Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cola Original z Cytryną

Czy 163 cm u kobiety to dobry wzrost?

Polecane posty

Leviatan :) :** a ile masz wzrostu?

Gość Marek79
Jeśli mówisz o mnie, to muszę Cię zmartwić, bo mam penisa :D Żaden z moich kumpli w sumie nigdy nie był z niską laską. Krótkie nóżki są beznadziejne. Nie mówię o Tobie, bo nie wiem w sumie jaką masz figurę, ale większość kobiet o niskim wzroście, które widuje mają zajebiście krótkie, komiczne nóżki. Mam 187, więc tragiczne wyglądałbym z laską sięgającą mi do pępka. Na szczęście większość laseczek ma 170+ :D

Pani bum bum jak na gimnazjum to dobrze, sądzisz, że więcej urosnę ?????????:(:(:(

Leviatan to tak jak moji koledzy ale oni wolą 155cm ja jestem za duża dla nich. Marek78 ja nie znam takich wysokich facetów 187 jakby tacy byli to bym mogla miec nawet i wiecej

pani bum buum od roku popalam żeby jjuż nie rosnąć bo mama ma 166cm nie chce tyle!!!

163? idealnie, więcej nie trzeba zawsze rozglądamy się za niskimi, kształtnymi kobietkami aby proporcje były dobre

a mi to wisi naprawdę 163 to idealnie? Ja więcej przecież nie chce! Mama ma 166cm a tato 172 cm chcę męża wyższego tak 175cm Ale mam 15 lat mogę jeszcze urosnąć? Brat 32 lata ma 173cm Siostra 28 lat ma 156 cm i ma fajnego męża 178cm

ewelinka :) :*******************************

panikujesz odnośnie tego wzrostu ;p to że twoi koledzy wolą niższe niż 155 nie znaczy ze wszyscy mają wymóg że kobieta musi mieć mniej niż 155 ;) cześć pani bum bym i eweLinko :)

Gość ja mam 162cm, moj facet 185cm
i jest zajebiscie ale macie zmartwienia, bo wzrost taki czy owaki czy tylko to sie liczy??

ewelinka bo to fajne, że masz identyczny wzrost jak ja i jesteś zadowlona :) Leviatan no fakt może niepotrzbnie panikuję, ale chcę miec chłopaka!!! do " mam 162cm" ale ja nie znam chłopaków powyżej 180 cm zresztą nie chciałabym chłopaka dla mnie ponad 180 cm bo źle by to wyglądało taka różnica wzrostu chce chłopaka 175-179cm gdzieś tak a oni wolą poniżej 155 cm dziewczyny

nie mam wiecej niz 170 ale jestem zadowolona ze swojego wzrostu i nie chcialabym byc wyzsza ;) a jak zaloze szpilki to jest idealnie :classic_cool:

zajebiscie :d prawko zdałam! :P cola --- wzrost wazny nie jest :D a poza tym jakbym miała sie przejmowac takimi rzeczami to bym wylądowala w psychiatryku :D taka cie Bóg stworzył i juz :D dziekuj mu za zdrowie ;))

155 to kurdupel już :o ja nie mam na co narzekać, 176, długie nogi i spojrzenia facetów- bezcenne :classic_cool:

jaka zazdrosnica? odbiło Ci? :o tym, którzy sa wpatrzeni na siebie jak w obrazek dziękujemy ! troche krytyki by Ci się przydało! a nie uwazasz sie za 7 cud świata :| żenada!

nie mam wiecej niz 170 ale jestem zadowolona ze swojego wzrostu i nie chcialabym byc wyzsza ;) a jak zaloze szpilki to jest idealnie :classic_cool:

cos wtym jest ze wolimy mniejsze, ale teraz na nieszczescie coraz wiecej takich przerosnietych kobiet jest. Malo tego, zauwazylem ze kobiety staja sie jakies takie potezne sama swoja budowa, i nie chodzi mi o tluszcz tylko kosciec i ogolnie sylwetke. Czasami widuje dziewczyny z gimnazjum, liceum , w sumie z zachowanymi proporcjami kobiety, ale z potezniejszym niz niejeden facet cialem(szerokie ramiona, dosc masywne plecy, nadgarstek jak u pudziana itp..)