Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwwwwwwwwwwwwew

placicie z siebie na pierwszej randce

Polecane posty

Gość ddddddddddedddddd
raczej wyczuwam..ale jak to jest przez net to wtedy ciezko wyczuc..mowie o takich sytuacjach

Gość ddddddddddedddddd
ja nie mam czasu gadac na gg!poza tym kawa czy obiad to wlasnie rozmowa na zywo!ja nie proponuje drogich rzeczy ale jak facet proponuje to jego sprawa. rozmawiajac na gg nie widzisz gestow twarzy...itd..smao zdjecie to nie wszystko.. bez przesady nie narazam go na koszty kupowania mi auta przeciez..Jak po jednym spotkaniu mi nie lezy to kolejnych nie ma wiec go wiecej nie naciagam..Zbankrutowalabym gdybym za kazdym razem miala zasiebie placic..Bo net to co randka to nie wypal zanim trafi sie na tego prawdziwego

Gość vuzzzyea
[zgłoś do usunięcia] ddddddddddedddddd ja nie mam czasu gadac na gg!poza tym kawa czy obiad to wlasnie rozmowa na zywo!ja nie proponuje drogich rzeczy ale jak facet proponuje to jego sprawa. rozmawiajac na gg nie widzisz gestow twarzy...itd..smao zdjecie to nie wszystko.. bez przesady nie narazam go na koszty kupowania mi auta przeciez..Jak po jednym spotkaniu mi nie lezy to kolejnych nie ma wiec go wiecej nie naciagam..Zbankrutowalabym gdybym za kazdym razem miala zasiebie placic..Bo net to co randka to nie wypal zanim trafi sie na tego prawdziwego No i to potwierdza moja teorie ze nie placa na siebie biedne lachony nie potrafiace same sie utrzymac na sensownym poziomie ;-) Facet ma placic za oboje, a ona by zbankrutowala placac polowe za siebie :) po spotkaniu z kilkoma takimi lachonkami biedak ma pusciej w portfelu :P

Gość ddddddddddddddddddddde
owszem nie mam boja mam 22 lata pracuje i muszę opłacić studia,mieszkanie i jeszcze się ubrać!!! Spotykam się z facetem co ma 27-29 lat dawno po szkole starszy to ma wiecej kasy.Sam proponuje to niech placi..Ja mogłabym iść do parku nawet

Gość zenka zenkowa
Ale wy jesteście nienormalni ... Zaproszenie to zaproszenie! Jak kogoś do domu na kawę zaprosicie, to także podajecie mu rachunek przed wyjściem? Pewnie rozliczacie kawę i ilość ciastek zjedzonych przez niego .. żenujące... :O

Gość zenka zenkowa
TH is IT LV - jeśli tak z nią to ustaliłeś, to faktycznie powinna ... :O

Gość zenka zenkowa
Z tym, że to trzeba ustalić przed .. że to nie zaproszenie, a wymiana handlowa...:O

Gość zenka zenkowa
ddddddddddddddddddddde..ale jestes beznadziejna pewnie kazdego wykorzystujesz masakra istna k**wa z ciebie" Jeśli to ona wprasza się do drogich restauracji to faktycznie... a jeśli to on, to cream chory jesteś .. :O

Gość TH is IT LV
Jelenie płacą za dziewczynę

Gość zenka zenkowa
To tak, jakby iść do koleżanki dać jej prezent np. z okazji ślubu, a potem ją obgadywać, że was naciągła ... :O

Gość TH is IT LV
Każdy placi za siebie

Gość zenka zenkowa
TH is IT LV - daj sobie spokój z dziewczynami i zajmij się jeleniami... choć nie wiem, co na to Ci z ochrony zwierząt ..

Gość zenka zenkowa
TH is IT LV Każdy placi za siebie" A potem każdy uprawia sex tylko ze sobą...

Gość TH is IT LV
Skad pewność ze mi popuści

Gość zenka zenkowa
TH is IT LV - możesz być pewny, że nie... Ona była na obiedzie sama.. Ty tylko zająłeś krzesło obok ... Jak ktoś usiądzie obok ciebie w metrze, też potem go posuwasz? :O

Gość TH is IT LV
Chytry nie jestem. Dałem na msze w intencji przyspieszenia poznania dziewczyny. Myślę, że to coś pomoże. Siur mnie już boli od masturbacji, marze o dziewczynie.

Gość zenka zenkowa
TH is IT LV - lepiej wykup cały karnet w tej intencji ... jedna to za mało .. :D

Gość TH is IT LV
Ty jesteś właśnie taką jedną suką co by naciagała facetów i doiła z nich kasę

Gość TH is IT LV
Porządna dziewczyna jeśli wie że nic z tego nie będzie to nie pozwoli za siebie płacić tylko pozwoli facetowi zostawić pieniądze dla dziewczyny która da mu szanse

Gość zenka zenkowa
Nie muszę łapać byle skunksa, który nie wie co to zaproszenie.. Jak ja zapraszam, też nie wystawiam rachunku .. Która by chciała takiego niedostosowanego społecznie, chyba tylko równie niedostosowana... :O

Gość TH is IT LV
Niech to będzie przestrogą dla tych jeleni co szukają w necie. parę takich zaproszeń i będą rzeczy z domu wynosić bo może z następną bedzie jakaś szansa a nie wystawi do wiatru wcześniej używając sobie za jego kase

Gość zenka zenkowa
TH is IT LV - ja akurat z koleżanką na nic nie liczę (wolę mojego faceta), a mimo to zapraszam ją np. do domu na kawkę .. mimo to nie podaje rachunku przy drzwiach... :P

Gość zenka zenkowa
TH is IT LV - a to Ty pewnie tylko z tego zasiłku żyjesz ... skoro juz meble mamuni wynosić musisz, bo na kawę ci nie starcza ..

Gość zenka zenkowa
TH is IT LV - to ustal to przed kawą .. :P obowiązkowo..