Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Isabela24l..

Ale mnie mój mąż wkurwił dziś na cmentarzu.

Polecane posty

Gość matacz ,,,...
ale ty tego nie wiesz czy lezy na kanapie z piwem w reku , to tylko twe załozenie ! moze sie okazac mylne

Gość beznadzieja max
pewnie, jak trzeba, to wszystko można sobie zalatwić na własną rękę tylko potem jest płacz i zgrzytanie zębów jak facet znajdzie kobietę, która potrafi lepiej o niego zadbać niż jakaś niedorajda, która nie widzi nic poza czubkiem własnego nosa choc z drugiej strony, to wzięcie sobie za żonę kogoś takiego o wzmiankowanym kolesiu dobrze nie swiadczy

Gość matacz ,,,...
kazdy sam powinien umiec o siebie zadbać - tak byc powinno

beznadzieja max -ja tam problrmu nie widze jezeli chce wyskoczyc na piwko:)Ma tez hobby,ktoremu poswieca naprawde duzo czasu Nawet nie wyobrazam sobie,ze moglabym byc z kims kto po pracy siedzi przed tv w przydeptanych papciach:O

Gość CzerwonaWierzba
A czy mąż nie powinien także dbać o żonę?

Gość cfvcgfbvyhbn
matko! nie znoszę takich bezpośrednich ludzi jak twój mąż, nie wytrzymałabym z takim :O

Gość matacz ,,,...
brzydula30 gdzie zdjecie w stopce ?

Kobieta nie powinna być uwiązana w domu przy garach i robotach domowych. Nikt tu nie mówi że faceci nie mają prawa wyjść z domu- przestańcie już sobie dopisywać:/

Gość matacz ,,,...
jak wynika z postów są młodzi - dotra sie

Szkoda, że tak zrobił, powinien Ciebie bronić jak swojego skarbu, a nie w tak bezczelny sposób zrobić z Ciebie nieudacznika na oczach całej rodziny. Przykre...

Gość matacz ,,,...
roboty domowe w zadnym razie nie wiązą kobiety

Gość Isabela24l..
Własnie ze mną nigdy nie rozmawiał na ten temat ze mu cos nie pasuje. a tam zaczał wszystko opowiadac, niby w formie zartu ale mnie to wkurzyło bo po co gadał zeby mnie ośmieszyc. a co do mojej pracy to żale mu sie bo jest moim mezem, mówie mu ze mi cięzko ze nie moge się wciągnąc. moze nie chciałam zeby ktos inny wiedizał o moich problemach. teraz jest mi wstyd przed tą rodziną bo po ich rozmowie wyszłam na kompletnego nieudacznika

Gość matacz ,,,...
jak juz pisalem , na nieudacznika wyszłas nie dlatego ze on cos powiedział , ale dlatego , ze nie potrafilas sie jak odezwac , tak wybronic , a powinnas

Gość matacz ,,,...
i juz przestan , bo to on sam wyszedł na pierdołe i nawet sprawy sobie z tego nie zdaje ...

Jeśli nie wiąża to dlaczego pojawiają się stwierdzenia że to jest Nasz rola, nasza praca do wykonania? Równie dobrze facet może to robić. Oboje pracują, mają swoje hobby- wiec dlaczego takie krzywe stwerdzenia? Kazdy ma rowne prawa, za rowno faceci jak i kobiety-mozna to jakos podzielic.... wiec prosze Was nie piszcie ze robienie obiadkow i kanapeczek obowiazkowo nalezy do naszych obowiazkow. Bo my rownie mozemy powiedziec ze do Was to nalezy:/

Gość Isabela24l..
Jezu jak sobie to przypomne to az mnie pot oblewa, jestem taka wściekła. serio, tam byli wszyscy. jego rodzice, rodzenstwo z żonami i męzami, wujowie ciotki jacys kuzyni. gdybym wiedziała to bym nie pojechała na ten cmentarz

beznadzieja max przeczytaj jeszcze raz: obydwoje pracuja, ona gotuje, robi kanapki itd. pytanie czemu tylko ona i czemu ma to niby byc jej obowiazek? na co Ty piszesz jak nie gotuje to na co mu taka zona? ha.. to jak on nie gotuje to po co jej taki maz? zrobienie kanapek mezowi do pracy nie jest poswieceniem ale jak sie je zrobi raz na jakis czas, skoro ona robi codziennie to poswieca swoj czas dla niego. czemu on jej nie robi kanapek do pracy? brakuje Ci argumentow? napisz konkretnie czemu ona musi mezowi gotowac i robic kanapeczki skoro obydwoje pracuja. co do sytuacji na cmentarzu to z tym gotowaniem jak raz zazartowal to bym nie rozdmuchiwala tego, co najwyszej powiedziala ze nie zycze sobie glupich zartow. co do pracy to juz inna sprawa bo z jakiej racji mowi innym to co jemu opowiadasz? na ten temat bym powaznie porozmawiala. a jak znowu bedzie zartowal to tez mu dowal a co? :D

Gość Isabela24l..
matacz ,,,...jak juz pisalem , na nieudacznika wyszłas nie dlatego ze on cos powiedział , ale dlatego , ze nie potrafilas sie jak odezwac , tak wybronic , a powinnas Własnie tego najbardziej żałuje że nie umiałam się obronic, ale oni mnie tak zaskoczyli tą rozmową, zaszczekali mnie po prostu i ja juz nie wiedzialam czy mam sie tłumaczyc i wszystko odkręcac, czy odszczekac się, czy przemilczec.

Gość matacz ,,,...
ale nikt tu nie pisal , ze gotowanie obiadów itd to obowiazek zony ! to ty odebrałas inne teksty wlasnie tak , mowa byla o czyms calkiem innym

Gość matacz ,,,...
w malzenstwie wszystko ma wynikac z checi ! jak by mi zona uwazała , ze ja mam w czyms obowiazek , albo ja bym tak uwazał nie zenił bym sie nigdy .

Gość Isabela24l..
Pogadam z nim. narazie go nie ma bo jest u swojego brata skręcają jakas szafkę czy cos. ale musze ochlonąc bo jesli mam z nim rozmawiac w takim stanie jak teraz jestem to wyjdzie awantura, bo jestem strasznie zdenerwowana

Gość matacz ,,,...
pamietaj , agresja rodzi agresję , a potem tylko sie tego załuje

Gość matacz ,,,...
i podkreslam tu wazną rzecz , to ze wszyscy sie smiali i z nim tą dyskusje mierna podjeli wcale nie swiadczy o tym ze byli za nim , to tylko tak wygladało , jednak w myslach juz kazdy pomyslał o nim swoje a nie były to pozytywne mysli ...

Autorko tylko sie juz nie nakrecaj:0 porozmawiaj z nim,ze nie zyczysz sobie aby cie osmieszal przy innych a nastepnym razem odpowiedz cieta riposta;)

A właśnie ktoś tak napisał, że po co żona w takim razie skoro nie ma czasu gotować lub zrobić świezych kanapeczek z rana...

Gość Isabela24l..
tylko ze ja jestem pewna ze on powie ze przeciez nic takiego nie mówil, ze to były zarty a o pracy to pewnie powie ze to nie obcy tylko rodzina i nie trzeba ukrywac

Gość Isabela24l..
bazienka ja własnie nie chciałam pokazac ze mnie to dotkneło, a jakbym wyszła to wyglądało by to jeszcze gorzej

To nawet z Nim nie dyskutuj kiedy tak odpowie- Wystarczy że powiesz co Ci się nie podobalo i nie zyczysz sobie wiecej takich sytuacji- tyle:)

Gość noocoooz
Najgorzej, jak ktoś nie ma kompletnie poczucia humoru i każdy żartobliwy nawet tekst wyprowadza taką osobę z równowagi i powoduje, że piana wylewa się jej z ust:D:D:D Ludzie, trochę rozluźnijcie pośladki, okay?;) Takie roztrząsane pierdół zakrawa o paranoję i cięzkie kompleksy