Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

kazda dziewczyna mnie nie chce

Polecane posty

korjonos - nie pisz o mnie w trzeciej osobie, kiedy tu jestem:D A choćbym się przespała, to co? Wolny kraj, wolne obyczaje:p 100% - wiesz, różnie w życiu bywa.

Ble - przestań tak do siebie wszystko brać:o ŻARTUJEMY sobie niewinnie. flirtujemy. Co złego, że nas posądzają o cudzołóstwo?

Głupoty w jakim sensie? Przecież jesteś za brzydki żeby mieć dziewczynę, więc to w sumie jedyna opcja. To nic złego, raz się żyje.

oblubienica to ty nie wiesz że cudzołóstwo to grzech?? Zło straszne. chyba masz bliskie kontakty z szatanem :] nie trafisz do nieba :(

korjonos - a może ja lubię brzydkich:p Zazwyczaj mają coś w sobie tajemniczego:p 100% - fakt, do nieba nie pójdę. Sądzę, że nawet piekło miałby problem z przyjęciem mnie:o Ale co tam, raz się żyje. Ble - czy ty masz, chłopie, choć ździebko poczucia humoru:(

Nie uciekłam, od ciebie never:D Bo zażartowałam, że jesteś zazdrosny, że mam męża:o Żart tłumaczony nie jest już żartem:o

No to powiedz mi coś o sobie - w końcu przepowiadają nam rychłe bzykanko, a ja nie zwykłam seksić się z nieznajomymi:p

Kiedy ktoś mnie prosi, bym powiedziała coś o sobie, piszę np. co robię, co lubię robić, a nie jak wyglądam:) Nie interesuje mnie twój wygląd:)

100% - więcej taktu, proszę:o Ja się staram go wyrwać z otchłani kompleksów, a ty dolewasz oliwy do ognia:o Dziewczyno, ogarnij się:)

a przepraszam :D zapomniałam że on jest zakompleksiony :)

no dobra pomogę ci :P tyle że ten twój przyszły niedoszły kochanek się ulotnił :P

no to tak kocham zwierzeta przeszlem na wegetarianizm lubie komputery spacery no i nie mam innych :o

a ja od niedawna jem mięso :D :D pychotka :D

Przeszedłem!! Nie przeszłem:o To się chwali, też chciałam, ale ma chorobę krwi i nie mogę:( Kocham zwierzęta - mam dwa koty. Co porabiasz na co dzień?

korjonos - nie doluj mnie :o na codzien to ja wlasciwie nic nie robie gdy bym mial chociaz prace ale nie mam cholera ale szukam ale to juz powiedzialem