Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyśmiana

Śmiali się ze mnie w podstawówce, gimnazjum i liceum że jestem brzydka.

Polecane posty

a mi kiedys wlasnie facet powiedzial,ze nie ma brzydkich ludzi... ja tez tak uwazam.jak czasem jade w autobusie to obserwuje krytycznym okiem ludzi i potwierdzam,kazdy ma co interesujacego.albo rece,albo wlosy,albo glos.raz siedzialam z kolega na piwku,ktory lubi bardzo szczuple kobietki.Stolik obok rozmawiala stojac kobieta bardzo puszysta:-) a on ciagle wykrecal glowe.nie przypuszczam,zeby to byla zasluga piwka ale nagle stwierdzil,ze ta kobieta jest bardzo pociagajaca.i to prawda.sposob w jaki mowila i smiala sie byl taki fajny, na luzie. mnie sie po prostu wydaje,ze trzeba troszke popracowac nad soba.masz wysokie czolo-nie ma sprawy,troche grzywki.waskie usta-troche konturowki.na pewno masz cos ladnego o czym nie piszesz.Moze nogi? albo oczy? podkresl to:-) nie musisz tez startowac do jekiegos zadufanego pieknisia. sa mezczyzni w ktorych tez cos mozna odkryc. ja zawsze bylam zdania -uroda to rzecz pospolita.byc interesujacym jest wazniejsze.nie dajcie sie kompleksom.wychodzcie pewnie miedzy ludzi. zawsze trafi swoj na swego :-))))

Gość taa niedobra pupa
Mam kolezanke, ktora nie grzeszy uroda, ale ona kompletnie o siebie nie dba: wlosy suche, postrzepione nieokreslonego koloru, cera szara, zeby krzywe, zez, nadmierne owlosienie. I ona nawet z tym nie walczy. Mysle, ze gdyby wyprostowala zeby, zrobila cos z wlosami, zaczela nosic szkla kontaktowe (ma okulary, ale wyglada jeszcze gorzej), to by wygladala ladnie. A nie przyszlo ci do glowy ze jej nie stac? zreszta skoro nie grzeszy uroda, jak piszesz, moze nie oplaca jej sie po prostu w to inwestowac? Moze woli w co innego? Ludzie to bydlaki, ale w liceum to dziwie sie, ze sie smiali. Ja co prawda chodzilam do renomowanego, i u nas to bylo juz nie do pomyslenia, tzn. na pewno nie wprost...