Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przekonajsiesama

dlaczego nie ma fajnych facetó

Polecane posty

"kiedy ostatni raz kupiles swojej dziewczynie kwiaty?? a potem się dziwisz,ze to i tamto." A ktoś tutaj ma dziewczynę? I co ona by zrobiła z tymi badylami?

Zastanów sie czemu związałaś sie z facetem, który 8lat siedział w więzieniu. Widziały gały co brały.

Gość przekonajsiesama
kapselko kurcze wy mnie nie rozumiecie.dla kazdej " to coś" to coś innego.znaczy przy jakims tam facecie np Krzyśku,pani Basia poczuje te motylki a juz pani Mariola nie.ale pani Mariola poczuje ten dreszczyk przy Kaziku:) a wygląd jest tu naprawdę na jednym z końcowych miejsc.nie czułabym się szczesliwa gdybym miala megaprzystojnego faceta a nie byłoby miedzy nami magii... offerma ale to nie bylo do ciebie.szanowna pani f riszbenne czy jak jej tam stwierdzila,ze zony alkoholików same są sobie winne i ze to przez nich mezowie chleją. a ja nie chce alkoholika powtarzam!!i nie cche miec ciekawego życia tylko normalne,szczesliwe.

"wy mnie nie rozumiecie.dla kazdej " to coś" to coś innego" Większość to jednak prymitywy więc widać wspólną cechę. "nie czułabym się szczesliwa gdybym miala megaprzystojnego faceta a nie byłoby miedzy nami magii" My nie mamy "magii", lalka.

no zobacz wygląd się nie liczy ciekawe... a co innego kiedyś usłyszałem od pewnych dziewczyn.

Gość TH is IT LV
fajny=przystojny

Gość przekonajsiesama
kapselko moze i masz rację. Darker I co ona by zrobiła z tymi badylami? ej jaki z ciebie romantyk!! kwiaty to symbol ze się kocha i szanuje. korjonos nie mozna kazdego skreslac z powodu błedow z przeszkosci.liczy się TERAZ.z tym,ze akurat tu,twoja teoria,a nie moja,znalazła potwierdzenie.

"ej jaki z ciebie romantyk!! kwiaty to symbol ze się kocha i szanuje." To najpierw trzeba mieć kogoś.

nie mozna kazdego skreslac z powodu błedow z przeszkosci.liczy się TERAZ.z tym,ze akurat tu,twoja teoria,a nie moja,znalazła potwierdzenie. Cóż, statystyka znów okazała sie być królową nauk :D

Gość przekonajsiesama
Darker napewno macie magię!!kazdy ma.tylko trzeba byc odważniejszym,trochę zagadac,usmiechnać sie...

"Darker napewno macie magię!!kazdy ma.tylko trzeba byc odważniejszym,trochę zagadac,usmiechnać sie..." 26 lat i żadnej dziewczyny. Nigdy. Magia jak sam skurwysyn :D

"no bo niestety jesteś. tak o ile pamiętam kilka twoich postów to jak na kafeteryjne standardy kobiecości to niestety ale jest pani zerem pani frisbee." mniej niż zerooooo, mniej niż zerooooo! :D "z jakiegoś powodu nie ma pani urojonych problemów, absurdalnych rozterek i odpowiada pani (tak mi się przynajmniej wydaje) za własne czyny. to patologia." już jutro zgłoszę się z tym do poradni :P a nie, chwila, jutro święto, poradnie zamknięte :(

Gość powiem wam tak
to prawda nie ma fajnych facetów wystarczy wyjśc na miasto i spojrzec tylko wszedzie same dziewczyny a facetów powiedziałabym WOGÓLE PRAWIE NIE MA :(

Gość przekonajsiesama
ej,no nie żartujcie panowie... wiem,ze sa fajni faceci,ale jest ich mało. nie wątpię,ze jestescie fajni:). tylko gdzies daleko i wirtualnie a to nie to. eh,stwierdzam,ze jestescie fajni i tyle. idę cos przekąsić. powodzenia:)