Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahahaha dobre

Widzieliscie to debilne zdjecie mariny łuczenko? Zaaaal

Polecane posty

Gość hahahaha dobre
o co ci chodzi? :o fota ma jakis duzy rozmiar, ale jak przewiniesz, to jest tam marina, i uwazam takie foty za sama nie wiem co. to ma byc lans? tragedia :o

Gość hahahaha dobre
juz był raz 0/10 wiec se oszczedz. skoro nie klikasz w linki, to nie wiesz o co chodzi, wiec nie pisz ze o wyglad, bo kurwa nie o to :o klikniesz to sie wypowiadaj, chyba ci pomysłu brak na zaistnienie w nocy.

Gość hahahaha dobre
to streszcze w takim razie to zdjecie :o jest na nim marina (nie wazne ze ona, wazne ze "gwiazdka"), oraz wiszacy na scianie bracia syjamscy, połaczeni brzuszkami, z jedna para nog i jednym członkiem (chuj wie chyba lalka) :o marina robi "krejzolska zadziwiona mine" i pokazuje palcem wskazujacym na ich siusiaka. i tyle. dla mnie to powod do rozkminki: co autor foty miał na mysli. tyle. natomioast podziwiam ze znasz az 3 jej piosenki, ja nie znam zadnej, kojkarze ja tylko z pudelka :classic_cool:

Gość hahahaha dobre
aha, i "czacha" jest, to jest wazne w chooj :classic_cool: 😭

Gość hahahaha dobre
nie znam jej wiec ani lubie ani nie lubie. tylko mnie zastanawia taka rzecz: mam 25 lat, i jak dla mnie, to co ona soba reprezentuje, to przekaz skierowany do dzieciaków 10-18. tylko jak ma sie do tego to zdjecie :o kto to wymysliłł? co niby ma przedstawiac? jaki był kurwa mac zamysł "artysty"? niby młoda jestem, a czasy dzisiejsze mnie przerazaja :o 😭

Gość hahahaha dobre
i ta czaszka z wstazeczka na czaszce :classic_cool: :o

Gość hahahaha dobre
zaczynam sie zastanawiac, co bedzie, jak sama bede miała dziecko. i ono wróci z przedszkola z zadaniem zakupu piornika z miley sajrus albo z taka kurwa marina :o za moich czasów to był mis uszatek/ pozniej puchatek. jestem bardzo bardzo bardzo liberalna... ale tego nie obczajam swoim rozumkiem. dorosłego taka fota nie ruszy. dla dzicka toto nie jest przeznaczone. co to ma byc w ogóle? :o wiem ze sie powtarzam, ale przezyłam intelektualny dogłebny szoke :o 😭

Gość hahahaha dobre
no przeciez gdzies musza byc granice durnowatosci tych wszystkich sajrusów, biberów, dod elektrod, frytek, rutowiczowych i marin :o

Gość hahahaha dobre
ja "siusiaka" juz nie jednogo widziałam, wiec nie to mnie szokuje. ale nie widziałam, zeby gwiazdka nastolatków se pstrykała taka fotełe. te wszystkie bijonsji i im podobne kreca wprawdzie tyłkami w sposób seksowny, ale nie spotkała sie jeszcze z takim zdjeciem: ani polskiej ani zagranicznej "gwiazdki" czy "celebrytki"

hahahaha dobre no przeciez gdzies musza byc granice durnowatosci tych wszystkich sajrusów, biberów, dod elektrod, frytek, rutowiczowych i marin nie nie ma :O :P jak wiesz że dno to słychać dudnienie od spodu taj już jest od 20 lat a na zachodzie od 40 i końca nie widać sry :(

Gość hahahaha dobre
szok dotyczy takze tego, ze takie foto przeszło bez echa. bo jak sobie taka doda zakłada majtki gorset plus szpilki, to ja odsadzaja od czci i wiary. a tutaj małolata ledwo co pełnoletnia robi sobie chora na maksa fote, i to jest ok :o co by było gdyby steczkowska, górniak albo nawet doda cos takiego zrobiła? wyobrazacie to sobie?? a to zdjecie zostało zrobione i ogladaja je pewnie tysiace dzieciaków 10, 12 letnich, i kurwa nic :o

Gość hahahaha dobre
jak wiesz że dno to słychać dudnienie od spodu taj już jest od 20 lat a na zachodzie od 40 i końca nie widać sry nieprawda! ameryka jest mimo wszystko bardzo pruderyjna. madonna z kolei kreciła bardzo erotyczne teledyski z baaaaaardzo erotycznymi tekstami, ale jeszcze NIC NIE BYŁO TAK DOSŁOWNE. nic, jak boga kocham.

Gość hahahaha dobre
nawet jak jakis raper sobie nuci po hamerykansku: "tralala, bedziemy sie pieprzyc cała noc" i mały dzieciak to powtarza, to uwazam ze jest to mniej szokujace. bo dziecko czesto nawet nie wie co powtarza. a tu dostaje fote kurwa mac tak dosłowna... ze brak słów. i zeby na tej focie był nawet stosunek seksualny w skali 1:1... niech se bedzie, seks rzecz ludzka. ale to zdjecie to dla mnie zaawansowana psychopatia, biorac pod uwage do kogo sa adresowane zdjecia..

nieprawda! ameryka jest mimo wszystko bardzo pruderyjna. madonna z kolei kreciła bardzo erotyczne teledyski z baaaaaardzo erotycznymi tekstami, ale jeszcze NIC NIE BYŁO TAK DOSŁOWNE. nic, jak boga kocham. dupa blada sry :P po Madonnie przyszedł Prince potem hip hop potem jakcass ostatnio brittnej wyłazi z aut po obiektywy paparazzi bez majtek poziom się obniża i tyle a że USA to kulturowomedialny dominator to ciągnie resztę świata za sobą