Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akiha

Rozczarowanie narzeczonym

Polecane posty

Gość akiha

Za rok slub, mieszkamy razem juz 2 miesiace i widze, jakijest mójnarzeczony. Totalnie bierny gdy pojawia sie problem, strasznie uległy, nie chce wyrazic własnego zdania, do przesady uprzejmy, płaszczący sie przed innymi...wkurza mnie to. Gdy ja mówie z nim o tym on milczy i ja nie wiem czy mam mnie gdzies...nawet przyparty do muru nic nie mówi:( on tylko sienie chce kłocic i zrobi wszytsko zeby sie nie kłocic z nikim:( mam dosc, na polu walki zawsze zostaje sama bo on chowa głowe w piasek i daje sobie wejsc na głowe:(

Gość centuri@n
lepiej żeby lał od razu za krzywe spojrzenie ? :D

Gość uciekaj puki czas
za rok będzie za puźno. Albo powiedz że jest dupa nie facet i niech sprubuje np jednego dnia rozkazywać. Może cos sie ruszy

Gość akiha
obiecał mi ze od stycznia ( bo teraz nie moze przez duzo pracy) pójdzie do psychologa na terapie asertywnosci...a jak mu to nie pomoze??

Gość sdhia
To lepsze jeśli miał by cię bić, drzeć się z tobą, oszukiwać cię itp. Ja wczoraj zerwałam z narzeczonym, bo mi jednego dnia coś deklarował, a drugiego mówił, że on nic takiego nie mówił- to dopiero boli jak setny raz chce zrobić z ciebie głupka... Twój nie jest zły- kwestia przyzwyczajenia, no chyba że wolisz się z nim rozstać- może ma więcej zalet niż wad.

Gość akiha
chodzi o to ze np jego brat właził namna głowe to ja sama musiałam sie postawic a on milczał i poczułam sie , ze z problemem jestem zawsze sama:(

Gość centuri@n
kupcie rękawice , wypijcie flaszkę i zróbcie ring w domu :)

Gość akiha
to jest jego jedyna wada , nie chce sie rozstawac, kocham go ale boje sie, ze sama nie dam rady walczyc i chciałabym miec w nim wsparcie a go nie mam, nie czuje sie bezpiecznie

Gość sdhia
to nie walcz, razem bądźcie takimi rozlazłymi kluchami i problem z głowy

Gość akiha
ale ja nie daje sobie wejsc na głowe

Gość centuri@n
to dziwne żeby facet nie był asertywny , ale są tacy i też , którzy wolą nie dowalać do pieca ze strachu - on najwyraźniej się boi

Gość maala_czaarna
a ile zarabia twoj narzeczony?

Gość aha i achh
już Fredro to opisał: "idź - idzie, stój -stoi. A niechże się sprzeciwi, niech się Boga boi" :D

Gość sdhia
no to nie wiadomo jak ci pomóc- trzeba by go znać. Mój były narzeczony też zawsze chciał tego co ja tak do trzeciego roku, po czwartym już się stawiał- może wolisz tak jak ktoś się z Tobą nie zgadza- kwestia gustu