Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo nie wiem?

Drętwienie lewej ręki.

Polecane posty

Gość pytam bo nie wiem?

Czy może wiecie, jaka może być przyczyna drętwienia lewej dłoni i dwóch palców,środkowego i serdecznego.Od 2 tyg. po wstaniu, z łóżka nie czuje całej dłoni,a od 2 dni doszły te palce i się to,utrzymuje cały dzień.Dodam,że jestem w 31tc.???

Gość kochana, problemy z
kręgosłupem się zaczynają. Drętwienie nóg, rąk, palcy, wszystko ma podłoże w kręgosłupie.

Gość manelka
Najlepiej idź do lekarza, ale może to tylko brak magnezu. ja tak miałam. jak zaczęłam brać magnez z witaminą B6 to po tygodniu wszystko wróciło do normy.

Miałam tak a nawet gorzej, bo zdrętwiały mi dwa palce na stałe, nie pomogły żadne środki z magnezem samo przeszło pare dni po porodzie, trzymaj się bo wiem jakie to głupie uczucie jest.

ja mialam tak samo w nocy niekiedy sie budzilam i calej dloni nie czulam normalnie ja druga ruszalam zeby rozmasowac....dziwne uczucie bardzo przyznaje....tez bralam magnez i nic po porodzie mi przeszlo i nigdy juz tak nie mialam

Gość khlkj
najprawdopodobniej kregoslup, bardziej niz pewne jest jakis ucisk,

Ja tez tak mialam tylko na poczatku dretwialami prawa reka a potem juz tak w 7 miesiacu ciazy noga w lydce strasznie uczucie bralam wapno i zelazo . Po porodzie juz nigdy tak nie mialam:)

Gość pytam bo nie wiem?
Dzięki za odpowiedzi:)