Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgdfhd

CZY DA SIE WYLECZYC Z NIESZCZESLIWEJ MIŁOŚCI?

Polecane posty

Gość dgdfhd

takiej, która trwa juz rok? kocham go i nienawidzę za to,że jest kobieciarzem. I na domiar złego, on nadal przyćmiewa mi innych mężczyzn. Pozostali mogliby nie istniec.

Gość z każdej się da
lekarstwem jest- banalne- czas

Gość ooooooo
Zerwij z nim kontakt -całkowicie. To chyba jedyna skuteczna metoda...

Gość dgdfhd
nie umiem. On nie jest takim do konca kobieciarzem, po prostu ma taka pracę, w której wiele kobiet go otacza, młodszych, starszych. On stara się być dla kazdego miły. Ja nie mogę znieść,że jakaś sie do niego przymila.To silniejsze ode mnie.

Gość z każdej się da
a kim on jest dla ciebie? Mężem czy kim?

Gość dgdfhd
nie jest moim mężem, spotykamy się,on nie ma nikogo, ja tez, spotykamy się, w zasadzie zachowujemy się jak para, ale on w pracy spędza wieksza czesc zycia, zreszta ta znajomosc jest jak hustawka, potrafi nie odzywac sie tydzien, zeby potem przyjechac z kwiatami, zabrac mnie gdzies i przepraszac ze sie nie odzywał

Gość jesiennapani
albo facet jest z Tobą albo nie, wyjasnij sytuacje to będziesz wiedziała co robić. Jeśli potrafi nie odzywać się tydzień to znaczy, że Cię nie potrzebuje-nie kocha i nie załuguje na Ciebie. W takim przypadku powiedz otwarcie, że albo jesteście razem albo nie macie po co się już spotykać. I finito.