Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yikui

ma ktos moze niepotrzebne ciuszki na dziewczynke 6 mc?

Polecane posty

Gość ooorange
jestescie podle!!!! Szkoda słów.

Gość agidagi
srutututu tralalala--A poza tym,to neich autorka idzie do lumpeksu,tam kupi mnostwo ciuszkow dla dziecka za małe pieniadze. Ja np.sama kupuje w lumpeksie ,mimo,ze biedna nie jestem i uwazam,ze jezeli ktos kto biedy nie ma kupuje w lumpeksach ,to osba biedniejsza tym bardziej powinna kupowac przechodzone rzeczy a nie czekac az jej ktos da za darmo.

Gość agidagi
ooorange--a niby dlaczehgo podłe? Maz len,autorka len ,a ktos ma czasami ich nie urazic i jeszcze nadskakiwac i utrzymywac leserów

Gość srutututu tralalala
agidagi-a może tam gdzie oni mieszkają jest ciężko o pracę? myślę,ze gówno wiesz o jej sytuacji,a wymądrzasz się jakiego to masz inteligentnego synka-ciekawe czy jak go urodziłaś to nie żebrałaś do innych o pomoc i nie tylko o materialną pomoc tu chodzi,bo może jak do mamy swojej podrzucałaś albo teściowej to też wyzysk :D

Gość srutututu tralalala
agidagi- a i uważaj,bo jak synuś wpadkę zaliczy to na pewno też do Ciebie po pomoc przyjdzie :D zło zawsze wraca i to jakimi jesteśmy do innych ludzi też ma znaczenie

Gość agidagi
srutututu tralalala--Mieszkam w 25 tys miescie.u nas bezrobocie jest b.duze,wiec nie pisz bzdur,ze niec o tym nei wiem. Aby zarobic mozna sie podejmowac prac dorywczych.łapac kazda okazje,to komus wegiel zwalic,to komus ogrodek wysprzatac,to komus okna umyc,.Jak nei w swojej miejsciowosci,to w innej.

Gość ooorange
droga srutututu tralalala do nich i tak nic nie dotrze! wielkie damy! przeciez pisala autorka ze chodzi do lumpeksow, ale dla niej tez tam jest drogo. nie wiem wogole po co wchodza na takie topiki, chyba po to zeby sie powyzywac na ludziach, tragedia swiat zszedl na psy!!!!

Gość agidagi
srutututu tralalala--Czytasz dokąłdnie co pisze? My syna 20 letniego utrzymujemy,dajemy takze dobre kieszonkowe,ale jezli On chce miec wicej pieniedzy,to po prostuy sobie zarobi. Gdyby wpadł,to owszem,pomoglibysmy mu,ale Jemu warto pomagac,bo sie stara i wiem,ze bedzie taki zawsze,nie jest i nie bedzie leniem.

Gość agidagi
ooorange--Jezli autorce w lumpeksach za drtogo,to wicej kosztuje rachunek za energie elektr.zmarnowna na bezproduktywne siedzenie przed kompem i żebranie.

Gość agidagi
srutututu tralalala--Ur.jedneo dziecko,wiecxej nie chcaiąłm,trułam i truje sie tabletkami aby nie zajsc w ciąze.Nie podrzucałam dziecka rodzicom.Nie korzystałam z Ich pomocy finansowej,bo po prostu nie byłoby Ich na to stac.To my czesto pomagamy rodzicom gdy sa w potrzebie.

Gość ooorange
tak jak napisalam w iinym temacie ciesz sie synciem i nie wchodz na takie topiki bo nic do nich nie wnosisz, tylko jadem plujesz!!!!

Gość agidagi
ooorange--Wchodze gdzie chce i wypowidam sie jak chcę.I nei pluje,tylko relanie piszę.Niech sie nieroby wezmą do roboty.

Gość ooorange
agidagi i mamy jasnosc! To te tabletki ci mozg wypraly!!!! a nie masz czasem juz menopauzy?????

Gość srutututu tralalala
ooorange-nie dyskutujmy już z Pańcią co to życie ma idealne i we wszystkim jest wzorem :D pozdrawiam Ciebie:)

Gość agidagi
ooorange--nie dogryzłas mi tą menopauzą:-) bo moje marzenie aby ja juz miec.Dawno juz chciałam byc bezpłodna:-) a menopauza nie oznacza konca kobiecosci :-)

Gość agidagi
srutututu tralalala__nigdy,przenigdy nie uwazalm i nie uwazm,ze jestem wzorowym człowiekiem,.Wrecz przeciwnie,mam tyule na sumieniu ,ze mozna by powiedziec,ze w piekle sie bede smazyc,ale od zawsze denerwuje mnie lenistwo,zebractwo i naciaganie.

Gość ooorange
srutututu tralalala i Ciebie pozdrawiam i milego dnia zycze:) Masz racje nie ma co z Ta pania dykutowac. Do milego, fajnie jest wiedziec ze sa jeszczcze ludzie normalni jak Ty:)

Gość snsffgg
orange i inne wielbicielki leni, tylko sie nie posrajcie hehehe, to dajcie kase tej zebraczce i bedzie po sprawie, po co atukujecie zaradna kobiete??? pewnie same tez zebracie po mopsach , wiec dla was to normalka

Gość yikui
kochane przeciez ja pisalam ze pracuje, czemu naskakujecie na mnie ze jestem leniem, od tygodnia chodze do pracy bo wrocilam po macierzynskim, maz stara sie o dotacje z urzedu pracy i siedzi w domu z coreczka ktos musi, nie stac mnie na opiekujna

Gość srutututu tralalala
gdybyśmy w każdym człowieku dopatrywali się lenia,żebraka i naciągacza to świat mógłby zapomnieć o dobroci i wrażliwości na ludzką krzywdę; ja tam wolę komuś pomóc niż zmieszać z błotem; może jestem i naiwna,ale wolę mieć świadomość,że byłam dla kogoś dobra i nie oceniłam pochopnie; a jeśli ktoś mnie oszuka? cóż-nie można wszystkich wsadzić do jednego worka,a przynajmniej będę miała satysfakcję,że ja dla kogoś dobrze chciałam,a to,że mnie oszukał to już kwestii jego sumienia pozostawiam; miłego dnia:)

Gość agidagi
yikui--Ale Twoj maz nie daje z siebie tego czego powinien dawac mezczyzna swojej rodzinie.Brakuje Wam kasy,to niech maz podejmuje sie prac dorywczych,fizycznychaby więcej kasy było w domu.

Gość snsffgg
mozesz mi umyc okna , to ci kupie cos dla dziecka, zgadzasz sie???

Gość agidagi
srutututu tralalala--Pomagac trzeba z głową.Leniom w ogole nie powinno sie pomagac.

Gość srutututu tralalala
snsffgg-muszę Cię rozczarować, finansowo stoję bardzo dobrze, ale w dawnych czasach też bywało ciężko, może dlatego nie oceniam innych tak jak Ty:) a bywalczynią MOPSów to może Ty jesteś skoro się tak świetnie orientujesz:D

Gość kiniami
hej jak cos znajde to ci przesle,podaj mi maila swojego to sie skontaktuje a głupimi docinkami sie nie przejmuj,ja wiem jak to jest kiedy brakuje kasy,ale taka prawda ze nikt ci nie będzie współczuł tylko sie kazdy cieszy...

Gość srutututu tralalala
agidagi- jesteś "mało mądra" :D

Gość snsffgg
za darmo nic nie dam, bo mi za darmo nikt nie daje

Gość ja mam :)
tyle ze paczka 10 kg 17 funtow a tego juz nie oplacam.

Gość srutututu tralalala
agidagi-wpieprzasz się znów do mojej wypowiedzi,przecież napisałam,że jeśli dam się oszukać to tylko i wyłącznie moja sprawa; Tobie nic do tego; a z Twoich wypowiedzi można odnieść wrażenie,że i głodnemu byś chleba odmówiła-niech idzie do roboty leń jeden :D

Gość ooorange
agidagi wejdz na drugi temat i przeczytaj wiadomosc ode mnie. A Ty autorko nie przejmuj sie co poniektorymi tutaj. Ja mam ciuszki na dziewczynke ale juz starsza niestety bo moja corcia ma 9 lat. Wszystkie mniejsze porozdawalam TAK TAK POROZDAWALAM LUDZIOM POTRZEBUJACYM!!!! A teraz mnie zlinczujcie!!!!:)