Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajaA1977

poflirtujemy :)

Polecane posty

No tak, jak zwykle bardzo zgrabnie to posumowałaś - tak jest.:) A to czym pisałem, chociaz długo trwało, ale skończyło się niestety, i to już dość dawno. Bez niczyjej winy, ale bolało. :)🖐️

Hej Plummm:) Jest piękny, słoneczny poranek, i jestem przyjaźnie do całego świata nastawiony. Dobrego dnia😘;)

Gość plummm
Witaj Sias 🖐️ u mnie tez dzis piekny wiosenny ranek :) nawet wschłuchając sie w odgłos miasta slychac tą wiosne, wiec jak nie byc przyjaznie nastawionym. Miłego dnia ;)

Gość makapkss
siaś ładnie piszesz,ciekawa jestem ile masz lat;)

makapkss :) Dziękuję za uznanie.;) W wieku jestem... "stosownym", a jego ramy wywnioskowac można z mało skromnej wypowiedzi w moim profilu. Odpowiedziałem, więc mogę teraz zapytać: czy masz jakies zamiary względem mnie??:P I podpowiem że, w razie gdyby, to w tej chwili jestem baaardzo zajęty próbami oczarowania Plummm ( co idzie mi ciężko:(, jak na razie ). Po udanym oczarowaniu, w konsekwencji ma to spowodować sprowadzenie jej z drogi cnoty, i dalej ma doprowadzić do zatracenia się( wspólnego oczywiście) w efektach moich zabiegów . Widzisz więc, że droga to długa i wyboista ( a rezultaty niepewne). Jestem jednak dobrej myśli, a liczę też trochę na wiosenny zew natury, co jak wiemy ułatwia takie niecne, jak je niektórzy nazywają, zamiary!:) )))))))))))))))))

Plummm, to "wiosenne wsłuchiwanie się" w odgłosy miasta zapisuję u siebie po stronie plus!;) Toż to wyraźne oznaki wiosennego zewu przecież!?:)

Gość plummm
Sias drogi z reguły są dlugie, wyboiste a dodatkowo kręte :) trzeba byc dobrym kierowcą żeby trafic do celu. Ale widze ze ktos tu zmienny jest. Jesli słyszy sie pozytywne odglosy, napawają ce optymizmem to tak mozna to okreslic jako "zew" by wyrwac sie z tej szarosci :)

Gość plummm
hej 🖐️:) chyba ze ja cos zle interpretowałam :)

....aż mnie skręca, żeby dowiedziec się, w którym miejscu źle zinterpretowałaś???:)

Gość żonaty1987
Czy jest tu jakaś kobieta po 40 kturą mozna zaprosić na kawe z okolic Bytomia ja 24 lata

Gość plummm
Sias cos mi sie wydaje ze dobrze wiesz w którym miejscu :)

..oj wiem wiem,...ale chciałbym to" usłyszeć z Twoich ust"!;)* 🌻

Gość plummm
skoro chcesz to usłyszec :) wiec prosze.. "Odpowiedziałem, więc mogę teraz zapytać: czy masz jakies zamiary względem mnie?? I podpowiem że, w razie gdyby, to w tej chwili jestem baaardzo zajęty próbami oczarowania "

Niom:), to! .. wiesz,....cieszę się, żeeee... zareagowałaś, bo to dobry znak.;)

Gość plummm
nie wiem czy taki dobry :P to sie jeszcze okaże jaki beda tego skutki :)

Ja jestem dobrej myśli, i wyobraźnia, o której tyle mówilismy, podpowiada mi, że zamiary są realne, i ta sama wyobraźnia rysuje mi też, zgoła niebiańskie scenariusze i obiecuje rajskie doznania.;) Mmmmmm!:) )))))))))))))))

Gość plummm
byc dobrej myśli to juz połowa sukcesu :)) to moze podzileisz sie tymi scenariuszami ;)

Nie bardzo chyba mogę się podzielić...., nie wypada, toż to publiczne forum!:P Chociaż scenariusz jest w miarę przyzwoity, i główni aktorzy zawsze coś z ubrania na sobie mają, chociażby kolczyki, ale mają!;) To baaardzo piękne wizje, i aż boję się z takimi kłaść spać gdy nadejdzie pora nocna.:) )))))))))))))

Gość plummm
nie wiem czy biżuterie mozna zaliczyc do ubrania :P co do scenariuszy to one same układaja sie w głowie, szczególnie porą nocna ;)

Gość milosniczka_meskich_dusz
:D flirt jeszcze nikomu nie zaszkodzil przylaczam sie i ja

Plummm, więc nie muszę scenariuszy publikować skoro same się układają!?;))) Tak naprawdę, to jednak myslę, że wspólnie ułożony scenariusz to był dopiero hit!:P Hmmm!...jak tu nie mysleć o "geometrii"!!!!?:O

Gość plummm
czesc 🖐️:) układaja sie same i znane sa tylko swoim wydawcą :D tak myslisz ze był by hit;)? dzisiaj pochmurno, bryyy az sie nie chce nigdzie wychodzic :o miłego dnia :)

U mnie też pochmurno i zimno. Jest ldwie cztery albo pięć stopni powyżej zera. Jest mokro (na dworze...., jak na razie;P), więc rzeczywiście nie chce sie wychodzic .:) A czy scenariusz ułożony współnie byłby hitem?..nie wiem, to by chyba zależało od realizatorów, albo od jednego z nich, tego, który by przejął reżyserkę. Oczywiście miło być "reżyserowanym", poddawać sie poleceniom reżysera, korzystac z jego doświadczenia, i cieszyc się spektaklem. Ale w razie potrzeby to też jasna sprawa, że biorę reżyserkę na siebie, bo nie ma tak dobrze, żeby tylko sie obijac i korzystac z czyjeś "ciężkiej pracy".:P Tak, że myslę spektakl raczej by był udany, skoro obydwie strony zdeklarują sie i dołoża starań, żeby wszystko klapło. Oj nie nie, nie żeby klapło!:P ...żeby wszystko było ok!;) )))))))))) Milusiego, mimo wszystko dzionka, i dobrego nastroju.🌻:)

Gość plummm
scenariusz to jedno, rezyseria drugie :)) powstajacy scenariusz lepiej w spolnie wyrezyserowac (na przemiennie) :))) a wtedy i odpowiednia fabuła spektaklu powstanie cieszaca i umusł i ciało :))) wzajemnie miłego dnia :D ciepłych mysli poprawiajacych (pochmurny) nastrój 🖐️ Petrol 🖐️:)

No cóż, wypada tylko ustalić kto pierwszy będzie reżyserował, i...już!:)...;)