Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogrodniczka w spudnicy

walczyc czy zostawic sprawe samej sobie?

Polecane posty

Gość ogrodniczka w spudnicy

czy mial ktos moze z was podobne doswiadczenia?znajomi mojego meza z ktorymi on ma bardzo dobry kontakt nie lubia mnie-nie zapraszaja do siebie,totalnie niezauwazaja,nie rozmawiaja ze mna,tworza swoja grupe do ktorej i moj maz nalezal od lat. Przyjemnosc sprawia im tyranizowanie osob spoza grupy a ja do takich naleze wiec jak maz z nimi gada albo idzie do nich to cos zlego musi na mnie powiedziec zeby bylo im dobrze,zeby czuli ze tworza zwarta grupe a wszyscy nowi ale obcy sa zli,czyli grupa any ja. Jak mozna sie zachowac w takie sytuacji czy walczyc warto czy warto olac ?

Gość o jeju co za dzicinada
oni jacys jebnieci sa? olej to. to ich pewnie zaskoczy.

Gość aha i achh
po pierwsze w spódnicy :o Po drugie, olej ich i stwórz sobie własna grupę, do ktróej mężowi będzie wstep wzbroniony. taką odskocznię dla siebie. i niech on wtedy smie słówko pisnać, to masz prawo zjebac.

Gość riki tikiki
zlej to sikiem prostym chyba że chcesz być taka jak oni. Stwórz swój własny świat i nie uzalezniej się od męża. Pzdr

Gość mowiecomysle
twoj maz musi powiedziec na ciebie cos zlego???? pogonilabym ich i jego!!!!!!!!!!!! masz strasznego dupka za meza i on ma z nimi kontakt ---szok

Gość ogrodniczka w spódnicy
sluchajcie - ja mysle ze on sie boi i oni z nim zerwa jak bedzie sie im sprzeciwial,u nich w grupie kazda zona jest ZLA, tylko oni sa wspaniali i beda razem zawsze-bo przyjazn jest wieczna a milosc nie-na tej zasadzie.dwa zwiazki sie juz rozpadly a rozwodznicy nadal w grupie wybranych...daje mi to do myslenia Natomiast oni mnie ponizaja w oczach grupy i tak jak pisalam zachowuja sie tak jakby mnie nie bylo albo jak bym byla naprawde zla i przeciwko nim!! jak sie odzywam w tej grupie to mnie ignoruja,smieja sie po katach i zachowuja sie tak zeby spelnila sie przepowiednia przewidywana ze jestem naprawde zla i wredna zona. a czy mial ktos z was tak?

Gość Pogadaj z nim, ale
wspolczuje meza egoisty, ktory ma w dupie jak sie czujesz:o.

Gość Pogadaj z nim, ale
to niech tez razem zamieszkaja, wspolnie odwiedzaja nawzajem swoje rodziny i seks takze uprawiaja miedzy soba 🖐️

Gość ogrodniczka w spódnicy
hehe ale to nie jest zabawne bo oni prawie ze ze soba sypiaja...w cudzyslowiu mowiac -a mianowicie dzwonia do siebie prawie non stop i opowiadaja sobie WSZYSTKO lacznie z tym co sie dzieje u nas w zyciu osobistym,wiec prawie jakby z niami sypiali,do tego ciagle maile,smsy i to tylko do meza natomiast ja jestem traktowana tak jakbym nie istniala,mnie nie ma...