), i pogaduchach ( z kolezkami TYLKO...:O ) Plummm, Twoje przepowiednie jak na razie się sprawdzają, bo raczej rekreacyjnie!...ale dzień się nie skończył jeszcze, a wieczory lubieją miło zaskakiwać.:) A... "mam ochotę na chwileczkę zapomnienia..."!?;)*

Gość plummm
🖐️🌼 i mozemy teraz odetchnac po dniach legalnego obżartwa :p SIAS I JAK TAM U Ciebie ?;) rekreacja czysto fizyczna połaczana z chwila zapomnienia zajeła troszke swiatecznego czasu :P miłego i słonecznego dnia :D:)

Hej:) Oj, życie jest piękne!:P Mam jeszcze błogi usmiech na twarzy ( zawistni twierdza, że głupawy ). Po wczorajszym wieczorze, który zaczął sie po południu, świat wydaje mi się ładniejszy, słoneczniejszy, przychylny, otwarty, wiekszy, bardziej czysty, i w ogóle.;) Może to wpływ doznań wzrokowo - palpacyjnych, może człowiek poznający świat dotykiem ma jakieś szczególne wrażenia, nastrajające go przyjaźnie do niego. Bo ten obiekt poznawany i odbierany dotykiem ( wzrokiem mniej, bo było światło przycmione), był nadzwyczaj miły w dotyku, cieplutki, opływowy, mający duzo róznych wypukłości, wcięć, pagórków, i sporo tajemnych zakamarków, a reagował wspaniale!:) Dużo by pisać, zachwyty wyrażać, a i tak nie udało by się wszystkiego dokladnie i obrazowo ukazać. Dość, że wczorajszy wieczór zakończył sie dziś rano, i tak wydaje mi się, że był zbyt króki dla zwiedzania TAKIEGO obiektu,..... chociaz zwiedzania było sporo i dokladnego! Dla pewności niektóre fragmenty zwiedzałem nie tylko raz, bo obiekt zwiedzany był wyraźnie zadowolony i bardzo zachęcał do dokładnego poznania swoich uroków :) )))))))))) P.S Już sprawdzałem kiedy będą nastepne jakieś świeta - będą, juz niebawem!!!;) Żeby tylko obiekt był dostępny do zwiedzania znowu, bo bywa kaprysny!?:O

Gość plummm
:D:D:D noo to tylko pozazdrosci takiego wieczoru :) wazne ze zaspokojone pragnienia jak owniez play na kolejne :D a nie dlugo tzreba czekac bo kilka dni tylko :P

Gość plummm
matko ale zem napisala.. to chyba przez to wrazenie :P