Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oileczka

moje życie jest beznadziejne, mam wieczną depresję

Polecane posty

Mam 20 lat, zaczęłam studia. Ale zamiast cieszyć się życiem, jestem ciagle smutna, przygnębiona, nie mogę się przez to uczyć, nic mi się nie chce. Prawie rok temu zakończyłam związek 1,5 roczny, bardzo to przeżyłam, teraz jestem od kilku miesięcy nieszczęśliwie zakochana;/ Zawsze byłam swietną uczennicą, uważana za atrakcyjną kobietę, i co z tego ? Brakuje mi faceta, chciałabym z kimś być, czuję się samotna ;/ mam mało znajomych, jedną blisko koleżankę, tylko z nią piszę smsy, tak to z nikim innym;/ moje życie jest beznadziejne, ciagle chce mi się ryczeć nic mi się nie chcę ;/ jak to mogę zmienić? gdzie poznasz chłopaka? gdzie nawiązać nowe znajomości? chyba, że ja jestem taka beznadziejna i zawsze będę sama bez chłopaka i znajomych ;/

Gość @oileczka
a skąd jesteś?

Gość bLaCk-HoRsE
Ty chyba przesadzasz. Ja mam 26 lat i dopiero teraz się zakochałem. Mam dziewczynę od kilku dni. Wcześniej nigdy nikogo nie miałem. Znajomych praktycznie wcale. SMS-ów z nikim nie pisałem.

mnie juz prawie nie ma... jestem strzępkiem żywego człowieka który prosi codzień o smierć i jej nie dostaje i nic innego mu nie przyjdzie jak samemu sobie smieć zadać...

moję zycie to kara boska jesli wogóle jakiś bóg isnieje... a jesli istnieje to lubi pastwić sie na tymi których stworzył... :-(

Gość bleeeeblekottta
Caster a ile masz lat ?

a ty jestes bardzo młodą dziewczyną... kobiecie łatwiej jest funkcjonowac...kobieta tylko kiwnie i już ma faceta i to ona wybiera kogo chce... dasz sobie rade... zapwne jestś piekną dziewczyną tylko nie wierzysz w swoje siły... a ja to dno... nie mam nikogo i niczego... zawsze oszukiwany i wykorzystywany nie chce już zyc.... :-(

z Krakowa... Nie mam hobby, lubię dobrą książkę, film, ale hobby typowego nie mam. Teraz z biegiem czasu uważam, że zawsze ciagle się uczyłam (nie żałuję tego, sama tego chciałam), nie chciałam nigdy wychodzić, siedziałam w domu i teraz nawet za wielu znajomych nie mam. Wiem, ze mam różne powdy do radości, ale czuję się samotna, brakuje mi tej drugiej osoby, do tego zakochałam się nieszczęśliwie, on mnie zranił. Chcę odzyskać radość życia, chęć życia, mobilizację do nauki, nie chcę zaprzepaścić tych wszystkich lat, chcę coś osiagnąć w życiu! Ale chyba to życie mnie przerasta, chociaż tak naprawdę nie mam większych problemów;/

Gość do bLaCk-HoRsE
a gdzie poznałeś te dziewczynę?? na jakimś portalu?? czy na przystanku na przykład :P

mam 28 lat i pełno problemów... niewiele zaznałem radości a jak juz myślałem, że moje zycie sie troszke ułożyło i może będzie lepiej to dopiero kopa w plecy dostałem od rzeczywistości...

niby nie raz słyszałam komplemtenty od facetów, nie uważam się za piękność, jestem po prostu normalna. Wysoka, szczupła, myślę, ze mądra i inteligentna. Jestem po prostu normalną dziewczyną, a jakoś nie mogę poznać nikogo.

Gość bleeeeblekottta
bo wydaje ci się że inni nie mają problemów, tylko ty je masz . Gdybys wiedział jakie maja inni ludzie to twoje na ich tle to by były zaledwie problemki.

Gość 879879879
To w koncu co masz: depresje czy szal macicy? DEpresja nie polega na myslach o ruchaniiu, raczej nic sie nie chce...

Zacznij medytować i wyobraż sobie obrazowo taką sytuację którą chciałabyś mieć. Wtedy podświadomość sprowadzi Cię do tego. Poznany problem, to znalezione szczęście. Zyczę Ci powodzenia!

Ale ja napisałam, ze wiem, że powinnam być szczęśliwa, bo inni mają większe problemy... ale ja patrzę na siebie, na to, że ja nie daję sobie rady w życiu, że jestem ciagle zdołowana, zmartwiona, moje życie jest takie beznadziejne, bez wyrazu...

mi nawet antydepresant od psychiatry nie pomaga... psycholog nie pomógł rodzina nie pomoże bo nie potrafią... a miało być tak pieknie... :-( idem w otchłań...

Gość 879879879
ruchania ci potrzeba, ot co...

Zegarmistrz światła "A kiedy przyjdzie także po mnie Zegarmistrz światła purpurowy By mi zabełtać błękit w głowie To będę jasny i gotowy Spłyną przeze mnie dni na przestrzał Zgasną podłogi i powietrza Na wszystko jeszcze raz popatrzę I pójdę nie wiem gdzie - na zawsze." Jaki ten kawałek jest ładny... :-(

Gość @oileczka
masz profil na facebooku?

Gość @oileczka
ja się można z Tobą skontaktować?

Gość @oileczka
chyba szukasz rozwiązania problemu, nie?

Gość cvfgvghyh
współczuję wam tego głupiego myślenia, dlaczego całe swoje szczęście opieracie na posiadaniu faceta? naprawdę jesteście tak ofermowate, że sobie bez nich nie poradzicie w życiu? żadnych pasji, hobby? celów, idei? serio współczuję

tak...mogę podać maila. Nie chodzi, ze ja bez nich nie daję rady, ale nikt nie chce być samotny, każdy chce dzielić z kimś swoje szczęście, to przecież normalne...