Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

kazda dziewczyna mnie nie chce

Polecane posty

ble ble a ja znalazłam prace :D i wcale nie szukałam :P tobie też się uda ;]

oblubienica zapytam póki pamiętam :P co to za kieca w stopce? :O

Nie, nie, jestem paskudny we własnym zakresie i ogólnie beznadziejny. Po prostu szczerze pisze co myślę.

zastary jestem na chormony ale jak nazywo spojzec to taki bardzo niski nie jestem nie mam zawodu wstaje rano wychodze z psami komputer wieczur tv potem komputer i spac

I naprawdę szkoda mi Ble ble, bo on w przeciwieństwie do większości tu piszących prawiczków, naprawdę ma problemy, przy czym wydaje sie być w porządku. Smutne, ale tak bywa.

korjonos - dlatego staramy się go rozruszać:) 100% - moja ślubna sukienka:) Ble - no a zawód jaki masz?

100% - ja kiedyś seksiłam się z prawiczkiem:) A byłam już doświadczoną kobietą. Co prawda, typ kelnera, ale całkiem było miło, więc bycie prawiczkiem to nic złego:) O, moje koty się wylizują:)

Gość .Ania z Warszawy.
BLE BLE Jakiej renty ? Ty masz rentę ? z kim mieszkasz ?

dlaczego masz rente?? chorujesz? oblubienica - nie mówię że to coś złego. Ja tez jeszcze nie miałam okazji spróbować :P

nic nie da ble ble byle jakie studia. Jak już to coś technicznego np budownictwo inaczej to strata czasu i kasy.

Gość fullcooler
Oblubienica. A pomożesz mi w tych sprawach ? :) Też jestem prawiczkiem ale tylko dlatego że jestem nieśmiały i nie mam przez to koleżanek. KOlegów tez prawie nie mam bo ja taki trochę dzikus jestem. Ale najgorsze jest to że ja czuję że jestem w środku bardzo szalony i jest szansa że rozkręcił bym się z tobą :) Z wyglądu nie jestem brzydki , no minus jest taki że mam 172 cm wzrostu ale reszta jest ok. Nieźle się ubieram i w ogóle przypominam człowieka.

100% - ja raz miałam okazję:) Nie dość, że prawiczek, to jeszcze "ubarwiony" inaczej był:) Podwójna egzotyka:)

fullcooler:D To miłe, dziękuję, ale skąd wiesz, że ja np. maszkaronem nie jestem? Może nie chciałbyś się przy mnie rozkręcać?

Gość fullcooler
Oblubienica Nie ważne jak wyglądasz. Grunt że masz muszelkę i piersi :) Chcę poprostu poczuć na sobie kobietę. Wtedy by było mi łatwiej bo już pierwszy krok miałbym za sobą. Aha ... Przed seksem chciałbym się z Tobą całować dotąd aż bym się nauczył.