Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totylkoja82

Czy taki 28- mio letni facet pozna jeszcze kobietę ???

Polecane posty

Gość totylkoja82

Coś o mnie. Według mnie w dzisiejszych czasach to same negatywne cechy. - studiowałem budownictwo , została mi tylko obrona , w trakcie studiów pracowałem , teraz szukam pracy bo nie pracuję - alkohol piję tylko od czasu do czasu , nigdy nie zdarzyło mi się aby urwał mi się film , nie upijam się - nie jestem imprezowiczem , do klubów chodzę bardzo rzadko , wolę do jakiejś knajpy , do muzeum , na wystawę , do kina albo na świeże powietrze - nigdy nie brałem narkotyków - nie palę papierosów , paliłem przez kilka miesięcy ale to było jeszcze w podstawówce - wstyd to napisać , ale nie miałem żadnej partnerki seksualnej - dzieci lubię , ale pewnie nigdy ich nie będę miał - moja kryminalna kartoteka jest czysta jak kartka papieru , nigdy nawet nie dostałem mandatu choć jeżdżę już prawie 10 lat - jestem spokojny , odnoszę wrażenie że za spokojny , dobre wychowanie też nie jest mi obce - nie wiem czy komuś się podobam czy nie , to kwestia indywidualna , ale dzieci w parku nie uciekają na mój widok - jestem szczupły Właśnie przez to co napisałem powyżej nigdy nie byłem w żadnym związku i chyba nigdy nie będę. Jestem za spokojny i zbyt nieśmiały:(

Gość wwrrr
Masz prawo jazdy, masz szanse.

Gość zaareczonaa
a ja bym chciala takiego faceta:)

-kurwa ile dałbym zeby skonczyc budownictwo, na codzien jestem osoba, która wpada na budowe i ocenia prace innych i jesli trzeba nakazuje poprawki - z wykształcenia jestem zupełnie kims innym - alkohol z umiarem pije - narkotyki fuj - ale próbowałem trawki - dzieci sa fane ale w godzinach od 16 do 19-stej - kartoteka - swiezy mandat -staram sie byc spokojny ale nie wychodzi mi to - zwlaszcza po alkoholu - jestem zabójczo przystojny , laski mnie same zarywaja - ja je zlewam - szczupły takze

Gość Sssysssa
Oj napewno poznasz:-) chyba dotąd nie szukałeś jej za bardzo? Ale spokojnie. Miłość przychodzi nagle i niespodziewanie. Wiem to z doświadczenia:-) głowa do góry!

Gość ihaaaaa
ciesz sie ja skonczylem ekonomie i nie mam pracy

Gość polinezzzzzzzja
skad jestes? :P

powiem ci jedno NIGDY NIE ZEŃ SIE Z PIERWSZĄ KOBIETĄ WIEDZĄC ZE ONA MIAŁA PRZED TOBĄ FACETÓW BO TO OBRAZA DLA FACETA

Też uważam , że masz szanse....jak to ktos powiedział wyżej, masz prawo jazdy:D Dominiku, a Ty co się dziś tak rozkręciłeś, że sypiesz wulgaryzmami???????:D

Gość totylkoja82
Według Was może szanse jakieś mam. Życie wszystko zweryfikuje , ale przy moim szczęściu wiem jaki będzie wynik.

Gość ciekawi mnie
ciekawi mnie bardzo, jaką kobietę chciałbyś spotkać. pewnie super wypasioną malowaną ślicznotkę hahahah do tego naturalnie inteligentną i oczytaną, bo o czymś z nią musisz rozmawiać, świetną w łóżku, bo seks jest dla faceta najważniejszy w związku, na pewno też musi być dobra, czuła i kochająca, idealna pani domu, z dobrą pracą i pensją do tego, z samochodem, mieszkaniem i sporym kontem. aha i koniecznie musi chcieć mieć dzieci i być wierna :D no powodzenia :D

Gość zamiast tych wypocin wrzuć
swoje zdjecie to wszystko bedzie jasne

Gość totylkoja82
ciekawi mnie ---> jeśli to było do mnie to coś napiszę. Nie znoszę wymalowanych , wytapetowanych , sztucznych lalek. Na ich widok robi mi się niedobrze. Czytać książki powinna , chociaż od czasu do czasu , bo czytanie rozwija , pobudza do myślenia i poszerza wyobraźnię. Rozwrzeszczaną zołzą nie może być , chociaż czasami możemy sobie oboje pokrzyczeć ;) Jeśli miałaby być ze mną to chyba oczywiste , że powinna kochać mnie , a nie listonosza , hydraulika i pana Romka z naprzeciwka ;) Co Wy wszyscy z tym seksem. Jeśli oboje partnerów pasuje do siebie w łóżku to wszystkiego można się nauczyć , wystarczy trochę własnej inwencji i na pewno nudno nie będzie :) Pieniądze to rzecz nabyta. Dziś je masz , a jutro nie. Wszystkiego można dorobić się wspólnie. Po co mi kobieta która będzie mieć dom , samochód etc. skoro nie będę czuł , że to kobieta której szukałem całe życie.

Gość ona_jedna
a skąd jeseś? ;)

Gość roman67
no jak to skąd? z naprzeciwka!

Gość Katarzynka1987
Hej , masz szanse,,,ogromne! mooj facet jest defakto odzwierciedleniem Ciebie tyle ze po innych studiach i ma problemy z wagą....ale choc myslal,ze nit go nie chce tak naprawde chciało go kilka panienek na raz!! (wlącznie ze mna) klopot w tym,ze kazda z nas myslala,ze jest strasznym indywidualistą a skoro dawno kogos mial (moze w liceum) to znaczy ze jest wymagajacy

Gość a mój kochany poznał
mnie gdy miał prawie 35 lat!a ja 28 ;-) i co można? MOŻNA! Powodzenia

Gość totylkoja82
Jutro dzień przemysleń , zadumy o tych którzy już odeszli , którzy pozostawili coś po sobie. Ja też podsumowałem moje życie i jedyne co moge to postawić na nim . Mnóstwo

Gość ukajajakalall
skad jestes? :)

Gość totylkoja82
Tacy faceci jak ja to nie są w kręgu zainteresowań normalnych kobiet. Idę spać Dobranoc