Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama na skraju wyczerpania ..

Bardzo ciezkie zabkowanie u 9 miesiecznej dziewczynki..: (

Polecane posty

Witam. Juz nie mam sposobu zeby ulzyc mojej 9 miesiecznej coreczce.W dzien nic nie je,goraczkuje ,w nocy wyje i tak od 3 dni ...Ida jej prawdopodobnie gorne zeby ,ale nie moge jej tam dokladnie zajrzec..Paracetamol nie dziala jedynie troszke nurofen..Moze ktoras tak miala ile to moze potrwac,bo mala sie chyba wykonczy :( A my po niej :( :(

Gość MAMA 8 MIESIĘCZNEJ WIKTORI
współczuję ja też to przechodzę

Gość próbowałaś?
próbowałaś viburcol podać? może pomóc też pomasowanie dziąsełek przed spaniem-moja lubiła gryźć szczoteczkę do zębów (oczywiście swoją); używaliśmy też żelu Dentinox, ale jednak chyba to masowanie najlepsze

Gość MAMA 8 MIESIĘCZNEJ WIKTORI
na moją viburcol nie działa nic a nic ale może na twoją zadziała,warto spróbować

U nas tez idą ząbki, dokładnie to 5 , mamy slinotok, palec w buzi i gryzienie wszystkiego. Pomaga dentinox, czopki sporadycznie przez 14 miesiecy podałam 5, pomaga tez mycie ząbków :)bo przy okazji masaz dziąseł. Możesz dac surową zimna marchewkę nich sobie gryzie, ukoi ból bo bedzie zimna.

Virbucol nie dziala.Nawet go nie mamy mieszkamy za granica. Do buzi nie chce nic wlozyc,zadnych gryzakow nic..:( Zel Dentinox juz tez nie pomaga.Czekam na czopki nurofen z Polski jak na zbawienie.Od 3 dni okolo 38,5 temperatury:O A i malo bardzo malo je..W zasadzie tylko butle :( i to troszke..

Nawet nie moge jej zelu nasmarowac,podaje na smoczek inaczej nie chce..:( Zauwazylam ze troszke pomaga melisa z rumiankiem...ALe troszke ..

Gość może do lekarza weź dziecko

Tak i co mi ten szaman powie jak mieszkam w UK kaze dawac to co daje czyli paracetamol ktory nie dziala :(

Kupilam inny zel widze, ze troszke lepiej z buzka ...

Gość gość
Polecam smoczki z zimnej wody (zimna woda + 2 kostki lodu) ja swojej małej gdy budzi się z rykiem wymieniem co kilka minut smoczki na zimne i po chwili dziecko spokojnie zasypia. Chłodne smoczki łagodzą ból i swędzenie. Sprawdza się od pierwszego zęba a ma już 5 ;)) polecam