Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiśnia w cieście

Od 1.11 zaczynam WIELKIE ODCHUDZANIE kto ze mną???

Polecane posty

Moim celem jest zrzucenie 16kg dosyć dużo przu\ytyłam w ciązy częsci z tego sie pozbyłam część została a chciałabym wyglądać lepiej niż przed ciążą. Zapraszam wszystkich chetnych do wspólnego odchudzania:)

Gość gagaAga12
Ja mogę dołączyć. w zasadzie mozna powiedziec ze odchudzam się juz od 1,5miesiaca ale bardzo malo efektywnie:). zaczęłam biegać i licze kalorie ale nie ograniczam sie za bardzo. a Ty jaki masz plan na odchudzanie?

stawiam głownie na dietę niskowęglowodanową bez liczenia kalorii bo nie mam na to czasu wiadomo praca dziecko:) to mój jadłospis na jutro: sniadanie; activia obiad;schab pieczony ,sałatka z pomidora,ogórka, papryki ,kukurydzy i cebulki kolacja;2parówki, pomidor,chudy biały ser,ogórek do tego dużo wody i zielonej herbatki oraz kilka łyzeczek dziennie Xenea błonnik jedząc podobnie schudłam5kg w ciągu 2 miesięcy przed ciążą:)

witaj gagaAga razem rażniej:) a ile ważysz i ile chcesz zrzucić??? ja waże 76 przy wzroście 164 a chciałabym ważyć 60 do tego mojego planu żywieniowego dodam jeszcze ze jak wczesniej stosowałm to pozwalałam sobie czasem na maly grzeszek w postacie ciasta czy batonika w niedziele a efekty i tak byly:)

Gość Ines1987
Witaj! Ja też muszę si wreszcie wziąć za siebie! Mam 164cm wzrostu i ważę prawie 57kg. Chciałabym schudnac do 50kg. Może razem bedzie raźniej.

pewnie, że razem zawsze raźniej. ja się właśnie dzisiaj ważyłam i wyszło, że niedawno przytyłam jakieś 5 kg. A myślałam, że moja waga się nie zmienia. powiedzcie mi, czy byłyście u jakiegoś specjalisty po poradę w sprawie diety?

Gość Ines1987
Ja nie byłam. Szczerze mowiąc to w teorii diet jestem całkiem dobra, gorzej z wprowadzeniem tej teorii w życie, zwłaszcza że mam nie do końca wyleczoną bulimię.

Gość wielka królewna ze swojej bajk
hej ja sie dolacze od jutra!!!! zero słodyczy i slodkich gazowanych napoi, zero fast foodów i tych innych zero miałego chleba, a co gorsza bułek ;/ mam 170 i waze 58 moim celem jest 54 :) powodzenia ;* dziś zjadlam ostatnią słodycz przed odchudzankiem. do swojej diety dolacze tez ruch :)

a więc na śniadanko był dzis serek wiejski, 2 plasterki szynki, ogorek kiszony i plaster pomidora z czerwona herbata, a teraz ide szykowac sie na cmentarz :}

Gość sasanka_25
witam, ja się przyłączę od dziś postanowiłam wziąć się za siebie i schudnąć trochę kg. dziś póki co zjadłam jogurt naturalny, płatki i kilka kulek winogron, kawa bez cukru, później planuję sałatkę warzywną ale bez majonezu. zamawiam sobie na allegro hula hop i czekam na przesułkę

Witam, mozna sie przylaczyc? Oczyszczalam sie przez kilka osttanich dni - ryz z jogurtem,kaszka dla dzieci, a teraz zabieram sie do odchudzania. Nie wiem ile waze dokladnie, bo waga wzrosnie kiedy zaczne jesc wiecej, wiadomo,woda itd, ale pewnie kolo 75 kilogramow. Chce schudnac 10 kilo. Moja dieta to wlaciwie nie dieta tylko sposob jedzenia - jem co 2-3 godziny, warzywa,twarog,ciemny chleb,kasze,ryz,kurczak, warzywa,owoce. Zadnego jo-jo, zadnego odczuwania glodu. Do tego silownia:) Zwaze sie dokladnie w piatek,wtedy waga powinna sie ustabilizowac:)

witam wszystkie odchudzaczki:) ja dziś śniadanko zamianłam z kolacją i na kolacje tylko activia:)dodam jeszcze ze nie będę jadła smazonego no bo to chyba tez ważne:) a z aktywności to niestety nie mam czasu na nic więcej niż spacer z synkiem ale czasem kilka brzuszków też da się wykrzesać:)

wielka królewno zazdroszcze ci twojej wagi jesteś ode mnie wyższa do tego i tak mało wazysz:)chciałąbym ważyć te twoje 58 nie pamiętam za bardzo kiedy tyle ważyłam chyba w liceum:)

ja na obiad zjadlam piers z kurczaka i suróweczke z białej kapusty i jakos wyszlo ze nic wiecej dziś ... chyba bierze mnie przeziebienie i nie mam apetytu nic a nic. bylismy z moim narzeczonym na PILE 3D i musze powiedziec ze to był najbardziej obrzydliwy film jaki widzialam ... az mi w zoladku jezdzi...;/;/;/;

Gość anonimkaanonimka
hej dziewczyny! czy mogę się do Was dołączyć? ja zaczynam od dzisiaj ;-) moja waga o zgrozo to 80kg na wzrost 180 dużo ;-( ale będzie lepiej mam za sobą kilka skutecznych kuracji odchudzających ;-) i dlatego wiem że będzie dobrze, dla mnie najgorsze to pierwszy tydzień a zwłaszcza wieczory... dlatego chciałabym do Was dołączyć żeby mieć z kim pogadać i się pożalić ;-) taka grupa wsparcia mi dużo daje ;-)

Gość anonimkaanonimka
wielka królewna ze swojej bajk - fajny jest ten kolejny odcinek piły?? czy nie za bardzo? chyba poszli już na całość jeśli chodzi o drastyczne sceny? właśnie zastanawiam się czy iść czy nie ;-) ja byłam ostatnio na paranolmal activity 2 i powiem że fajny filmik nie jest trochę inny niż pierwsza część i mimo że nie dzieje się za dużo na początku to trzyma w napięciu, tylko siedziała koło nas taka babka co cały czas coś gadała apropo filmu i nie mogłam się skoncentrować dobrze na filmie ;( no ale cóż i tacy ludzie są na tym świecie (taka moja mała dygresja ;-))

fajny jak sie ogladalo wszystkie poprzednie czesci, na poczatku nie moglam sie odnalesc w akcji ale pozniej jakos jakos :) no sceny to na maksa drastyczne... ;/ obrzydliwe.!!

ide na sniadanie : serek wiejski i zobzczymy co jest w lodówce :)

Hej Dziewczyny ja też chciałabym do was dołączyc od dziś,obecnie mam 163 i 59 kg moim zamiarem jest zejśc do 53-54 kg jak przed ciążą tylko coś długo mi schodzi to gubienie tych paru kg mam nadzieje że z wami sie uda,dziś jeszcze nic nie pochłonęłam oprócz ziel.herbatki teraz bedzie kawusia później owoc na obiadek planuje duży jogurcik z otrębami.

tzn co jadłaś? na sniadanie: serek wiejski, 3 plasterki poledwicy z indyka, pomidor

jesli mam sie odchudzac to robie to z glową a nie na 400-500 kcal dziennie. 1000-1200kcal a jesli potrzeba nawet i wiecej, byle nie ucierpiec na zdrobiu. moja znajoma postawila na rygor w diecie i co teraz? po 1 efekt jojo, po 2 włosy wychodza jeje garsciami.. itd itp

np sniadanie; activia obiad;schab pieczony ,sałatka z pomidora,ogórka, papryki ,kukurydzy i cebulki kolacja;2parówki, pomidor,chudy biały ser,ogórek dla mnie to jest full wypas..ja bym nawet na kolacje nie zjadła aż 2 parówek...to moim zdnaiem nie jest dietetyczne jedzenie

sniadanie powinnas odwocic z kolacja.... bo na sniadanie sie glodzisz a na kolacje opychasz parowkami, ktore sa nic nie warte ...

ty czytaj uwazniej , ja pisze o czym innym a ty odpowiadasz na pytania niewiadomo komu..ja piszę ze tego bym nie jadłą na dietę bo to jem na codzien

zreszta to sprawa indywidualna... która efaktow nie przyniesie

dobrze przepraszam, ale ty nie musisz tutaj sie wydzierac... to sprawa indywidualna... wiec w czym masz problem ?

wielka krolewna ..."panie jakiegos mnie stworzył takiego mnie masz " to dobre słowa dla ciebie..czy ty czytasz w ogóle co my tu piszemy