Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cola Original z Cytryną

Czy 163 cm u kobiety to dobry wzrost?

Polecane posty

Gość ChrzanicieItyle
A co Wy tak obrażacie niskie kobiety? Same epitety tu lecą... Jakieś kompleksy?

Gość fertyhddgfds
dla mnie idealnie to 165 +- 2cm

Gość Nosorryska
No wybacz, ale to własnie mężczyźni często powtarzają, że "małe jest piękne" :) Tak naprawdę to najważniejsze są proporcje ciała i ładnie zbudowana sylwetka i to od tego zależy jak kobieta wygląda (zarówno w obcasach jak i bez), a nie od wzrostu. Chociaż moim zdaniem trochę głupio to wygląda, jak kobieta jest tak wielka jak postawny facet. A jak ubierze obcasy to już musi na większość mężczyzn patrzyć w dół. Chociaż może to i fajne dla niektórych, jak sięgają babkom samych cycków ;)

Gość to ja powiem ze
powyżej 170 to nie kobieta a koń

Gość Nosorryska
Te 155 raczej nie zakładają 10 cm obacasów, tylko ciut niższe :D Nie wiem natomiast dlaczego te 175-180 lubią zakałdać 10 cm obcasy....................... ??? To dobiero widok.

Gość jakofacet
Jako facet powiem, że malutkie kobietki mają lepiej, ponieważ mogą przebierać zarówno wśród niskich jak i wysokich, a takiej wysokiej już trudno byłoby poderwać niższego, chociażby nie wiem jak jej się podobał. Moja dziewczyna ma 156 cm i wyglada ślicznie :)

Gość anastazja187
Mam 178cm, jestem szczupła - 71cm w talii, 90 w biodrach, 86 w biuscie - nie jestem wieszakiem. Nie chcialabym tez uslyszec kiedys, ze jestem babochlopem czy koniem. Pomyslcie przez chwile zanim zacznienie obrzucac epitetami.

Bo z tego co zauważylam to faceci nie lubią ani za niskich o wzroście 155 ,ani wysokich 175 -180 .. najlepsze sa właśnie takie 160 -170 bo to kobiecy wzrost

Gość Kamil178
Uważam, jako facet, że idealny wzrost u kobiet to od 160-170 ( sam mam 178 ) i nidgy nie chciałbym kurdupla, ani też wyższej ode mnie. Taka jest prawda.