Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cola Original z Cytryną

Czy 163 cm u kobiety to dobry wzrost?

Polecane posty

oh oh i po jednym moim zdaniu doszłaś do takich wniosków? :D zdecydowanie bardziej wole być wysoka i zayebiście się z tym czuje :classic_cool: a cóż mam siedzieć i płakać że Najwyższy mnie obdarzył? :) troche wiary w siebie i poczucia własnej wartości słońce

Gość i want just dissapear
bzdura. kobieta powinna mieć z 165 cm minimun max 173 cm. oczywiscie jesli na forum siedzą karły to spełnieniem ich marzeń są panny 150 cm bo przy nich ich 168 cm jest dużo... :o ja mam 183 cm i pragnę kobiety a nie małego kleksa...tylko pedofil leci na liliputa

zdalas prawko? to ja chyba przestane chodzic po ulicach ;D:p autorko 15 lat to nie jeszcze nie wiek na bydowanie zwiazku ;)

Gość leszczynowicz
o Boże autorko skąd ty wziełaś info że faceci lubią takie do 155?! toż to karlice a nie normalnego wzrostu kobity! najniższa kobieta to chyba taka od 160 powiedzmy choć może nawet za niska jest

a czy ja napisałam że nie mam poczucia wartosci? trzeba było nie obrażać innych.. kazdy jest jaki jest.. jeden ma 155cm drugi 176cm, ale to nie znaczy ze którys z nich jest gorszy! gdybyś nie zaczeła z tym kurduplem ja bym nie zaczeła z żyrafa! i finito!

zawsze tak bedzie ze niskie osoby beda mowily ze niski wzrost jest najlepszy, i na odwrot wiec nie ma sie co spierac o to, kazdy facet ma inne preferencje jak sie zakochasz kiedys to nie bedziesz patrzec czy facet ma 173 czy 175,5, uwierz

Gość Kocham wysokich menówww
akurat :o ja nie mogę sie zakochać w niższym...czułabym sie jak z dzieckiem...moj facet musi miec min +3 cm wiecej ode mnie...ale jak widzę takich +10+15 cm to po prostu kisiel w gaciach :D a to rzadkosc bo sama mam 174 ...

A ja mam 163cm, moj facet 185 i jest super. ZAkladam obcasy, w ktorych mam 170cm, fruzura dodaje jeszcze te kilka cm, wychodzi okolo 173, 175cm, w zaleznosci od obcasa. Roznica miedzy nami= 10cm. Pani bum bum- Ty albo musisz rezygnowac z wysokiego upiecia wlosow, albo obcasow, aby wygladac jak kobieta przy swoim mezczynie. Ja mam ten komfort, ze moge wybierac, a i tak zawsze wygladam dobrze. Druga sprawa- mysle, ze 90% polakow ma wzrost ponizej 180cm, wiec wysokie dziewczyny, 170 i wiecej maja znacznie mneijszy wybor... A idealna roznica miedzy partnerami to ponoc minimum 15 cm.

Pani bum bum- Ty albo musisz rezygnowac z wysokiego upiecia wlosow, albo obcasow, aby wygladac jak kobieta przy swoim mezczynie. Ja mam ten komfort, ze moge wybierac, a i tak zawsze wygladam dobrze. haha a skad taka diagnoza?

nie odpowiedzialas skad taka plytka diagnoza? jezeli juz porywasz sie na wyciaganie wnioskow to rob to poprawnie a jezeli nie masz nic sensownego do powiedzenia, to sobie daruj i zamilcz.

Gość qazqwerty
z tego co zauwazylam, facetom najbardziej podobaja sie laski o wzroscie 164-172 (mam na mysli kolesi o wzroscie 180 i w gore, nizszych nie znam).

Plytkie, to sa Twoje wypwiedzi na poprzednich stronach, dlatego zaintrygowana tak niskim poziomem postanowilam sie odezwac. Nie bede sluchala pouczen od osoby, ktorej intelekt jest mniejszy niz moj. Moge sie wypowiadac ile mi sie podoba, Ty na pewno nie bedziesz mi tego zabraniac :D Lubisz byc wzrostem taka sama jak facet? To wspolczuje, bodla mnie facet musi byc wyzszy o minimum 20cm. I byloby tak nawet, gdybym miala 180cm. Wtedy wyglada sie super. A roznica ponizej 10cm wyglada naprawde nieszczegolnie.

plytkie to jest wybieranie faceta na podstawie wzrostu... i nigdzie nie napisalam ze lubie miec faceta rownego sobie, czytaj uwaznie, a jeszcze lepiej poucz sie na jutro :classic_cool:

No wlasnie, jest takie powiedzenie aby nie rozmawiac z ludzmi nizszymi intelektualnie, bo najpierw sprowadza Cie do swojego poziomu, a potem pokonaja doswiadczeniem w dyskusjach- pyskowkach :D I zamierzam sie zastosowac.

Nie mam nic do powiedzenia Tobie. Innym, w kulturalnej rozmowie bez "male jest piekne bo go nie widac" oraz innych tego typu zenujacych wnioskch- jeszcze duzo. Ile ma wzrostu Twoj maz? No, przyznaj sie.

skoro nie masz mi nic do powiedzenia, to czemu w swoim poscie uzylas mojego niku, oceniajac moj wzrost, mojego faceta i jeszcze fryzure? maz? blagam Cie.. aahhaah

Gość timozz
murzynowi na stojaka obciągniesz, a ciapatego to na krzesło Reksio postawisz!

Gość bhehehe serio wybieracie
na podstawie samego wzrostu??? nie patrzycie na twarz oczy budowe tyleczek itp? :P Dla mnie wzrost jest drugoplanowy albo tp tylko ja taka dziwna jestem :o

nie jestes dziwna, po prostu nie jestes taka prozna jak niektore osoby tutaj... wazniejszy jest charakter i to jaka ktos jest osoba a nie 20 czy 19 cm roznicy wzrostu "bo tak"

ale wysokie dziewczyny naprawde sa nie teges :o Moim zdaniem najlepiej prezentuja sie dziewczyny 165, sa sexowne i proporcjonalne. Mowie wyraznie SEXOWNE, tyczkowate modelki z sexem maja niewiele wspolnego :o Kobieta powyzej 170-173 zaczyna tracic proporcje i tracic chlopem

Gość o boze
co to znaczy tracic chłopem? Wysoki wzrost nie jest okropny, panienki wysokie są ładne pod warunkiem ze nie smoki i ze ładnie to eksponują co maja. Panna na 150 do 160 to smerfetka która wpierdala innym ze male jest piekne a przy najbliższej okazji zapierdala do sklepu po szpile 10-12cm tak z wami karczychami tak jest małe = nie jest piekne !

Gość Cola Original z Cytryną
Fajnie, że uważacie, że dziewczyny 155 cm są nieatrakcyjne i kacze, zaczynam się cieszyć ze swoich 163cm, bo były opinie, że 165 cm to najlepiej więc prawie tyle mam :) I przekonam się chyba do wysokich obcasów

Gość tytyuu
Nie bierzcie za przykład modelek, bo one muszą być takie wielkie i kościste żeby te szmaty na nich ładnie powiewały. Zarówno mój brat (176 cm), mój kuzyn (190 cm) i bliżsi koledzy (róźne wzrosty) wolą raczej drobne (nieskie) kobietki, bo mówią, że takie są i kobiece i wzbudzają instynkty opiekuńcze. Nie chrzańcie, że 155 dla kobiety to za mało, bo to nie prawda. Jest masa atrakcyjnych, mających powodzenie kobiet tego wzrostu. Wiecie, że Madonna ma 156 cm wzrostu?

Gość fsdfsdffsd
dla mnie żałosny widok to taka 155 + obcas 10 cm , którego nikt nie dostrzega bo dopiero w tym obcasie mam normalny wzrost.