Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luŚkaa

Jak dodać włosom objętości?

Polecane posty

Gość luŚkaa

Mam proste wlosy za ramiona,niestety sa strasznie cienkie i bez wigoru. Jakie kosmetyki,suplementy mozecie mi polecic zeby dodac im objetosci?

Gość tez jestem ciekawa bo mam pros
te i cienkie wlosy na dodatek bardzo miekiie i szukm pomyslu jak je usztywnic ale nie sklejajac ich bo niestety wiekszosc pianek lakierow skleja je i obciaza i wygladaja nienaturalnie

Gość izulaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kupilam sobie jakis czas temu nafte do wlosow mieszam ja z 1 zoltkiem, nakladam na wlosy na 15 minut splukuje myje 2 razy szamponem, nakladam jakas dobra odzywke (teraz jest to herbal essences-nadajaca wlosom objetosc-pomaranczowa) splukuje po 5 minutach powiem ci ze wlosy sa super. lsniace jest ich wiecej.

Gość luŚkaa
Dzieki dziewczyny! Wyprobuje ta nafte bo czytalam duzo dobrego o niej i chyba nie jest droga. A ten syoss to faktycznie taki dobry? A lykacie jakies tabletki na poprawe kondycji wlosow?

Gość martola garska
Szampon HB Jeunesse. Doskonale się sprawdza - włosy mają odpowiednią objętość, mają odpowiedni błysk - w końcu zaczynają wyglądać po prostu korzystnie, chociaż sama wiem, że uzyskanie tego łatwe nie jest. Inna sprawa, że przestały się tak szybko przetłuszczać. Polecam.

Gość gosia z janek
Testowałam dokładnie ten sam szampon. Cóż... moje włosy były z lekka oklapnięte. Teraz sytuacja wygląda całkowicie inaczej. Włosy wyglądają ładnie, są atrakcyjne, puszyste, miłe w dotyku. HB Jeunesse naprawdę sporo u mnie zmienił.