Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateoseven

chyba wybiore prostytutki zamiast tzn normalnych dziewczyn

Polecane posty

Już jeden doradzał mi gumowę lalę, ale to tak, jak bym miał Jolę R. przed sobą. Dobrze, więc się określę. Prostytutka to dobre rozwiązanie dla osób nieśmiałych. Jednak chyba (o ile jesteś atrakcyjny) koszt zaciągnięcia dziewczyny do łóżka jest mniejszy niż prostytutki.

"[zgłoś do usunięcia] Stalingrad Mam sporo oszczędności, ale dla mnie strata 150 zł NA DARMO jest niewybaczalna, przecież cel był taki szczytny" no wyjatkowo szczytny;-)) mezczyzni inwestuja w poznawania kobiety albo kobiet, chlopcy w postytutki;-) "Niestety mam pewien cel na który odkładam pieniądze , a nie chce ruszać rezerwy finansowej (cel zwany samochodem )" co to ma do rzeczy? kazdy ma jakis cel finansowy co nie zmienia faktu ze marudzisz o te 150 zl - a to twoja nietrafiona "inwestycja" "Co masz na myśli, że ja truję?" Glownie to ze spinasz sie i napinasz na przemian - dlatego byc moze masz problemy z penisem a i z calym systemem nerwowym - sam generujesz dla siebie stres;-) wszystko traktujesz w kategoriach czarno-bialych - i w takich kategoriach usilujesz prowadzic cos na ksztalt dyskursu - nie potrafisz czytac miedzy wierszami - a bez tego nie poradzisz sobie w swiecie kobiet (bo zakladam ze usilujesz byc hetero) te twoje ciagle sady pisane w stylu "lubie x" albo "nie zgadzam sie na y" swiadczy o twojej dziecinnosci o o tym ze nie dojrzales do seksu - stad twoja niemoc nawet w towarzystwie prostytutki kt w koncu jest kobieta "U prostytutki przyczyną były nerwy ... pani lekkich obyczajów zarzuciła mi, że się jej boję i doradziła następnym razem nieco wypić. Kiedy wróciłem do siebie i wziąłem prysznic, wściekłem się, a powinienem sie cieszyć, bo okazało się, że jednak nie jestem impotentem" to ze potrafisz sie masturbowac pod prysznicem i reka dostarczac sobie oragazmow to tylko potwierdza ze masz problemy ze soba, swoja seksualnoscia Nie ma nic zlego w masturbacji jako takiej - ale tobie nie starcza penisa na kobiete;-) a to juz co innego;/ moze sprobuj z meska prostytutka - moze pojdzie ci lepiej choc tego nie podejrzewasz jeszcze

"[zgłoś do usunięcia] Stalingrad ROR, dziewczyny naprawdę mają łatwo. 150 zł za godzinę. Czyli zakładając 40 godzinny tydzień pracy to mają 24.000 zł miesięcznie!" to zmien plec i zostan prostytutka skoro im zazdroscisz;-) swoja droga moze meskie prostytuki tez moga tyle wyciagnac;-) widzisz znowu sie podniecasz nie tym co trzeba (przez co tracisz energie niepotrezbnie) - 24 tys. za 40 pracy - czy ja wiem czy to takie och i ach;/

Tak sobie pomyślałem, że ze mną coś nie tak może. Jak oglądałem murzynów z paniami na Redtubie, problemów z erekcją nie było. Jak byłem u pięknej prostytutki, to problem się pojawił. Ale nie dopuszczam do siebie żadnej takiej myśli!

"[zgłoś do usunięcia] Stalingrad Już jeden doradzał mi gumowę lalę, ale to tak, jak bym miał Jolę R. przed sobą." widzisz - jestes zarozumialy - obrazasz jole r.;-) nie musi ci sie podobac - ale masz przeswiadczenie ze mozesz miec lepsze a ty nic nie mozesz w efekcie;-) "Dobrze, więc się określę. Prostytutka to dobre rozwiązanie dla osób nieśmiałych. Jednak chyba (o ile jesteś atrakcyjny ) koszt zaciągnięcia dziewczyny do łóżka jest mniejszy niż prostytutki" blad twki w twoim calym rozumowaniu - kobiety nie trzeba "ciagnac" do lozka - jak facet jest inteligentny i fajnie poprowadzi sprawe - inaczej jest meski - to samo z checia rozlozy przed nimi noci i wagine i jeszcze bedzie blagac o wiecej;-)

Sądzę, że gdybym był wierzący, uciekłbym do seminarium i miałbym problem z głowy. Ale niestety wierzący nie jestem.

Gość mateoseven
wiesz stres zrobil swoje albo po prostu ty potrzebujesz murzyna a nie prostytutkik hehe

"[zgłoś do usunięcia] Stalingrad Tak sobie pomyślałem, że ze mną coś nie tak może. Jak oglądałem murzynów z paniami na Redtubie, problemów z erekcją nie było. Jak byłem u pięknej prostytutki, to problem się pojawił. Ale nie dopuszczam do siebie żadnej takiej myśli" moze zamiast sie napinac i ugniatac penisa samemu - wystarczy otworzyc sie na nowe zamiast kurczowo nie dopuszczac "takich mysli" ;-)))) skad ten twoj paniczny strach przed samym soba?;(

W sumie powinienem czuć lekki wstyd, bo podobno nasz kraj to kraj najłatwiejszych kobiet w Europie (ewentualnie Ukrainki, Rosjanki i może Angielki), a mi nawet Polki nie udaje się poderwać.

Niestety nie mogę się otworzyć z jednej przyczyny - żadna nie próbuje mnie otworzyć. Pozostają tylko dziwki.

"Stalingrad Sądzę, że gdybym był wierzący, uciekłbym do seminarium i miałbym problem z głowy. Ale niestety wierzący nie jestem." a dlaczego ty sobie nie zadasz pytania przed czym ty tak panicznie chcesz uciekac?? bo jesli przed samym soba - to ani seminarium ani wyjazd na drugi koniec swiata nie pomoze....

"Stalingrad W sumie powinienem czuć lekki wstyd, bo podobno nasz kraj to kraj najłatwiejszych kobiet w Europie (ewentualnie Ukrainki, Rosjanki i może Angielki), a mi nawet Polki nie udaje się poderwać" nie wiem co masz na mysli mowiac 'nasz kraj" ale zakldam ze pewnie mowisz o polsce - w polsce laski ktore lubia niezobowiazujacy seks uwaza sie za "cos grzesznego" i nagatywnego - tak wiec zeby odp na to pytanie musielibysmy wziac pod uwage uwarunkowania kulturowe i ich znaczenie w kontekscie - "latwosci" - poza tym to jakas subiektywna i nie prawdziwa opinia - generalnie europa wschodnia wiedzie prym w prostytucji nie w niezobowiazujacym seksie - tam laski na zachodzi sa wyluzowane po prostu - i ciesz a sie z seksem - w polsec z seksu robi sie demona;-) "Niestety nie mogę się otworzyć z jednej przyczyny - żadna nie próbuje mnie otworzyć. Pozostają tylko dzi**i." i zadna raczej nie sprobuje bo.....trujesz. i kolo sie zamyka;( sprobuj seksu z mezczyzna to tez zawsze jakas opcja - z prostytutka damska juz raz ci nie wyszlo - po masturbacji wnosiz ze uda sie nastepnym razem czy co?

"Ucieczka przed byciem "wiecznym prawiczkiem"" przeczytaj raz jeszcze co ci napisalam - sprobuj zrozumiec zamiast negowac - bo rzucasz sie jak ryba na piachu -jednoczesnie wszystko negujesz. a po ci ta strata dziewictwa? sprobuj soebie odp na to pytanie

Odpowiedz mi więc, dlaczego w takim ciemnogrodzie seksualnym jak Polska rodzą się takie boginie seksu, że na Zachodzie mówi się "Easy like polish girl"? Niezobowiązujący seks nie jestem niczym złym, dopóki nie ma czegoś takiego jak "związek" (chyba, że oboje partnerów ma chillout do wierności) Mężczyźnie mogę co najwyżej podać rękę i bynajmniej nie do pocałowania, a przywitania. Dlaczego mi jest potrzebna strata dziewictwa? Minęło 20 lat, połowę młodości zniszczyły mi różne czynniki, jestem ciekawy, seks to potrzeba fizjologiczna. Też chcę poznać ten grzech.

"[zgłoś do usunięcia] Stalingrad Odpowiedz mi więc, dlaczego w takim ciemnogrodzie seksualnym jak Polska rodzą się takie boginie seksu, że na Zachodzie mówi się "Easy like polish girl"? " pierwsze slysze;-) sadze ze to jakies bzdury powtarzane przez polakow i wsrod polakow - ale polemizowac nie zamirzam. to tak jak polacy i polki mowia ze polski sa najpiekniejsze - reszta swiata chyba tak nie uwaza - co potwierdzaja rozne konkursy pieknosci inne takie glupotki w kt polki w zasadzie nigddy nie zajmuja wysokich miejsc. w zyciu nie slyszlam od obcokrajowcow takiej oponii - nie liczac tych kt w sposob kulturalny przekomarzli sie ;-) "Niezobowiązujący seks nie jestem niczym złym, dopóki nie ma czegoś takiego jak "związek" (chyba, że oboje partnerów ma chillout do wierności)" ale ja nie mowie o zwiazku tylko niezobowiazujacym seksie - wystarczy znalesc kogos kompatabilnego w tym wzgldedzie;-) "Mężczyźnie mogę co najwyżej podać rękę i bynajmniej nie do pocałowania, a przywitania" widzisz - i znowu trujesz;-) ;-) ;-) "Dlaczego mi jest potrzebna strata dziewictwa? Minęło 20 lat, połowę młodości zniszczyły mi różne czynniki, jestem ciekawy, seks to potrzeba fizjologiczna. Też chcę poznać ten grzech" trujesz !!!!!! twoje myslenie jest bledne i bedziesz przez nie jeszcze dluuuugo prawiczkiem - aha a seks to nie grzech;-)))

Gość mateoseven
MOZE ZORGANIZUJEMY JAKAS ZBIÓRKE DLA STALINGRAD A ???:) ZEBY SOBIE POUŻYWAŁ W KOŃCU

matesoeven - nie dalby rady - on jest zawiklany w swoim wlasnym "nieszczesciu" ze chlopak zupelnie nie slyszy co sie do niego nie mowi ani ze chcac niechcac brnie w to glebiej;-)

Nie są to bzdury, tylko miałem przyjemność to usłyszeć. Albo Polacy wmówili Brytyjczykom to o swoich kobietach. Osobom atrakcyjnym łatwo kogoś znaleźć, średnio atrakcyjnym i nieśmiałym gorzej. Trudno, będę prawiczkiem. Ale przynajmniej nie jestem hipokrytą i nie będę mówił, że z powodu poglądów, a tylko innych czynników, zapewne fizycznych i psychicznych/ mateoseven - tak, dobry pomysł. Zamawiam wysoką brunetką, koniecznie ciemnooką.

Nie będę kłamał, że jestem człowiekiem szczęśliwym i spełniony. Prawie nic mi nie idzie, ale jakoś trzeba z tym żyć. Zawsze można sobie odebrać życie, jak już magiczna granica zostanie przekroczona.

Gość mateoseven
stary nawet jak jestes nie smialy i nie za ladny to ze statystycznego punktu widzenia i tak sie tobie uda jakos laske wyrwac , tyle ze probowac trzeba najpierw po pijaku pozniej na trzezwo w klubach studenckich na ulicy wszedzie , powiedz sobie ze bardziej zalosny juz nie bedziesz i nie masz nic do stracenia :)

"[zgłoś do usunięcia] Stalingrad Nie są to bzdury, tylko miałem przyjemność to usłyszeć. Albo Polacy wmówili Brytyjczykom to o swoich kobietach" to sa bzdury;-) na zasadzie jedna pani drugiej pani;-) z reszta 1 jaskolka wiosny nie czyni - i widzisz znowu trujesz - ta twoja ciagla negacja - gorzej niz 4-letnie dziceko;-) "Osobom atrakcyjnym łatwo kogoś znaleźć, średnio atrakcyjnym i nieśmiałym gorzej. Trudno, będę prawiczkiem. Ale przynajmniej nie jestem hipokrytą i nie będę mówił, że z powodu poglądów, a tylko innych czynników, zapewne fizycznych i psychicznych/" takim kt truja TRUDNO kogokolwiek znalezc, a do tego sa niegrzeczne i zarozumiale "mateoseven - tak, dobry pomysł. Zamawiam wysoką brunetką, koniecznie ciemnooką" obstawiam ze umeczony pod prysznicem penis i tak by ci nie stanal - sprobuj z tymi ciemnoskorymi kt sie naogladales moze;-) 170 cm to mnie klasyfikuje jako wysoka?;-) poprz. | 1 2

"[zgłoś do usunięcia] Stalingrad Nie będę kłamał, że jestem człowiekiem szczęśliwym i spełniony. Prawie nic mi nie idzie, ale jakoś trzeba z tym żyć" glupio myslisz - trzeba to zmienic a niz z tym zyc - but it's all up to you;-) " Zawsze można sobie odebrać życie, jak już magiczna granica zostanie przekroczona" masz racje - tak tez mozna

"mateoseven stary nawet jak jestes nie smialy i nie za ladny to ze statystycznego punktu widzenia i tak sie tobie uda jakos laske wyrwac , tyle ze probowac trzeba najpierw po pijaku pozniej na trzezwo w klubach studenckich na ulicy wszedzie , powiedz sobie ze bardziej zalosny juz nie bedziesz i nie masz nic do stracenia Stalingrad Chyba tysięczny raz to słyszę" tylko co z tego ze slyszysz skoro nie sluchasz????????????????? ty wolisz siedziec przed kompem - uzalac sie albo toczyc zaciekle dyskusje na temat aborcjii gejow (obydwie sfery zwiazane z czyms o czym nie masz pojecia) i tru

Kiedyś we Francji było sporo Polaków i powstało przysłowie "Pijany jak Polak". Sądzę, że była tego jakaś przyczyna. Podobnie z Polkami na Wyspach. Nikomu nie truję. Nigdy nikomu nie narzekam i słabości raczej nie okazuję, nie jestem zarozumiały i niegrzeczny, wręcz odwrotnie. Za to mam dar rozśmieszania innych ludzi, ale nie jest mi on kompletnie potrzebny (pracy w kabarecie nie planuję). 170 cm to średniowysoka. Wysoka to około 175 cm. Ale Adonisem nie jestem, żeby żądać Afrodyty. Nie zamierzam tego zmieniać - każda nieudana próba mnie dołuje i niszczy. A jak nie ruszam, jestem na stałym poziomie emocjonalnym.

Gość mateoseven
czyli poziomie dna..........................

Lepiej stać na dnie, niż zaczęłem w nim tonąć. Kiedy człowiek ma wzlot i upadek, jesli zdarza mu się to kilka razy, dochodzi do wniosku, że szkoda nerwów, bo komórki nerwowe się nie regenerują.

Gość mateoseven
to jakie miales te upadki i ile ?

Jestes jedna wielka negacja......samego siebie;-) a znasz takie przyslowie "nie jestesmy takimi jak sami o sobie myslimy tylko takimi jak nas inni widza"?????? "Nikomu nie truję. Nigdy nikomu nie narzekam i słabości raczej nie okazuję, nie jestem zarozumiały i niegrzeczny, wręcz odwrotnie. Za to mam dar rozśmieszania innych ludzi, ale nie jest mi on kompletnie potrzebny (pracy w kabarecie nie planuję)" trujesz na tym forum, jestes niegrzeczny np. w stosunku do joli r. ale i tak tego nie zrozumiesz bo zaraz z upierdliwoscia 7-latka powiesz ze nie jestes itd. itp. i jeszcze do tego przechwalac sie lubisz;-) zenada;( "Ale Adonisem nie jestem, żeby żądać Afrodyty" to zacznij sie ztosowac do wlasnej rady "Nie zamierzam tego zmieniać - każda nieudana próba mnie dołuje i niszczy. A jak nie ruszam, jestem na stałym poziomie emocjonalnym" to nie zmieniaj - a poziom emocjonalny to ci opoada i tak....z kazdym postem i znowu trujesz;(((( jestes maruda i trucicielem - kobiety cie nie beda chcialy to pewne - zostaja ci mezczyzni albo wlasna reka;-) tez moze byc fun;-))))