Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Qwileja

Gdzie kupic bluzke dobrej jakosci?

Polecane posty

Gość Qwileja

Witajcie. Chce kupic jakas bluzke dobrej jakosci. Najlepiej bawelniana, moze byc z domieszka, dosc gruba, z krotkim rekawem, czarna. Duzy rozmiar, dluga (nie jestem zbyt szczupla niestety). Poszlam dzis do sklepow o ktorych slyszalam ze sa tam ubrania dobrej jakosci - Mango, Solar, H&M, Q... (zapomnialam co) i paru innych. Niestety sa tam cienkie szmatki porownywalne z Tesco / Carrefour :o Gdzie kupic? najlepiej nie bardzo droga, do 40zl, bo potrzebuje kilku...

Gość ou jeje ou je
ja bardzo chwale sobie bluzki Wólczanki, w każdym sezonie jest trochę z kobiecej kolekcji, ale to wydatek wiekszy niz 40 złotych niestety - kosztują ok. 200zł albo 99 zł kiedy jest posezonowa przecena (często wtedy kupuję, ale wtedy zostają zazwyczaj małe rozmiary) uważam, że są dobrej jakości, naprawdę różnią się od bluzek z osiedlowych sklepików lub sklepów, które wymieniłaś

Gość Qwileja
ale to pewnie elegancka? mi wystarczy zwykla, ale nie chce zeby wygladala jak szmatka po praniu :) potrzebuje ze 4 takie koszulki, obawiam sie, ze cena jednak mnie przerasta :)

Gość Qwileja
Nie bylo grubszych, czarnych i w moim rozmiarze, tylko jakies szmatki ohydne na ramiaczkach albo z nadrukami, albo z cekinami i innym badziewiem :(

Gość rada jak ta lala
Stottrop albo Monnari, ale w Monnari na wyprzedazy.