Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdhia

HEJ MĘŻCZYŹNI! czemu oszukujecie kobiety?

Polecane posty

Gość jekejekejee..
centi... pijesz do mnie?

Gość centuri@n
nie głośno myślę i nic nie piję :P

Gość Nie zamierzam Ci sie tlumaczyc
widzę że jakiś rzekomo "dorosły" pomylił związek z ekonomią ... Dzialania w swoim interesie i szeroko pojeta ostroznosc, nie sa zwiazane z ekonomia, teoria systemow tez nie. Wiec jesli masz jescze cos "mundrego" do powiedzenia to lepiej zachowaj to dla siebie. jekejekejee. Zbyt duzo osob w zyciu pokazalo mi, ze mam racje i to, ze jesli komus zaufasz mozesz zaplacic za to wiele. Nie przepadam za ludzmi, bo to istoty, ktore sa hipokrytami.(w wiekszosci).

Gość centuri@n
Dzialania w swoim interesie i szeroko pojeta ostroznosc, nie sa zwiazane z ekonomia, teoria systemow tez nie. Wiec jesli masz jescze cos "mundrego" do powiedzenia to lepiej zachowaj to dla siebie. ty za to możesz pisać książki ....pomyśl o tym ...:)

ty za to możesz pisać książki ....pomyśl o tym ... Po co ?

Gość centuri@n.
ktoś mi zablokował nicka w końcu ...:) to pewnie jakiś dobry człowiek i zrobił to z obawy przed sobą

Gość centuri@n.
ooo jest zdobywca :D zadowolona?

Dlatego ja zmieniam swoje pseudonimy zaleznie od tematu.

Gość centuri@n.
no teraz to ja sam jestem podszywem :) trudno

Ludzie naprawde nie maja co robic. Skoro nie maja nic do powiedzenia konstruktywnego to chca zwrocic na siebie uwage, kradnac nicki.

Nie zamierzam Ci sie tlumaczyc-- a dlaczego tego nie robisz na czarno? Przeciez może dojśc do nieporozumienia w delikatnej formie.Jak przyjdzie i będzie wulgarnie się zachowywał co wtedy poczniesz?Przeciez Twój adwersarz zgłupieje i nie będzie wiedział komu wierzyć.Dotyczy to wszystkich orange.:)

Gość centuri@n.
Dlatego ja zmieniam swoje pseudonimy zaleznie od tematu. ja po prostu przestanę pisać bo już widocznie wyczerpałem limit na swoja głupotkę teraz mój podszyw czarny będzie za mnie kontynuował :P

Gość jekejekejee..
Jeśli ktoś ma racje nie szuka poklasku, udowodnienia swoich tez pośród ludzi bo to błędne koło. Już stalin za życia mawiał; znajdźcie mi człowieka a ja rzucę mu po oczach paragrafami, czy coś w tym guście. Ludzie są różni ale prawdziwe perełki osobowościowe też można czasem spotkać. Nie bądź taki niesprawiedliwy.

centuri@n.--sorry za ten kawał,widać ,ze jestes dobrze wychowaną osoba i nie dajesz sie wciagnać w zadne prowokacje.Nie tylko Ty.Słowa uznania.Lecz przyjmując,ze ktoś bardziej krewki,można przyjąc zrobi sie awantura;Więc po co prowokować do niej,jak łatwo mozna temu zażegnać:)

)Zazwyczaj widac, ktory post to podszyw, dlatego, ze wiekszosc ludzi wysila sie na stwierdzenie "Jem kupe", nie wiem czy to ma spowodowac litosc do tej ciemnej masy, czy mnie obrazic, czy rozbawic. Jesli moj adwersarz ma rozum to zorienuje sie, ktore posty sa moje, a jesli nie to zawsze moge napisac "jakis **** sie podszywa".

Gość centuri@n.
centuri@n.--sorry za ten kawał,widać ,ze jestes dobrze wychowaną osoba i nie dajesz sie wciagnać w zadne prowokacje.Nie tylko Ty.Słowa uznania.Lecz przyjmując,ze ktoś bardziej krewki,można przyjąc zrobi sie awantura;Więc po co prowokować do niej,jak łatwo mozna temu zażegnać nie no luzik :) nie potrzebujemy żadnych awantur ani zadym a nick nie był moja własnością - za to teraz jest Twój :)

Gość Nie zamierzam Ci sie tlumaczyć
Po co mam s analizować czy Ty to pisałaś czy jakiś podszyw.Przeciez "wybija" sie z rytmu rozmowy:)

Ja nie szukam poklasku, po prostu wyrazam swoje zdanie i je argumentuje. Poklask wszystkich oznacza zazdrosc, zazdrosc oznacza chec odebrania poklasku i to jest bledne kolo :) A dajcie czlowieka, a paragraf sie znajdzie to nie slowa stalina, a Andrieja Wyszynskiego, stalinowskiego prokuratora.

Ten wyzej po podszyw :) Mi sie nie chce zaczeniac nicka, jesli ktos kto w realnym zyciu jest pierdola chce sie podszyc zeby zwiekszyc swoja wartosc (w swoich oczach) to nie bronie. Byc moze niektorym sie lepiej spi, kiedy zrobia serie podszywow :)

Po co mam s analizować czy Ty to pisałaś czy jakiś podszyw.Przeciez "wybija" sie z rytmu rozmowy Wrrr jestem facetem ;)

Gość I wyszła kakafonia
Skąd rozmówca i czytający tylko moze odróżnić kto się wypowiadał?

Spadam na browara. Na razie :)

Gość I wyszła kakafonia
Zeszliście z sedna rozmowy więc "skutecznie" wykazałem,ze mozna rozbić interesującą dyskusję.