Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

kazda dziewczyna mnie nie chce

Polecane posty

fullcooler - :D Z piersiami u mnie jest problem:o A w realu sobie nie możesz znaleźć odpowiedniej dziewczyny, jakiejś nieśmiałej, co też jeszcze nigdy wcześniej...? Lepsze to niż zaczepianie kafeteryjnych mężatek:)

Gość fullcooler
Oblubienica W realu na pewno nie bo nie mam znajomych a sam się wstydze podrywać. Ty z kolei jesteś taka wesoła i luzacka i ja to wiem więc byłoby łatwiej :) Co masz z tymi piersiami ? Daj się namówić :( Chcę się z tobą kochać :D A na samo całowanie mogę liczyć ? :) To też coś. Chciałbym przynajmniej sprawdzić czy umiem.

fullcooler - naprawdę pochlebiasz mi - zwłaszcza z tą wesołą i luzacką:D Obserwujesz mnie od dawna, czy od tego topiku tak cię naszło?:p Z moimi piersiami jest to, że ich niewiele jest:o A gdzie mieszkasz?

Gość fullcooler
Korjonos Zaczepnym być warto ale bez przesady :D Ty ble ble niepotrzebnie się użalasz nad sobą. Ja gdy zobaczyłem że nie będe wysoki to zacząłem pakować. Wysoki nie jestem ale przynajmniej wyglądam jak chłop. A jestem młodszy od Ciebie. Tak samo jak nie masz kasy to wyrób w sobie poczucie humoru aby zrównoważyć straty. Ja kasę mam w sumie , poczucie humoru też ale zostaje to we mnie w środku bo się wstydzę kurwa mać :D :(

fullcooler - podobasz mi się, chłopie:) Z tym poczuciem humoru masz rację. Dla mnie najważniejsze jest by facet był inteligentny i miał poczucie humoru:) To najważniejsze... Jeszcze bym coś dodała, ale się wstydzę i weźmiecie mnie za puszczalską:) Ble - serio - samiec z ciebie wychodzi.

Gość fullcooler
Oblubienica To że jest niewiele piersi to nie problem. Myslałem że może jakieś niekształtne albo chore. Jedz więcej i ci urosną :D Nie patrz że dupa urośnie bo duże dupy są super !!! Mnie to wkurza jak dziewczyny mega się odchudzają i są później płaskie jak dechy. Taka Nelly Hurtado jest bardzo sexi czy Shakira mimo że dupy są spore ;) Jezu, jak ja bym obie roochał :D Matko święta, z 10 razy na godzinę bym trysnął chyba :D Jestem z warszawy , a raczej okolice :) A Ty ?

Gość fullcooler
BLE BLE Nie odczepię się od niej a zboczeńcem to obu nas nazywaj :D Prawiczek zawsze jest o wiele bardziej napalony niż taki który już pozaliczał co chciał :)

fullcooler - jestem ze Szczecina. Więc odbiegam od twojego ideału, bo jestem drobna, rzekłabym - filigranowa. Ważę mało, ale bez diety, przeciwnie - ważę mało, obżerając się. co do piersi - było C, ale podczas ciąży i przy karmieniu, teraz znowu B:(

Ble - bez obaw - ja się zaliczać nie dam, to raczej ja zaliczam, czyli moje chciejstwo w tej materii jest najważniejsze. Co do szans - pozwól, że ja to ocenię:)

Oblubienica - milo sie z toba rozmawia ale musze wyjsc z moimi psiakami moze puzniej wpadne :) pa 🖐️

Gość fullcooler
Oblubienica Zdarza Ci się zdradzać ? :) To że jesteś filigranowa to nie problem. Ja nie szukam osoby na stałe , dla miłości. Chcę dziewczyny która mnie rozkręci troszkę :) Abym mógł wyemanować to co we mnie jest. Jeżeli spędze z Toba szlaony wieczór to później będzie mi łatwiej i może się uwolnię od nieśmiałości. Nadstaw usta , niech Ci je wycałuję :) Wystaw pupę , niech wypełnię ją swoim penisem. O to mi chodzi słodziaku ;)

korjonos - uciekł, jak się dowiedział, że mam dzieci:) Specjalnie napisałam, żeby reakcję zobaczyć:)

fullcooler - chłopcze. Nie umawiam się z panami poznanymi przez internet. Nie zdarza mi się zdradzać - mój mąż sobie nie życzy:) Pupy nie nadstawiłam nikomu i nikomu nie nadstawię:) Piszę to tak sobie, bo wiem, że blefujesz:)

Gość fullcooler
Oblubienica :(

Co? Przecież obydwoje wiemy, że to prowo:) A że ja lubię żartować, to się w to wciągnęłam:)

ble ble nie przejmuj sie ja nie jestem ładny a wyrwe kazda mam czym...;) lubia duze siusiaki

Gość ble ble udzielaj się w tematac
up