Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotkowa_pani

z grzywką czy bez ?

Polecane posty

Gość stokrotkowa_pani

heey :) jestem tu nowa, więc mogłam zrobić coś źle. z góry przepraszam;* Słuchajcie. Nigdy nie miałam grzywki. Znaczy miałam, w piątek klasie. I wtedy był to lekki niewypał, gdyż wyglądała ta grzywka jak firanka.prześwitywała:cmok:.nie była to gruba grzywka,tylko taka cieniutka. Moim zdaniem wyglądałam nawet ładnie, ale to była klasa piata podstawówki !! Teraz wyglądam inaczej, wiadomo, doroślej; nie wiem czy mi się trochę twarz nie zmieniła nawet ;d *jestem w pierwszej klasie liceum) Ostatnio zaczęłam się zastanawiać czy nie zrobić sobie grzywki.. Tylko że ja sie bardzo boję zmian. zwłaszcza na włosach. szkoda mi. Boję sie, że będę wyglądać gorzej i w ogóle. zmiany są nie dla mnie. niektórzy mają zupełnie inaczej, wiem. ale ja się boję xd Dałabym wam zdjęcia, z piątej klasy (tylko na nich nic nie widać prawie.nie mam takiego właśnie twarzowego, żeby było mnie widać) i moje teraz. z sylwestra i jakoś z przed tygodnia :) i.. niedawno miałam włosy spięte w kucyka- koński ogon. różnie mówią. czasem sobie wiąże ;d i tego kuca jakby dałam na przód,że powstała taka jakby grzywka.dałabym wam też te zdjęcia, ale nie wiem jak je wstawić tutaj.jak dodać załącznik jakis... http://nk.pl/profile/887851 to jest link do mojego profilu na nk. to spróbujcie sobie mnie wyobrazic w grzywce. albo napiszcie mi,jak dodac zdjecia tutaj xd ;**

Gość masz za
mały dzióbek do grzywki... Ja byłabym za opcją bez.

Gość powiem tylko tyle
B.ładnie wyglądasz bez grzywki.

Gość masz za niskie czoło do grzywk
i moim zdaniem dużo lepiej bez albo taka ewentualnie na jedno oko