Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka 16-latki

Czy pozwalacie na

Polecane posty

Gość matka 16-latki

to aby chłopak waszej córki spał pod jednym dachem?

Gość matka 16-latki
W tym sammym mieszkaniu ale nie w tym samym łózku. W moich czasach zaproszenie chłopaka do domu było/ do 18-stki/ nie do pomyslenia. A teraz...masakra.

Bez przesady, od osób po 50 dowiaduję się co za ich czasów wyprawiano więc teraz wcale nie jest tak koszmarnie Twoja córka to masz prawo nei pozwolić ALe ja nie rozumiem w jakim celu mają spać w tym samym mieszkaniu, co innego wycieczka szkolna, co innego namioty a co innego ot tak na weekend wg mnie, Ja bym się krępowała nieco, teraz nawet mam współlokatora (idiotyczna sytuacja na stancji nie pytać) i czuję sie bardzo głupio Ale mi proponowano juz mieszkanie ze studentem III roku więc nic juz nie powinno mnie dziwić

Gość matka 16-latki
Tak to chodzi tylko o weekendy. No cóż ja po 50 to nie jestem ale mimo wszystko nie pozwolę na żadne spanie bo póxniej nie będę mogła się od tego odgonić.

Gość jhsdfjbfgvd
ja w styczniu skończę 28lat a moja mama (bo mieszkam z rodzicami0 do tej pory nie pozwala żeby jakiś facet spał u mnie...

Gość matka 16-latki
Nie pozwalam im na spanie w jednym pokoju. Córka śpi w swoim pokoju a jej chłopak w moim. A że mam jedno łóżko to go goszcze pod pierzyną. Dodam, że on jest od niej troszeczke starszy - ma 43 lata i jest świetny w seksie

Gość łon41lat
moja żona 20 lat temu dawała na prawo i lewo pokryjomu , dziś ruchają się legalnie

w wyjątkowych sytuacjach mój chłopak mógł u mnie spać kiedy miała 16 lat i to w jednym łóżku nie wiem o co masz stres,jak sie będą chcieli bzykać to i tak to zrobią

Gość łon41lat
ale rodzice nie mogą na coś takiego pozwalać . dziś jeden jutro drugi i zrobi burdel z chałupy