Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Isabela24l..

Ale mnie mój mąż wkurwił dziś na cmentarzu.

Polecane posty

Gość Isabela24l..

Pojechaliśmy na cmentarz do jego dziadków. Przy grobach stała cała jego rodzina, ta bliższa i ta dalsza z którymi dawno się nie widzieliśmy. Rozmawialiśmy sobie i zaczeli nas wypytywac jak nam się zyje (jestesmy pół roku po ślubie). A mój mądry mąż zaczął opowiadac o naszych sprawach o których rozmawiamy tylko miedzy sobą. jak np to że kilka miesięcy temu dostałam pracę i kompletnie sobie nie radzę. Ja to powiedziałam jemu jako mężowi ewentualnie bliskiej rodzinie, a ten trąbi na prawo i lewo. jestem wkurwiona bo postawił mnie w złym świetle jak jakiegos nieudacznika. druga sprawa jak zaczął sie temat o gotowaniu, to zaczął żartowac ze dopiero kilka miesięcy po slubie a ja nie robie mu codziennie świeżego obiadu.a nie robie, bo co 2 dzien chodze na aerobic i basen i czasem robie obiad na 2dni który mój mąż musi sobie sam odgrzac jak mnie nie ma oraz że kanapki do pracy robie mu wieczorem a nie rano, wujkowie jak podłapali to zaraz zaczęło się "uuuu własnie widac ze schudłeś". Niby zartem a ja myślałam że dostane kurwicy, nie chcialam reagowac złością i kazac mu się zamknąc, wiec robiłam dobrą mine do złej gry a w srodku az sie gotowalam. chyba go zabije [zły]

nie dziwie sie ze jestes wsciekla:O a z tym gotowaniem to pojechal;o jak moja przyszla tesciowa pyta czy jedlismy obiad albo o gotowanie to odpowiadam,ze abonamentujemy sie w restauracji:P

Gość wredna menda
Ale zanim go zabijesz, to mu powiedz za co? Żeby chłopina nie umierał nieświadomie ;) Swoją drogą mało taktowne te odzywki były. Czeka Cię trochę pracy nad tym człowiekiem - może się uda :) powodzenia :)

4 miesiące szlabanu na sex ja tak mojej żonie za kare robie

Gość eeeeeeeeeeeee nic specjalnego
Najpierw mu powiedz sam na sam, ze sobie nie zyczysz i nastepnym razem odpowiesz na jego zarciki tak, ze mu w piety pojdzie, nie bedziesz patrzec, ze rodzina z boku stoi, postaw sie od razu bo po latach bedzie gorzej.

Gość Isabela24l..
Nie wiem, niby kazdy zartowal a mnie to wkurwiło. gdybym miała wiecej śmiałosci to chyba bym zjebała go na tym cmentarzu ale nie chcialam pokazac ze jestem zła bo wtedy to by dopiero mieli o czy gadac

Gość plmoknijbq
a po co w ogole mu gotujesz io robisz kanapki jak tego nie docenia? on ci gotuje i robi jedzenie do pracy? jak taki madry to niech idzie do garów. ma pracujaca dbajaca (z tego co piszesz) o siebie zone, ktora jesze zasuwa zrobic mu obiad i kanapki, a zachowuje sie jak dupek i narzeka? a poza tym to co zrobił wyglada na nielojalnosc, on powinien stac za toba murem, w koncu m.in. po to bierze sie meza.

Gość beznadzieja max
Nie dziwię się, że się wkurzyłaś, bo niezłego obciachu ci facet narobił, ale nie bez racji:P Jak można robić kanapki wieczorem na drugi dzień? Dla mnie jest to totalnie nie do przyjęcia:O Gdybym był twoim mężem, to takie sandwiche by ci chyba na japie wylądowały. Jak nie masz zamiaru gotować regularnie i smacznie, to po ch ... się hajtałaś? Pewnie chłop schudł i to wcale nie był żart. Współczuję mu:O

Gość assdddaaaaaad
wychowuje sobie zone,i nawet dobrze mu idzie,

Gość Isabela24l..
a najbardziej dopiekło mi to , że chciał mnie ostąpić swemu bratu wzamian za uzyczenie mu samochodu, brat jego jest ok. ale mnie za samochód na kilka dni ? jeszcze rozumiem jakby nam ten samochód dał to bym na te kilka nocy do brata poszła....

Gość plmoknijbq
a niech gadaja. w koncu to naprawde nie ich sprawa czy masz problemy w pracy i czy robisz kanapki.

Gość ewaryst z sosnowca
bo twój facet-mąż to zwyczajna ciota jest jak tak plotkuje ja pierdole

Gość Isabela24l..
Ja jestem troche nieśmiałą osobą i nie lubie jak ktos rozmawia na mój temat, a ten jełop jeszcze zaczał takie rzeczy opowiadac:O szczerze to bylo mi wstyd za tą gadkę o gotowaniu, a jak zaczeli mówic ze schudł to myślałam ze głowe pod piach wsadzę:O

Musisz z nim porozmawiać, że sobie nie życzysz takich gadek. Ciekawe czy jemu by było miło, jakbyś tak dla żartów powiedziała przy wujkach, że nie gotujesz mu codziennie za karę,że słaby w łóźku;)

Gość beznadzieja max
hehe swoją drogą, to baba ani w pracy nie daje rady, ani na opiekunkę domowego ogniska się nie nadaje. Gdzie takie sieroty się rodzą?

beznadzieja max -to po slubie obowiazkiem zony sa gary?:O ja tam nie gotuje i nie zamierzam;)i jakos mu to nie przeszkadza:)

Gość Isabela24l..
juz są podszywy:O własnie o to chodzi ze to o czym mys rozmawiamy w domu to nasza sprawa a on swojej rodzince wszystko wypaplał na dodatek na takim zbiorowisku:O

nie gotujesz, bo on słabo zarabia i przez to nie stać was na codzienne świeże obiadki;)Tobyś mu pojechała po sandałkach;)

Gość beznadzieja max
Brzydula---a gdzie ja napisałem, że to obowiązek? Facet po cięzkim dniu w pracy zasłużył sobie chyba na miskę strawy? A wcześniej na świeżo zrobione kanapki... To są wg Ciebie wygórowane wymagania? Tym bardziej, że autorka tematu jest mocna w gębie, co widać po soczystej polsczyźnie, jaką się posługuje. Ale do obowiązków domowych raczej się nie pali:O

Musisz z nim porozmawiać, że sobie nie życzysz takich gadek. Ciekawe czy jemu by było miło, jakbyś tak dla żartów powiedziała przy wujkach, że jest cienki w łóźku;)

Gość Isabela24l..
Kurwa jestem dopiero pare mies po ślubie, to moja pierwsza praca i jest mi ciezko, a z reszta nie bede sie tlumaczyc bo nie o tym temat. a co do gotowania to nie jestem typową kurą domowa. w domu mam czysto, jedzenie tez jest wiec o co chodzi. a ze mam swoje zajecia to chyba dobrze tylko ze tego nie wytłumaczysz ciotkom i wujkom którzy uwazają ze baba po slubie ma urodzic troje dzieci, stac przy garach i czekac na męza

wlasnie moglas odpowiedziec,ze tak go karmisz jak on sie sprawuje w lozku:D Ale sie musialas poczuc:Owlasny maz Cie dobil:O

Gość Lidiaaa
musisz z mezem powaznie porozmawiac i powiedziec mu i to stanowczo ze nie zyczysz sobie takiego obgadywania na twój temat i kropka ale dupek ten twój mąż

beznadzieja max -to niech sobie zrobi te kanapki i obiad czasami ugotuje-pewnie autorka tez chetnie po ciezkim dniu zje cos cieplego:) Dlaczego ona ma sie tym tylko zajmowac jezeli tez pracuje?:O

Gość Isabela24l..
beznadzieja max- a nie zauwazyłes ze ja tez wracam z pracy, a pozniej jeszcze lece na basen. to twoim zdaniem on moze byc zmeczony po pracy a ja nie?

Gość beznadzieja max
Czy ty serio nie jesteś w stanie napisać ani jednego posta bez slowa kurwa? :O:O:O

tak autorko maz nie stanal na wysokosci zadania zanizyl twoja wartosc w obecnosci swojej rodziny:( a powinnie cie w takich momentach wspierac i byc po Twojej stronie