Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ertena

pomozcie , nie wiem co mam robic

Polecane posty

mieszkam na stancji jest nas okolo 5 troche nawet duzo sa dwie dziewczyny trzech chlopakow, oczywiscie nie w tym moj problem..ale mam chlopaka juz od 1.5 roku , bardzo go kocham . niestey rozeszla sie jakas plota ze sie z jednym niby przelizalam ale kurcze trudno jakos to opisac:( i wlasnie chodzi o to ze on jakies glupie plotki rozeslal bo do niczego nie doszlo a ja wyszlam na ostatnia kurwe i na to ze zdradzilam faceta, a rozniusl ta plote tylko dlatego zeby podsycic wlasnego czy cos? on ma dziewczyne wiec nie wiem o co chodzi . dowiedzialam sie dzisiaj przypadkiem o tej plocie przy klotni kolega wyzwal mnie i powiedzial ze przelizalam sie z nim majac chlopaka a on majac dziewczyne co ja mam zrobic ,? nie n=wiem czy powiedziec o tym chlopakowi czy najpierw pogadac z tym kolesiem prosze pomozcie mi bo jest dziwna sytuacja jako cos to odpowiem o tej sytuacji jakos czytekniej ale jest to rudne do opisana POMOZCIE!!nie chce starcic chlopaka przez jakies ploty;(

Gość Ech:(..................
Idź do tego kolesia i pogadaj z nim, ale ostro. A chłopakowi wyjaśnij całą sytuację, bo ja dowie sie przez przypadek, to może Ci nie uwierzyć.

no wlasnie chce powiedziec o tym chlopakowi tylko jak to wyjdzie;( boje sie ze skonczy na sam fakt ze jakis koles sie dobieral do mnie;( ja go tak kocham , on sie dobieral do mnie a ja szybko zwialam, kolega obok w pokoju widzial ze byly zamkniete drzwi i bylismy tam sami ale to bylo poprostu dlatego ze naprawial mi zamek a pozniej chwile gadalismy a on sie do mnie dobieral;( ja odsunelam sie od neigo i powiedzialam ze mam faceta ze nie mam zamiaru nic robic a on naopowiadal ze zaczelismy sie macac nie wiadomo co to brzmi jak opiwesc jakies gowniary jakas zenada;(