Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bfjbdfskjbjsd

czy ktoś z Was też nie ma własnego pokoju?

Polecane posty

Gość bfjbdfskjbjsd
czemu nie masz wyjscia?

Gość zaraz zaraz.................
skoro on cię nie zna, to ty go także NIE ZNASZ bezpośrednio. Logiczny wniosek byłby taki, że raczej jestes kimś ZAFASCYNOWANA. Trudno mówić o miłości w stosunku do nieznajomego

Gość do life
ales ty glupia hahaha po pierwsze farmacja to dno...trzeba byc jelopem by studiowac 5 lat a pozniej stac za lada jako sprzedawca i sprzedawac leki:D:D:D:D:D:D tylko frajerzy zostaja aptekarzami:D:D:D:D:D:D:D:D:D toz mi super zawod buahahaha po 2 facet ktorego kochasz a na oczy nie widzials ale z ciebie debil:D:D:D:D

nie mam wyjścia, bo rodzice sami nie zafunduję mi wjazdu... zaraz zaraz -hahha! wg twojego myślenia można by stwierdzić, że skoro on mieszka w Stanach, to skąd ja go w ogóle znam...to długa historia. Powiem tyle -znam dokładnie całe jego życie, co przeżył, jakie ma złote serce, jak bardzo potrafi kochać i poświęcać się dla dobra innych...jakim jest czułym, troskliwym człowiekiem, jak się zachowuję, jaki ma sposób bycia...jak żyję, po prostu wszystko, praktycznie bezpośrednio...coś jakby on bym go obserwowała z ukrytej kamery...to oczywiście przenośnia...

haha! fajnie stać za ladą, potem otworzyć swoją aptekę na nowo wybudowanym osiedlu albo taką jedną z tanich aptek i czesać mnóóstwo kasy. nie wiesz debilu ile zarabiają farmaceuci

dziewczyno, a wiecz czy mu stópki nie smierdzą? Zartuję... Poiszesz, że on cię nie zna. Rozumiem z tego, że się nie spotkaliscie, bo gdybyście się spotkali, to by cie poznał, prawda? Tak więc twoja znajomość pana opiera się na relacjach z drugiej ręki jak mniemam. Jak dla mnie to niewiele ma wspólnego z miłością a więcej z relacją idol-fanka

Gość do life
tak zarabiaja maks 1500zl hahaha:D:D:D:D a o wlasnej aptece to zapomnij skoro nawet pokoju swojego nie masz:D:D:D:D:D hahahahah gdzie ty sie apteki dorobisz bidoku:D:D:D:D:D:D:D bedziesz stala za lada i zapierdalala jako sklepowa aptekara:D:D:D:D: zal:D

Gość bfjbdfskjbjsd
no, akurat farmacja to moim zdaniem dobry kierunek. pogadaj z rodzicami na spokojnie, wyjasnij o co chodzi- zapewne juz to wiedza ale...rodzicom zawsze malo. tak czy siak, przyznam sie ze gdybys byla moja corka to trudno było by mi Ci na to pozwolic- chyba ze do rodziny chcialabys pojechac :)

Gość do life
widac zes naiwny debil:D marzsz o swojej aptece jak cie na pokoj nie stac:D koles z usa pewnie ma cie w dupie a ty marzysz o wyjezdzie do niego:D:D:D:d hahah gdzie sie takie idiotki rodza?

Gość do life
dobry kierunek to medycyna, prawo, ekonomia a nie farmacja:)

Gość do life
a ty bedziesz zbijac kokosy jako mgr:D:D:D:D:D sklepowa caly dzien za lada sprzedajaca leki a do tego ryla w knigach 5 lat:D by stac za lada:D co za jelop:D:D:D:D:D:D:D:D zal

dzięki, bfjbdfskjbjsd :) acha -i nie znam go tylko z opowieści innych, głównie z bezpośredniego właśnie źródła. Jakby to powiedzieć...ciężko to opisać ale to nie tak, ze ktoś mi o nim opowiedział i pokazał fotki, co to to nie :)

Gość do life
laska niezle posmiewisko zes z siebie urznela:D buahahahahaha jedz do usej i nie wracaj:D nara:D:D:D:D ale jaja z debilki:D

Gość do life
taa zazdroszcze ci zes aptekara:D:D:D:D:d bo jest czego:D buahahahahaha daj spokoj panna osmieszasz sie:D:D:D aptekarz to inaczej frajer to zakuwa 5 lat by sprzedawac za lada:D

Gość do life
jestem jedym z tych co maja beke z aptekarzy:D

co to znaczy z bezpośredniego żródła? Bezpośrednie źródło to on sam i jeśli nie założyłaś mu podsłuchu w komórce i nie inwigilujesz mu korespondencji to nie widzę możliwości, żebyś ty go znała a on cię nie.. BTW - farmacja to niezły kierunek :)

Gość do life
a ty jestes mega naiwniara:D zejdz na ziemie ten koles pewnie na ciebie leje:D

Gość do life
mozesz mi kibel czscic ty bidoku bez pokoju:D

Gość do life
a zazdroscic nie mam czego:D:D:D: zawod aptekarz:D:D:D:D: buaahahahahahahahaha przeciez to smiech na sali jest:D:D:D:D:D:

taki fajny temat mi sie wydawalo,weszlam zeby cos napisac,ale widze,ze jednak jak wiekszosc tematow spadl na dno...fuj,dziewczyny i tak sie zachowuja:(

zignoruj posty "do life", to troll

Gość bfjbdfskjbjsd
life- ignoruj tego goscia do life, bo on/ ona sie bardziej podnieca jak odpowiadasz na jego/jej teksty. my teraz nie mowimy o studiach (juz uznalismy ze farmacja niezlym kierunkiem jest) ale o tym wyjezdzie, pewnie ze nie znamy tgeo goscia ale skoro i Ty go nie widzialas w realu to musisz sie powaznie zastanowic. napewno jestes nim zauroczona- to az bije z Twoich wiadomosci, i to niestety troche przeszkadza w realnym mysleniu. na miejscu Twoich rodzicow, niestety, chyba bym Cie nie puscila, sorki.

Gość bfjbdfskjbjsd
Paulla, mial byc fajny, ale niektore osoby go po prostu psuja, napisz cos od siebie .

Gość fhvcvhb
Ja! dziele go z trzeba siostrami!!! 3 siostrami!! katastrofa