Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anula2604

biore slub HURA CZY PODOBA SIE WAM TA SUKNIA A MOJ BEDZIE MIAL SREBRNY GARNITUR

Polecane posty

http://cgi.ebay.co.uk/White-wedding-Dress-Bridal-Gown-SZ-6-8-10-12-14-16-18_W0QQitemZ150511868366QQcategoryZ15720QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4340.m263QQ_trkparmsZalgo%3DDLSL%252BSIC%26its%3DI%26itu%3DUCI%252BMRU-11450%252BIA%252BUA%252BFICS%252BUFI%26otn%3D8%26pmod%3D120637716002%252B120637716002%26po%3D%26ps%3D63%26clkid%3D4568079402692466107 TA JEST BOSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja bym sie jednak
wolala zmiescic w drzwiach kosciola badz usc i np kolo mojego meza chcialabym stac obok, trzymajc go za reke, blisko a nie na wyciagnietej lapieee

Gość stereotypowe myslenie
oj tak, sama agresja, a mialo Cie tu juz nie byc...

Gość wybrałaś suknię skromną,
widzę, że bardzo Cie to zabolało ;) No dobra,mała zmiana. Ta wypowiedź wydała mi się najbardziej emocjonalna, może agresywna to za duże słowo, jak na ta wcześniejsza odpowiedz, a sadze, że to okreslenie nasunęło mi się po tym jaka postawe u Ciebie wyczułam. I jeszcze jedno- nie oceniam Ciebie jako czlowieka, pisze co wyczułąm. Nie znam Cie, więc nie osądzam, natomiast takie wrażenie na mnie zrobiłaś. A to gdzie pracujesz naprawde nie robi na mnie wrzażenia,ani mnie nie zastanawia, wiec nie rozumiem dlaczego tak to podkreslasz. Trzymaj sie i troche wiecej dystansu do siebie samej. Moim zamiarem nie było Cie atakować, a widzę, że tak własnie mogłaś to odczuć. Szkoda.

jesli ten post z 0:05 pod podszywem jest Twoj, to żal mi Ciebie teraz jeszcze bardziej :D

dlaczego zarzucasz wszytskim agresje ??? nie zabolalo, nie mam mleka pod nosem, aby przejmowac sie komentarzem osoby z wirtualnej rzecywistosci chodzilo mi tylko o to, ze oceniasz, uzywasz slow nieadekwatnych do sytuacji, przykre, nie dlatego ze mnie dotyka, ale dlatego, ze albo nie czytasz co ktos pisze, albo masz jedno pikenie wypracowane zdanie na kazdy temat, niezaleznie od potrzeb... i brak konsekwencji najpierw agresja, teraz nagle okazuje sie, ze emocje... pieknie :D

slucham ?? ewidentnie masz kompleksy, wiec prosze Cie idz je leczyc gdzies indziej, to nie jest moj poziom, a skoro Twoj, to tym bardziej nie mamy o czym ze soba rozmawiac

Gość do wybralas sukienke
laseczko idz spac, a nie gneb innych SAMA nie wiesz o co ci chodzi, zenuaaaaa p.s. kiedy ten slub ?? nie chcialabym przegapic !!!!!:P:P:P:P

Gość maliboo
ha! jakby nie bylo prowokacja autorce sie udala :D prosze jakie kontrowersje, malo zebow sobie nie wybija:D

nie no ja tez zaraz sie zapisze na to przyjecie :D maliboo zeby sa mi drozsze od prowokacji :D dlatego wypisalam sie z kolka wzajemnje adoracji :D

mysle, że moje słowa są prawidłowo użyte. Używam ich zgodnie z tym jak czuję, a przykre to jest przede wszystkim to, że boli Cie wszystko co uslyszysz od tej osoby z wirtualnej rzeczywistości i kazde zdanie jakie przeczytasz bezmyslnie negujesz. Widzę, że czujesz potrzebe,aby Twoje zdanie było ostatnie, dlatego dam Ci teraz satysfakcje ;) pozdrawiam

:D

Gość ile razy bedziesz jeszcze
konczyc ?? ja sadzilem ze sie pozegnalas juz kilka razy wole tego chochola zwanego sukienka niz ciea weselicho u mnie na wsi najlepsze ! bylem ! dziolchy tancuja!

Gość zazdrosne typiarki
ta to na pewno zolcia przepelniona, jej tam do oltarza nikt peeewnie nie ciagnal

Gość sukniaa beeeeeeeeeeeeaaa

Teraz dla odmiany milczysz, takim już widać jestes typem człowieka. Ale i tak udowadniasz tylko, że chcesz być widzialna. Albo negujesz bezmyślnie, albo się nie odzywasz. Naprawdę szkoda czasu. Proste

To Ty masz jakieś kompleksy, podobnie jak tamta napuszona. Widać, że i Ciebie bolą słowa prawdy. Nie szukam zwady i nie robią na mnie wrażenia Twoje wywody. A tamta nie odzywa się, bo brak jej argumentów. a Ty rozumiem, ze tylko wulgaryzmów umiesz używać. Brak słów, idę. Pozdrawiam

Gość stereotypowe myślenie
tak przemyślałam i stwierdzam, że rzeczywiście jestem pojebana.

Gość stereotypowe myślenie
i chyba narwana. Aż wstydzę się, za siebie, choć w sumie do niedawna byłam dumna z siebie, że tak dobrze ripostuję.Ze taka mocna jestem i nikt mi nie podskoczy.

Gość przeczytałam dyskusję
pomiędzy stereotypowym myśleniem i wybrałaś skromną suknię i uważam, że stereotypowe myślenie napisała niewinny post, a wybrałaś skromną suknię naskoczyła na nią bo ma ukryte kompleksy. stereotypowe myślenie nie jestes pojebana :)

Gość przeciez widac, ze to jest pod
szyw, haha biedna ta co wybralas skromna sukienke, nikt jej nie odpisal, a ktos kazal jej wypierdzielac...to sobie uczynila dyskusje, albo jedno i drugie podszyw, haha ktos ma zabawe

Gość a ta dalej, doprawdy
podziwiam wytrwalosc i upierdliwosc gwiazdeczki nie dosc, ze wychodzila 10 razy, to jeszcze nie potrafila sie dobrze podszyc, tamta byla bez ś!!! :P:P:P teraz pewnie powroci bez ś :D co nie zmienia faktu, ze jak uwazam dyskusje za zle obrana tak teraz uwazam, ze ta co wybrala skromna sukienke jest kretynka tamta przynajmniej poszla jak mowila takz robila, ty dalej saczysz jad, uwazaj zebys sie nie otrula