Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I hate You for everything!

do nienormalnych świętoszek!!!!!!!Dajcie sobie siana

Polecane posty

te wszystkie babony ktore tylko patrza w niedziele kto jak jest ubrany a jak wynosi smieci albo odkurza to patzra spod byka i bojca. Mam was w d... niedziela to jedyny dzien kiedy moge posprzatac, jest dniem wolnym wiec mogwe chodzic w gaciach bo caly tydzien nosze szpilki, a w niedziele chce odpocząc i wreszcie mam czas cos zrobic. Wiec ogolnie mam w d..pie was i wasze swietoszkowe podejscie. spadówa

Gość STOP katolickim dewotom!!
RACJA!! ZGADZAM SIE!!!!! RĄCZKI DO PACIÓRKA I WYPAD DO KOSCIOLA DEWOTY!!

Racja również się zgadzam te co lecą w niedzielę do kościoła i oczywiście siadają w pierwszej ławce cały tydz.pewnie grzeszą a w niedziele wielkie katoliczki :O:O:O

Gość w moim rodzinnym domu
ja dzisiaj też sprzątałam, prałam i pranie powiesiłam w ogrodzie na suszarce, wietrzę pościel na balkonie, nawet okno umyłam w kuchni i zmieniłam firankę i mam gdzies co dewody powiedzą :) Siedzą kury domowe cały tydzień w domu, nie pracują więc mają na wszystko czas a ja tylko weekend mam wolny na porządki. Wczoraj robiłam zakupy i gotowałam obiady na cały tydzień żeby zamrozić lub przygotowywałam półprodukty. Dzisiaj sprzątałam. Jutro wolne więc zrobię coś dla siebie, długa relaksująca kąpiel i wylegiwanie się w łóżku :) Pójdę pomodlić się za bliskich a później spędzę dzień na leniuchowaniu. Dla mnie niedziela to dzień jak każdy inny.

wlasnie niedziela jest dniem odpoczynku!! a ja odpoczywam w dresie w domu, mam dosc dziwnych spojrzen kiedy banda oszołomów leci z koscioła akurat jak wynosze smieci wynosze, bo nie miałam kiedy wyniesc, piore bo nie miałam na to czasu w tygodniu a nie bede kolejny tydzien chodzic w smierdzących majtkach bo jakiejs panci nie podoba sie ze buczy jej pralka!!!!!!!!!! W dzien wolny moge robic co mi sie zywnie podoba!!!!!!!!! ot co

Tylko pamietaj o tym że inni tez maja dzien wolny. Byćmoże jeden jedyny w tygodniu i może niekoniecznie muszą miec chęć słuchac jak Ci sie robi pranie. Nie jestes królewną

na szczęście nie mieszkam w bloku i nie muszę się przejmować sąsiadami :) a Ci co mieszkają obok mnie nie interesują, moje pranie wisi w moim ogrodzie a im nic do tego :)

Pogoda ładna, mocny wiatr i za chwile wyschnie a jak przyjemnie śpi się w takiej pachnącej wiatrem pościeli :) Wczoraj nie miałam czasu na pranie i sprzątanie, zrobiłam to dzisiaj a teraz do wieczora mogę się obijać :)

do podkurwiacz. Moi sasiedzi to stare dewoty ktorych sensem zycia przez cąły tydzien jest utrzymanie porządku. Niestety

w moim rodzinnym domu to uwierz ze Ci zazdroszcze. Ja całe zycie mieszkam w blokach, ale moze kiedys dorobie sie domu i odgrodze sie od reszty wielkim płotem :)

Należy bogu oddać co Boskie przy niedzieli - nie ma to tamto Jakbyś nie wiedziała, niedziela nie jest odpowiednim dniem na prace porządkowe, ponieważ nawet sam Pan Bóg w dzień niedzielny odpoczywał. Czy wyobrażasz sobie Pana Boga przy niedzieli z odkurzaczem? No wyobrażasz sobie? Jak odkurzał, to na pewno dopiero w poniedziałek lub inny nieniedzielny dzień tygodnia. No taka naiwna to chyba nie jesteś Sama więc odpowiedz na pytanie, czy twoje zachowanie jest godne.....

Gość jesteś taka sama jak te
katolickie dewoty-- i hate you. Upierdliwa i marudna.

No może dyskretnie małą zmiotka i szufeleczką się Pan Bóg posłużył jak mu się już tak bardzo na podłodze naświniło, ale nie żeby zaraz huczącym odkurzaczem sie tłuc!!!!!!!!!

Gość Pogromcy podszywów
Bo wtedy nie było odkurzaczy ciemnoto

bo nie wiem a skąd wiesz ;] moze lubiał odkurzac w niedziele???????? Co ty w ogóle mozesz wiedziec o Bogu tyle co ciemne klechy CI wciskają i w to wierzysz. Gdybys miała większa wiedze na ten temat to bys pierdół nie pisała. Tyle w temacie

Gość normalne dni pracy
własnie na dziś skończyłem naprawę samochodu,jutro dalszy ciąg i młotki piłki szlifierki w ruch

Myślisz, że Pan Bóg taki durny jest, że nie wie, że w niedzielę odkurzać odkurzaczem to grzech??? Jakby to nie był grzech to by na pewno dyskretnie zmiotki do tego nie używał!!! Po co miałby się tak certolić i w ukryciu, cichaczem, zmiotką kurze posuwać? No po co? Właśnie po to, ze w niedzielę to grzech, bo Pan Bóg w niedzielę odpoczywa, ciołki wy!!!!!

Gość 997 delikatet und raritet 666
moja żona druga chodziła na golasa ale zostawiła mnie, bo wolała się puszczać z niemcami oraz anglikami, bo samochody mieli lepsze!

Gość nienormalna świętoszka
myślałam, że coś o seksie będzie ale z tym to się z Tobą zgadzam :) Masz rację. Ja dziś dwa prania zrobiłam i karpatkę. A teraz mogę wyjść dopiero i nic nikomu do tego :O.

Gość rrethjn
grzesznicy!!!!!!!!!!!!!!

Gość jak innym nic
do tego, co ty robisz w domu, to tobie tez nic do tego, co robią inni. Trochę tolerancji, koleżanki i koledzy. Dlaczego musicie nazywać ludzi, którzy mają inny sposób na życie, dewotami? I wierzcie mi, dewotą nie jestem, do kościoła chodzę i mam w dupie, co robicie w niedzielę. :p A życie sobie potrafię tak zorganizować, że w niedzielę nie muszę sprzątać, prać, prasować tylko wypoczywam. Nieudaczniki zawsze sobie muszą znaleźć wytłumaczenie dla własnej nieudolności :p