Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahahaha dobre

Widzieliscie to debilne zdjecie mariny łuczenko? Zaaaal

Polecane posty

Gość hahahaha dobre
dopsz, wygadałam sie dzieki :) nie no, serio, ja jestem liberalna na maksa, naprawde wyzwolona, ale to mnie rozwaliło. "po co, w jakim celu, kto to kurwa wymyslił?" krazy po mojej głowie i mnie rozbraja :(

Gość hahahaha dobre
no dobrze trollu, ale dla mnie mimo wszystko wszelkie skojarzenia z seksem sa jeszcze dopuszczalne, rzyganie w jackassie - cóz, obrzydliwe ale ludzkie. ale połaczenie uposledzenia, smierci, genitaliów i słit zadziwionej laseczki plus czaszka z kokardka na łbie to juz inna bajka

dopsz, wygadałam sie dzieki nie no, serio, ja jestem liberalna na maksa, naprawde wyzwolona, ale to mnie rozwaliło. "po co, w jakim celu, kto to k**wa wymyslił?" krazy po mojej głowie i mnie rozbraja dla skandalu "nieważne jak byle pisali" ne wiem może wydała płytę ostatnio i się nie sprzedaje ?

hahahaha dobre no dobrze trollu, ale dla mnie mimo wszystko wszelkie skojarzenia z seksem sa jeszcze dopuszczalne, rzyganie w jackassie - cóz, obrzydliwe ale ludzkie. ale połaczenie uposledzenia, smierci, genitaliów i słit zadziwionej laseczki plus czaszka z kokardka na łbie to juz inna bajka poziom spada ... no wiesz co ja tu mogę napisać ? że niedługo będzie skandalem jak ktoś u Wojewódzkiego ZAŁOŻY spodnie ?

Gość hahahaha dobre
ojjj, ja wiem ze sprzedaz itp, nie musisz tłumaczyc, ale mimo wszystko... probuje sobie wyobrazic fotografa ktory mowi do mariny: "tu mam taka laleczke trupka braci syjamskich z penisem, wez zrob minke, a ja dokleje czaszke w rogu i bedzie git" rozumiesz? chodzi mi o to, co myslał sobie czynnik ludzki. bo cos myslec musiał. przeciez to nawet nie tyle ze szkoujace, co po prostu obciach, zenada, zal...

Gość hahahaha dobre
moze jestem zbyt krytyczna... ;) idiotycznie to teraz zabrzmi, ale bedac nastolatka miewałam propozycje modelingu, bo mam jakies tam warunki. i zawsze je wysmiewałam. moje mysli nie siegały gdzies hen do kariery i kasy (teraz zaluje :P ) ale koncentrowały sie na tym, ze jak mi fotograf powie "a teraz sie usmiechnij", "teraz jestes smutna" itp to ja bym tego zwyczajnie nie potrafiła zrobic, grac, udawac, ble ble. mi sie cos takiego wydawało strasznie płytkie i zenujace. a teraz sie okazuje, ze udawany usmiech czy smutek to jest PIKUŚ w stosunku do tego co "gwiazda" moze pokazac. i ze to cos nawet nie niesie ze soba tresci, po porstu jest szokujace, a dalszych przemyslen i głebi brak.

Gość hahahaha dobre
ehhhh :) ;) porażka kurwa :)

Gość hahahaha dobre
a ty co bys powiedział dziecku, ktore by wrociło ze szkoły z takim zdjeciem, twierdzac ze marina jest zajebista w chooj a ty jestes stary i sie nie znasz? :P swoja droga ile masz lat?

a ty co bys powiedział dziecku, ktore by wrociło ze szkoły z takim zdjeciem, twierdzac ze marina jest zaj**ista w chooj a ty jestes stary i sie nie znasz? swoja droga ile masz lat? po 30stce co bym ? opr..ł bym :P z dzieckiem to jeszcze idzie się oburzyć udać świętość itepe gorzej z myślącym nastolatkiem > prędzej czy później się połapie że ściemniasz i nie masz argumentów kariera uber alles rulezz :(

Gość hahahaha dobre
gorzej z myślącym nastolatkiem > prędzej czy później się połapie że ściemniasz i nie masz argumentów 1. polemizowałabym z twierdzeniem, ze nastolatki sa myslace. jako ze mam 25 lat, to nastolatka byłam całkiem niedawno, i bardzo wstydze sie moich jakze głebokich przemyslen z tamtego okresu :o 2. dlaczego sciemniam i nie mam argumentów? to chyba twierdzenie, ze takie fotełe bez sensu jest zajebiste jest nieuargumentowane. bo niby czym??

Gość hahahaha dobre
teraz dopatrzyłam sie pod tym linkiem: "wrzucone 3 lata temu". czyli pani marina miała wtedy z 16/17 lat. pogratulowac opiekunom ^^ :D

1. polemizowałabym z twierdzeniem, ze nastolatki sa myslace. jako ze mam 25 lat, to nastolatka byłam całkiem niedawno, i bardzo wstydze sie moich jakze głebokich przemyslen z tamtego okresu pytałaś się o dzieci... nastolatki na pewno prędzej sobie zdają sprawę z prób manipulowania nimi niż dzieci . dlaczego sciemniam i nie mam argumentów? to chyba twierdzenie, ze takie fotełe bez sensu jest zaj**iste jest nieuargumentowane. bo niby czym?? nie zrozumieliśmy się masz argumenty ? no to odpowiedz na swoje pytanie z postu o 04:04

Gość hahahaha dobre
argumenty mam, a moje pytanie "co bys powiedział..." wzieło sie stad, ze zadne sensowne tłumaczenie do dziecka czy nastolatka nie dotrze. skoro koledzy lubia, to oni tez, a matka czy ojciec sie nie znaja. pytałam o dzieci, w sensie spłodzonych przez ciebie dzieci :P nie wazne czy małe czy nastolatek. piszesz ze nastolatki zdaja sobie sprawe z manipulowania nimi. szkoda tylko, ze z manipulowania przez rodziców, a przez media juz nie... no i napinka o młodzieńczy wyczyn niemyślącej gówniary pierdoły jednym słowem nieprawda. bo to nie gówniara sobie te sesje zorganizowała. jej rodzice z pewnoscia brali w tym czynny udział. tym bardziej to zdjecie dziwi. zrobiłbys takie zdjecie 16letniej corce?

nie nastolatki zdają sobie wcześniej/bardziej niż dzieci 10letnie na przykład media > to jest część ich świata i nic na to chyba nie można poradzić prędzej już wpłyniesz na media no sry beznadziejna sprawa ja bym tego nie zrobił córce ale to ja