Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Romantyczka-artystka

Cos nadzwyczajnego :D

Polecane posty

Hej jutro z moim chlopakiem mija nam pol roku bycia razem,ja wiem ze w sumie to nie okragla rocznica ale jednak to juz jest cos i oboje nas bardzo cieszy te pol roku A ze ja jestem bardzo uczuciowa chciala bym mu zrobic moze jakas niespodzianke,cos wyjatkowego,cos zeby sprawilo mu przyjemnosc w te nasze 'pol roczku'?? Gotowanie odpada bo juz ma cala lodwke zapchana moimi frykasami.Moze macie jakas propozycje? bardzo prosze jak macie cos na mysli piszcie

Gość ja liczę na kontakt
Jak wyżej napisałaś to są twoje frykasy, Więc dla odmiany ugotuj coś co on lubi :classic_cool:

ja liczę na kontakt moje w sensie ze ja gotowalam ,a to na jego zyczenie:)

Spirit Crusher hmm..neistety zadnego zdj.jeszcze nie mamy wywolanego :) ale pomysl fajny ,nawet b.fajny.Moze masz jakis inny pomysl?

Gość bo czasami
Idzcie na profesjonalna sesje i pstryknijcie sobie pare fotek, swietna pamiatka :)

Możesz kupić zeszyt 16/32/60 kartkowy i na każdej ze stron napisz co Ci sięw nim podoba badz za co go kochasz:) chociaż kocha sie za nic Albo możesz wysiąć mase serduszek i włożyć do pudełeczka xD

Spirit Crusher Hmm odbiegajac od tematu Ty chyba nie ejstes mezczyzna? :P Bo czy mezczyzna moze byc tak romantyczny i pomyslowy?:) pomysly 5/5 naprawde podziwiam:)

Hym hym nooo to zdziwko..:P pomysly odjechane:P jak bys jeszcze mial dlugie wlosy to juz wogle..:P::P:P dzieki:)

Możesz mu jeszcze kupić jakieś zabawne bokserki albo jakieś fartuszek xD Albo kubek z Twoim imieniem Albo możesz zrobić u fotografa poduszkę z Twoim zdjeciem :) Alem się rozmarzył xD

Spirit Crusher To nawet mi nie mow ze masz do ramion bo szlu dostane:D ja blagam mojego na kolanach zeby zapuscil dlugie ale jest nieugiety < marzy > ojej.. :):)

odlot :P he he :D zapodaj jakie zdj :D

Albo pidżamę xD Albo koszule która bedzie nosił tylko dla Ciebie Albo plyte z ulubiona muzyka - chociaż to nie romantyczne xD Albo zróbcie kolacje xD która przyrządzicie razem :) Albo zabierz go tam gdzie się poznaliście Albo napisz mu wiersz :) z wyznaniem xD Ach xD

hmm zabrac go tam gdzie seie poznalismy ?czyli u niego w pokoju :P hehe :P noo to co z tym zdj;d

Gość dfcdfcdfcd
ile macie lat?

28924481

Gość lepiej nie szalej z tym
"nadzwyczajnym", bo postawisz sobie za wysoko poprzeczkę, a potem jak przyjdzie do rocznicy, to bedzie sie spodziewał gwiazdki z nieba, a jak nie bedzie "wow", to bedzie sie czuł zawiedziony. Ja bardziej bym uderzyła w ten wieczór spedzony wspolnie w swoich objęciach i przy fajnym filmie. Po prostu.

dzieki :) pomysle;)

Gość dfcdfcdfcd
dobre dobre.. bo ty zalatujesz mi na pojebanego 15-latka :) a koleżanka ktora wymysla prezent dla swojej milosci na 17-stke :D 🖐️