Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna pewnego g.

ZAWOD mojego mezczyzny

Polecane posty

Jestesmy razem od niedawna Swietny z niego facet... ale :O no wlasnie jest ale... jego zawod nie wiem jak ja sie przyznam znajomym do tego co on robi a z drugiej strony jest dobrze i rokuje w kierunku tego ze bedzie w moim zyciu na dluzej tylko co teraz? ma ktoras tak ze wstydzi sie zawodou swojego chlopaka? da sie do tego przekoanc? przyzwyczaic?

Gość agnieszka 12345678999
Kim jest z zawodu?

skupuje też zużyte pampersy, które utylizuje i sprzedaje na straganie pod kościołem wielodzietnym matkom :classic_cool:

czy o tym moge nie pisac? i tak mi nie uwierzycie albo od razu powiedzecie ze prowokacja :O a ja chce podyskutowac, wysluchac was a wiec moze tak 'zaocznie' pogadmy? bez okreslenia zawodu? :)

Gość agnieszka 12345678999
Bez sensu. Nie chcesz powiedzieć, to nie będziemy rozmawiać, bo skąd mam wiedzieć, czy jest się czego wstydzić czy nie? Żadna praca nie hańbi.

obawiam sie tez ze rucha psy z pobliskiego schroniska :o

Gość przeciez nikt
tu nie zna ani Ciebie ani jego! mow? jest gangsterem :D??

No dobra, napisze. Jest szambonurkiem :o

Jak ciagle mu pałe to ciagle mysle o tym, ze wczesniej taplal sie w cudzych gownach :o

Gość sreti
o szit..to masz problem;)

Gość no i co z tego?
Żadna praca nie hańbi :D Lepsze nurkowanie w gównie niż dawanie dupy pedałom na dworcach jak ktoś napisał w podszywie wyżej :D

no ok ta praca nie hanbi... ale kojarzy sie zle tylko bez glupich komentarzy :O pomijam jzu podszywy :O pracuje w 'firmie' ojca-zakladzie pogrzebowym, jest grabarzem

Boje sie, ze on kiedys zaproponuje scat.. :o W koncu juz tyle sie tych gowien nawachal ze nic mu nie przeszkadza. W lozku ciagle pierdzi pod koldra i to tak glosno, ze az sasiedzi stukaja w sciany

Gość oooooooooooooooooo
ktos to musi robić! zawód mało przyjemny, ale jaki popłatny!!!!!!!!!!!!!! :)

Gość sreti
to kim on w koncu jest ..nurkarzem czy grabarzem?

Gość Kto pod
kim dołki kopie sam w nie wpada:P

Gość dziewczyna pewnego g..
Szambonurkiem, ktos sie glupio podszywa i zablokowal mi nikt. Oczywiscie te posty o scacie itp. nie sa moje :o

grabarzem. no platny i z perspektywami tylko co ja dzieciom kiedy byc moze powiem? coreczko twoj tatus jest grabarzem ale co tam dzieci.. rodzicom go oficjalnei nei przedstawialam, znajomym :O i co ja powiem ze jest przedsiebiorca? :O i na codzien pracuje z ludzmi? no chce mi sie plakac na sama mysl.. tak dlugo bylam sama a tu takie cos

Kurde nie nikt tylko nick. Niedlugo mam go przedstawic rodzicom i co im powiem? :O

Gość eerererrwrwer
on te trupy myje, przebiera itd?

Rany co wy macie z tym podszywaniem sie. Zaklad pogrzebowy to normalna sprawa, a ja naprawde mam problem :o Znajomi mnie wysmieja, moze nie w twarz, ale za plecami na pewno...

Gość eerererrwrwer
E tam, to nic złego. Tzn. rozumiem Cię, też byłobyu mi trochę głupio, ale.... wiesz "właściciel zakładu pogrzebowego" brzmi naprawdę dobrze, bo sugeruje że od "złych rzeczy" ma swoich ludzi.. co innego gdyby pracował centralnie w kostnicy jako zwykły robol który czyści trupy

Gość kasia samssia
niektóre zakłady pogrzebowe zajmują się sprawą od A do Z - zabierają zwłoki, myją, ubierają, potem organizują sam pogrzeb, trumnę, samochód itp.

Luz, co Ciebie obchodzi co pomyślą znajomi o jego zawodzie? ktoś musi wykonywać taka pracę i w tym przypadku jest to min. Twój nowy facet. Może to faktycznie nie jest często spotykane zajęcie, ale takie też jest dla ludzi :) Ja bym to olała, ważne, że między Wami jest póki co ok i tego się trzymaj. Na ludzi miej wyjebane :D