Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwiak

gdzie pojsc z dziewczyna w Warszawie?

Polecane posty

Gość gość
Zależy co dziewczyna lubi robić. My ostatnio wybraliśmy się do escape roomu (Nowy Świat 22) i było super :) I atmosfera i okazja żeby naprawdę się wypróbować... Myślę że warto spróbować

Gość KamilMłyn
Polecam sushi bar Sushi Saska Kępa!Mają mega smaczne sushi i do tego fajny jest u nich klimat!!Ja i moja dziewczyna bardzo lubimy do nich chodzić!!

Gość Roenia
Jeśli chodzi o dobry klub, miejsce do potańczenia, na naprawdę wysokim poziomie, na pewno sprawdzi się klub The View http://theview.pl - z pięknym widokiem na panoramę stolicy, cudowny klimat Nowego Jorku. Moim zdaniem jedno z lepszych tego typu miejsc w naszym kraju:)

Gość JangaA
Ostatnio rozszerzyliśmy z mężem nasze poglądy kulinarne o dobre recenzje chińskiej restauracji Pańska 85. Można śmiało zabrać swoją dziewczynę/narzeczoną/żonę i posmakować nowych smaków.

Gość EwelinaMax
Możesz ją zabrać do dobrej restauracji. Bywałam często w Bistro Wiejska i szczerze polecam ten lokal. Oczarujesz ją.

Gość gość
W zimowe dni myślę, że warto wyjść na miasto i zjeść coś pysznego w jakimś przyjemnym i cieplutkim miejscu. Z chłopakiem i znajomymi byliśmy niedawno pierwszy raz w super knajpce Czyli Żurawia 45 na pysznej pizzy. Bardzo fajne jest tam to, że samemu dobiera się składniki i składa zamówienie na dotykowych stolikach :)

Gość gość
Jest wiele ciekawych i częto mało typowych inicjatyw. Sporo z darmowych eventów wrzuca choćby waw4free Można iśc za darmo na koncert, kabartek, jakąs potańcówkę, czy różne formy integracji typu grill lub wspólne czytanie/ rysowanie. Ja się wybieram na integrację rysunkową bo to zawsze coś ciekawego ;p Jest niedługo pracowni Kontrastownia na ochocie Pozdro!

Gość Karolina1995
Wiele jest sposobów na randki, dziwie się skąd faceci mają, aż tyle pomysłów. Mój mnie ostatnio zabrał do domów zagadek, może mało romantycznie, ale wiele można się o sobie dowiedzieć podczas rozwiązywania różnych zagadnień :)

Gość WolikKondzio
Polecam oblookać menu w Bistro Wiejska. Jak zabrałem moją dziewczynę tam to była wniebowzięta :D

Gość Nikolette22
Mi osobiście bardzo podoba się w restauracji Zachodni Brzeg. Raz, że jest nad Wisłą więc jest super klimat a już zwłaszcza wieczorem a dwa, że ich jedzenie jest genialne! Nie pomyślałabym, że aż tak zasmakuje w kuchni izraelskiej ale jednak :D teraz jestem tam stałą bywalczynia!

Gość gość
Jak lubi zieleń, to musisz ją zabrać do galerii Implant, jak tylko ją otworzą w marcu. Ma być to jakieś nowe miejsce na Chmielnej. Mega nowoczesna i ekologiczna galeria handlowa typu pop-up. Dla mnie brzmi ciekawie i nie mogę się doczekać otwarcia. Nazywa się Implant Warsaw.

Gość michalina234

ja polecam restaurację Literatka na Krakowskim Przedmieściu - jest bardzo elegancka i romantyczna! polecam też zarezerwować stolik przy oknie z widokiem na Zamek Królewski a tą porą roku z tymi wszystkimi pięknymi, świątecznymi dekoracjami wasze dziewczyny na pewno beda zachwycone 😄

A teatr? Ja na pewno nie pogardziłabym takim zaproszeniem 🙂 Szczególnie, ze z tego co wiem, od marca Teatr Rampa wraca z kultowym spektaklem „Jesus Christ Superstar” 🙂 Ktoś z Was się wybiera?

Gość Emilia

Ja polecam wybrać się do Sushi Wesoła!! Mega duży wybór sushi, fajne ceny i jedząc czuć, że robione jest na bieżąco!! Warto się do nich wybrać jeśli lubicie sushi lub odwrotnie jeśli jeszcze nigdy go nie próbowaliście. 

Gość Letka

Jeżeli to ma być fajna randka, to zawsze sprawdzi się teatr i przyjemny spacer po spektaklu. My regularnie odwiedzamy warszawską Rampę. 🙂 Za kilka dni wybieramy się na Twist and Shout wybrany muzyczną premierą sezonu. 🙂

Gość atomic-ivanov-ψ

spacer bulwarami nad Wisłą wydaje się być wyjątkowym doznaniem, na prowincji ze świeczką szukać podobnych atrakcji, koniecznie zabierzcie widły 😎 !

Gość Malyna
Dnia 30.08.2019 o 13:57, Gość Letka napisał:

Jeżeli to ma być fajna randka, to zawsze sprawdzi się teatr i przyjemny spacer po spektaklu. My regularnie odwiedzamy warszawską Rampę. 🙂 Za kilka dni wybieramy się na Twist and Shout wybrany muzyczną premierą sezonu. 🙂

Podobno świetny jest tan spektakl. Czekam na rozstrzygnięcie ich konkursu na profilu FB, może akurat uda się wygrać. Jeśli nie, to na pewno kupię bilety 🙂