Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateoseven

chyba wybiore prostytutki zamiast tzn normalnych dziewczyn

Polecane posty

Gość mateoseven

nie moge znalesc zadnej fajnej ( nie liczac desperatek co to poleca na kazdego faceta który w dowodzie ma to potwierdzone ze nim jest )a tak prostytutka tez kobieta tyle ze kase bierze normalna dziewczyna w sumie tez duzo kosztuje

Gość piekno kobiecość w kazdej krop
prezdej czy pozniej i tak weżmiesz:P

Gość mateoseven
co ? prostytutke czy dziewczyne ?

Gość mateoseven
i spotyka sie to z poparciem

Gość mateoseven
helllo ???????????????????????????????????????

wiesz to zlezy czego oczekujesz - jesli seksu to prostytutka jest dobrym rozwiazaniem;-)

Gość fgdgdfgdf
problem w tym ze zona kosztuje a i tak zdradzaja a tu jest pewnosc. placisz i masz

Gość mateoseven
nie tylko sexu poczucia bliskosci ale moze prostytutka sprawi ze bede mial lapszy humor tzn bede pozytywniej nastawiony :)

jesli bliskosci - tego nie kupisz to trzeba zbudowac nie wiem jak tobie ale mi seks zawsze poprawia humor wiec moze to zadziala i w twoim wypadku;-)

Gość mateoseven
mnie równiez :) tylko jak juz za to placic to zeby ona byla naprawde ladna

wybor jest chyba dosc szeroki - przy drogach zwlaszcza;-)))

Gość fgdgdfgdf
ale ponoc te ladne w agencjach zachowuja sie jak klody . sex bez emocji

Gość mateoseven
jak klody ???:( i ja mam za to plaCIC ? CO ONE Z CHUJA SPADLY ? NIE MOWIE ZE MAJA BYC NIE WIADOMO JAKIE UNIESIENIA ALE CHCE CZUC ZE BZYKAM DZIEWCZYNE A NIE TRUPA , CO JA NEKROFIL JESTEM I JESZCZE ZA TO PLACIC ???!!!!!!!!!!!!!!

to sobie poderwij innej rady nie ma - chcesz emocji to je musisz w kims wzbudzic - emocji nie kupisz nigdzie. a prostytutki zwykle nie kryja swojej obojetnosci - udostepniaja ci cialo i finito, na jakim ty swiecie zyjesz????

Gość interesant 12986
jak dam jej 500zl to oczekuje chociaz udawania

Gość mateoseven
ciekawe ile biora takie co daja te emocxje

a skad wiesz ze jej sie bedzie chcialo udawac za marne 500 zl?;-) moze znajdziesz taka co bedzie gotowa udawac za 5 zl;-) nie znam rynku ani cen ale szczerze watpie;-)

Raz byłem u prostytutki, ale z przyczyn ode mnie niezależnych nie przeleciałem jej. Może to jakaś forma ucieczki przed zadawaniem się z kobietami. Przecież z prostytutką można porozumieć się bez słów.

sadze ze taniej bedzie poderwac - zwlaszcza ze chcecie emocji;-) marne z was chlopaki - ani za darmo ani placac nie mozecie dostac tego na co liczycie - eh;-)

Sądzę, że w przypadku osób nieśmiałych i mających pewne defekty z urodą prostytutka to jakaś forma na zwalczenie tego pierwszego. Osobiście obstawiam, że pierwszy raz będę miał u dziwki, ale cóż, Adonisem sie nie urodziłem.

a tam - wyglad to tylko od 30-50% sukcesu jesli chodzi o znalezienie sobie kogos. stalingrad - chwalisz sie czy zalisz na swoj pierwszy raz? ;-)

Gość mateoseven
ja podobno jestem przystojny , sex nie jest mi obcy a moja ostatnia prawdziwa dziewczyna byla bardzo ladna wysoka dziewczyna w dodatku starsza o 9 lat ja mialem 19 , ale teraz odpowiedniej nie moge znalesc same takie ktore mnie nie interesuja

Te 30-50% mocno zawyża inny wskaźnik - portfelo-kontowy. Żale się - dla studenta 150 zł w plecy to długi czas na chlebie i wodzie bądź krótszy bez alkoholu. A do tego nie uwolniłem się z kajdan prawictwa.

to idz do prostytutki - nie rozumiem o co ci chodzi? brak logiki zupelnie najpierw jeczysz ze prostytutka nie da ci emocji - to ci radze poderwij - bedzie i seks i emocje - a potem marudzisz ze jestes przytojny a jakas tam laska byla boska dobrze ze chociaz mlody jestes to Cie usprawiedliwa;-)

"Żale się - dla studenta 150 zł w plecy to długi czas na chlebie i wodzie bądź krótszy bez alkoholu" no jesli kiepsko sobie radzisz - jak widac nie tylko na polu damsko-meskim - ale tez edukacyjno-zawodowym. znam studentow kt jak potrzebuja kasy to pracuja - i zarabiaja wiecej niz 150 zl;-) wystarczy przeczytac kilka twoich postow zeby odgadnac przyczyne twojego pasma nieszczesc - ty trujesz;-) kazisz swieze powietrze wokol siebie - bierzesz sie za sprawy bez rzeztelnego przygotowania, wymadrzasz sie i uprawiasz plytka filozofie - sadze ze dzieczyny to czuja wiec zmykaja;-) i dopoki tego nie zmienisz bedziesz tyral o chlebie zeby odlozyc na prostytutke przy ktorej i tak penis ci nie stanie ;(

Gość mateoseven
trzeba przyznac ze dobre to bylo stalingrad hehe a ja mam 23 lata i kilka dziewczyn za soba ale teraz nic mi kurwa nie idzie zeby cos sensownego zlapac

Mam sporo oszczędności, ale dla mnie strata 150 zł NA DARMO jest niewybaczalna, przecież cel był taki szczytny. Niestety mam pewien cel na który odkładam pieniądze, a nie chce ruszać rezerwy finansowej (cel zwany samochodem). Co masz na myśli, że ja truję? U prostytutki przyczyną były nerwy ... pani lekkich obyczajów zarzuciła mi, że się jej boję i doradziła następnym razem nieco wypić. Kiedy wróciłem do siebie i wziąłem prysznic, wściekłem się, a powinienem sie cieszyć, bo okazało się, że jednak nie jestem impotentem.

ROR, dziewczyny naprawdę mają łatwo. 150 zł za godzinę. Czyli zakładając 40 godzinny tydzień pracy to mają 24.000 zł miesięcznie!

Gość mateoseven
ty to moze najpierw kup sobie stuczna wagine :) oswój sie z tematem