Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

.Hernan

APEL DO POLAKÓW!!!!!!!

Polecane posty

Pomimo iż od dawna formalnie nie jestem tutejszym forumowiczem to muszę jednak kilka słów powiedzieć na pewien temat, a mianowicie- gdy zobaczyłem aktualny sondaż wyborów do Sejmu ( http://www.gadu-gadu.pl/5533779565486501230/s ondaz-platforma-ciagle-gora?utm_source=gg&utm_medium=main ) to wręcz ogarnął mnie szok. Ludzie jak możecie nadal w znacznej większości popierać platformę po ty co ostatnio zrobili (mam tutaj na myśli utrudnienie nam życia poprzez podniesienie podatków)??? Czy wy naprawdę chcecie, żeby ci ludzie nas zniszczyli??? Nie pozwólcie na taką tragedię i w związku z tym przerzućcie się z głosami na PiS. Jak Po wygra wybory za rok to nastąpi czwarty rozbiór Polski , a my będziemy żebrać. Dlatego apeluję do Was o to, żebyście się mocno nad tym zastanowili, ponieważ to już bardzo poważna sprawa.

Tu wszyscy sa socjalistami w tym kraju. Kazdy chce zeby reszta robila na niego. Co sie wiec dziwic. PO, PiS, SLd i inne tym podobne beda tu wygruwac. Zapytaj np. ludzi co to znaczy liberalizm, to prawie nikt tego nie rozume. Smieszny kraj ale co poradzic :D

Ale jedno mnie irytuje a mianowicie- gdy Komorowski wygrał wybory prezydenckie to po jakimś czasie pojawiło się sporo na niego narzekań więc pomyślałem że ci którzy go wybrali zrozumieli swój błąd. Jednak widząc ten sondaż, który tutaj wskazałem zrozumiałem że nie. A w takim wypadku to tylko spierdalać jak najdalej z tego kraju.

Gość yebać polytyków
wszystkich bez wyjątku! ja nie głosuję na nikogo, gdyż żaden nie jest godzien mojego głosu

Gość jap........
nie chce mi się kurwa z wami gadać

Gość meszugene.
Do Fanow PISu Macie takie same falszywe mordy i popierdolone mozgi jak wasz prezes. Zwalcie sobie konia do zdjecia prezesa.

.Hernan no ja sie przymierzam do wyjazdu. Ludzie tutaj sa po prostu tempi i glupi. glosuja na PO bo obiecuje byc lepsze od PiS, ale nikt kurwa nie zwroci uwagi ze to sa prawie identyczne twory. Do tego rownie gowniane jak SLd czy za przeproszeniem, samoobrona :S Ja robilem swego czasu taka analize mala, pytalem znajomych z polski dlaczego glosuja na dana partie. Jak uslyszalem odpowiedzi to troche mnie przerazilo i stwierdzilem, ze trzeba uciekac :S

Gość tatełe na urlopie
spadaj garguś-imbecylu

Gość meszugene.
ja właśnie to zrobiłem, zwaliłem sie pod fote mojego guru, jestem tak podniecony że musze zrobić to jeszcze raz

Gość czy to bylby PiS czy PO
jak nie podwyzszenie podatkow, to byloby co innego, kasy nie m,a zadna partia czarodziejem nie jest, a ze swojego tez nie wyjmnie i nie rozda ludzia, skads kase musza wziac, a skad wziac oczywiscie od nas, wiec bo co te zbedne dyskusje?!!! Nasz kraj rozpadal sie i byl rozdrapywany przez wiele, wiele lat nigdy nie bylo porzadnego gospodarza, wiec teraz zbedne sa lamenty, bo z pustego nikt jeszcze nie nalal!

{ glosuja na PO bo obiecuje byc lepsze od PiS, ale nikt k**wa nie zwroci uwagi ze to sa prawie identyczne twory. } Skoro są prawie identyczne to co za różnica kto wygra wybory? Zrobią prawie to samo, nie będzie prawie różnicy.