Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość millllla

samotnosc mnie dobija !!!!!!!!!

Polecane posty

Gość millllla

musze sie wkoncu wygadac jestem samatna mloda mama mam 21 lat od czterech miesiecy jestem sama odeszlam od faceta z ktorym bylam ponad 4lata i mamy razem synka ma 11 miesiecy no wlasnie odeszlam od niego i co dalej choc go nie kocham to ciagle o nim mysle choc na to nie zasluguje wszyscy w kolo mi mowia jestes taka odwazna i swietnie sobie dajesz rade moze i byl to odwazny krok odejsc z dzieckiem od faceta ktory cie bije zdradza i nie szanuje ani troche ale wcale sobie swietnie nie radze bo to tak boli gdy sobie mysle ze bylam z nim tyle tyle dla niego poswiecilam robilam co tylko chcial a on co nic nie zrobil zeby nas odzyskac tylko mowil wroc ja sie zmienie i na tym skonczyly sie jego starania a terz slysze ze co tydzien z inna sie bawi a ja w domu z dzieckiem a on korzysta z zycia tak mnie to wkurza niby mowi ze oskar nasz syn jest dla niego najwazniejszy i ciagle mowi ze chce go zabrac na weekend do siebie ale gdy przychodzi weekend to albo wymysla ze nie moze bo cos sie stalo albo wogole nie daje znaku zycia bo wolal isc na imprezke niz wziac dziecko do siebie wkurza mnie to ze cos mowi a tego nie robi jak oskar bedzie wiekszy to bedzie czekal na niego i tylko sie zawiedzie mysle czasami ze go nienawidze opowiada o mnie takie glupoty dla ludzi a potem sie wypiera i pisze ze mnie kocha lub dzwoni chciala bym o nim zapomniec raz na zawsze miec gdzies ze spotyka sie z inna ze znowu obiecal odwiedzic syna a sie nie odezwal nawet nie myslec o nim ale to takie ciezkie jest mi coraz trudniej samej na dodatek boje sie ze gdy kogos poznam to bedzie wszystko pieknie ladnie do czasu gdy ten ktos dowie sie ze mam dziecko i wtedy juz nie bedzie chcial sie ze mna np spotykac boje sie tego tak bardzo ze juz zwsze bede sama a ja tak teraz potrzebuje kogos bliskiego przytulic sie wyplakac nie mam dla kogo ciezko mi samej z moimi myslami coraz ciezej

Gość Skąd jesteś
???

Gość millllla
a po ci to wiedziec ????

Gość Skąd jesteś
A to jakaś tajemnica? Jestem ciekaw.

Nie ma to jak dobrze tatusia wybrać, co? Masz na co zasługujesz.

Gość millllla
dzieki za slowa pocieszenia nie ma co !!!!

Gość millllla
sam jestes glupi skoro oceniasz mnie a nie znasz mnie palancie jak masz cos do powiedzenia to powiedz cos o sobie albo zamknij sie i milcz kretynie glupi

Wiem, że dałaś dupy oraz zrobiłaś sobie dzieciaka z damskim bokserem i ostatnią szują. To wystarczy aby każdy normalny facet trzymał się z daleka od Ciebie.

Gość millllla
aha i to ty jestes pewnie z tych normalnych facetow ???? chyba zaczne dziekowac losowi ze choc jeden normalny raczyl cos chocby napisac !!!

Ty dla facetów nie istniejesz. Dzieciak zawsze będzie ważniejszy od partnera a żaden normalny facet nie będzie chciał wychowywać nieswojego. Trzeba było myśleć głową a nie dupą.

Gość Analny Jones
Darker niewiele o życiu wiesz, nawet nie potrafić szanować drugiego człowieka. A w naturze wszytko dąży do równowagi tak więc waż czy Twoja negatywna energia nie wróci kiedyś do Ciebie ze zdwojoną siłą.

Gość Romantyczka-artystka
Milu nie martw sie wszystko sie ulozy bedziesz jeszcze szczesliwa..a on..jeszcze zrozumie ze was oboje krzywdzi a wtedy to Ty mozesz juz byc ;zajeta; i szczesliwa..

A Ty o życiu nie wiesz nic. Żyj swoimi śmiesznymi ideałami. Jej facet nie potrafił jej uszanować ale nogi przednim rozłożyła. Ba! Dzieciaka nawet ma.

"a on..jeszcze zrozumie ze was oboje krzywdzi a wtedy to Ty mozesz juz byc ;zajeta; i szczesliwa" No, na pewno :D Kto by chciał taką?

Darker widze ze ladnie masz psyche zryta!!!

Darker powiedz mi co Ci ta dziewczyna zawinila? daj jej siwety spokj chopie!! jak bym tylko mieszkala blisko niej pomagala bym jej przy tym dziecku i ani nie powiedziala bym jej slowa ze schrzanila sobie zycie bo jest mloda dziewczyna i da sobie rade,a nie jak niektre nieudaczniki ze urodza i dadza rodzicom dziecko na wychowanie albo wogole nie urodza!jestem z niej dumna

Sorry, kobiety nie mają wizji fajnego faceta. Dla was fajny to ten, który powoduje, że macie mokro w majtkach ;).

Mi ona nic nie zawiniła. Mówię tylko, że jest bezdennie głupia. Jak chce spokoju to niech idzie sobie z forum razem z Tobą jak Ci się opinie innych nie podobają.

Darker no neistety chyba sie nie zgodzimy w tym temacie.Tak wiec dobranoc

millllla jesli tu jestes napisz podam CI swoje gg to pogadamy

Autorko nie słuchaj tych frustracików Darkerów. To są stare prawiczki nieudaczniki, których nikt nie chciał. Stąd teraz się wyżywają na kobietach, tylko tyle im zostało. Nie daj sobie wmówić takich bzdur, że to twoja wina i zasłużenie jesteś samotną matką, bo to nie prawda. Oczywiście będzie ci trudniej znaleźć faceta ale myślę jest szereg innych rzeczy ważniejszych. Samo to że masz syna nie jest problem, bardziej to że jego ojciec będzie chciał mieć z nim kontakt i tym samy wchodzić w wasze życie.

kapselko zostawila bym go w skarpetkach

żyliście w związku zalegalizowanym? jeżeli nie to on uznał dziecko? alimenty to ileś tam pensji ojca. Sytuacja gorsza gdy on nie ma np legalnych dochodów

Dominiś front zmienił. Pewnie jakaś mu teraz dobrze robi.