Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliifdfdf

JESTEM ANOREKTYCZKĄ ??NOSZE ROZMIAR DZINSÓW 29 A MAM 170 CM WZROST I 28 LAT!!!

Polecane posty

Gość liliifdfdf

wiem ,że chudzina ze mnie bo kazdy mi to mówi ..i nosze rozmiar taki jaki podalam ...zmierzylam nawet metrem krawieckim ze po jednej stronie spodnie moje maja u samej góry w pasie 40 cm wiec razem 80 ...to bardzo malo ????glupie pytanie ale moze ktos mi odpowie...bo sama nie wiem czy jestem juz taka chuda czy tylko tak mi kazdy dokucza....:(:(

Gość ktos z innego czegos
jestes szczupła a nie chuda!!a co robisz,ze jestes taka szczupla/ ?

Jesteś chuda, za chuda wręcz . Ja proponuję ,żebyś poszła do lekarza. U Ciebie w rodzinie występują inne takie chude osoby?

Gość DOOOO iliifdfdf
NO JESTES BARDZO CHUDA SKORO MASZ TAKI ROZMIAR !!

Gość turkusowy chochlik
29 to mało? Zależy w jakiej rozmiarówce, w tej którą ja znam, 29 to takie M albo L... Ja kupuję jeansy w sklepach, gdzie rozmiarówka zaczyna się od 26, więc sama sobie zobacz

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
Ja noszę 27 i jestem wg mnie gruba

Gość DOOOO iliifdfdf
ALE ONA KRETYNKO JEST WYSOKA...ZROZUM..29 TO ZA MALY ROZMIAR NA TEN WZROST..JEST ZA CHUDA

Gość 29 to wcale nie tak mało
przy tym wzroście, raczej sporo mało to by było 26 ja mam przy 170cm rozmiar 28 a brzuch wcale nie taki jędrny

Gość liliifdfdf
no najchudsze mam uda i pupe ....podam wymiary w sumie. talia:75 cm srodek pupy 93 cm udo w najszerszym miejscu pod pupa 53 cm srodek uda 47 cm kolano 38 cm to tak dokladnie wam mierzylam byscie mialy obraz dokladny jaka szkapa jestem :(:)(kazdy tylko mi dokucza zebym przytyla a ja jem jak swinia i nic nie tyje.

Wszystko zależy od wymiarów jakie ma, bo rozmiarówki nie są super pewne.

Talia 75 środek pupy 93, a ja mam 73 i 90 i noszę rozmiar 27

Gość wszystko w porzadku
Mam 50 lat i wymiary podobne do ciebie, wcale nie uważam,ze jestem "szkapa",jedynie szczupła,wyglądam bardzo dobrze.

Gość 29 to napewno nie malo
ja mam 172 cm i noszę 27, bo przytyłam niedawno, normlnie wchodziąłm w 26 i wcale nie jestem chuda. Co ma obwód poasa do wzrostu???????

Gość 29 to wcale nie tak mało
też mi się wydaje że prowo laska się chciała pochwalić figurą ale coś jej nie wyszło bor. 29 to naprawdę dużo

Gość anaibionnn
straszne rzeczy ja mam 31 lat-dwoje dzieci (3,5 roczku, 1 roczek) spodnie kupuje 26/27 , waże 45 kg przy wzroście 160 cm.Jem wszystko ale mam dobra przemianę materii. jestem szczupła (filigranowa ) a nie zachudzona;-:

Gość alez absolutnie
ja nosze rozmiar 28/29 a mam 178 cm.. i nie uwazam sie za anorektyczke... szczupla tak, ale bez przesady

Gość stratbnanlk
nie jestes za chuda, te pindzie ktor tutaj pisza sa albo zapasionymi wrednymi krotkimi pasztetami albo nigdy dzinsow nie widzialy. rozmiar dzinsow wyznaczaja dwie liczby - szerkosc w pasie i dlugosc nogawki, czasami dochodzi szerkoosc bioder. dlatego jesli jestes wysoka nie musisz wcale kupowac wielkiego romiaru, by Ci sie nogi zmiescily i chodzic w za luznych. dostosowujesz sobie rozmiar. 29 to nie jest wcale malo, a 170 cm to zadna drabina. tez tyle mam, a mam do tego szerokie biodra i noszac 30 wazylam jakies 65 kg. teraz nosze 28, a mam jakies 60 kg.

Gość stratbnanlk
to musi byc prowo, bo gdybym miala 75 cm w talii to bym sie chyba zaplakala robiac brzuszki non stop

Gość liliifdfdf
TO NIE PROWOKACJA.. matko jak mam udowodnic?? kolezanki mego wzrostu nosza rozmiar 31,32 i sa szczuple a jak ja mowie ze nosze 29 to krzycza ze szkapa ze mnie bo nosze taki maly rozmiar.. \ciagle tylko slysze ze moze mam anemie albo tarczyce..zalamuje sie czasem..a nie wygladam przeciez tak chudo jak patrze na siebie..ludzie jednak potrafia zdolowac..

Gość liliifdfdf
w talii mam 75 cm ale naprawde mam chudy brzuszek..wygladam bardzo chudo w pasie niestety ..mam drobne kosci i moze dlatego.

Gość Daliana.1989
Boże to czemu ja uwazam ze jestem za gruba? mam 168cm wzrostu rozmiar dzinsów 26, ogólny rozm S wymiary: biust 88 talia 66 biodra 88 środek pupy 91 udo najszersze miejsce 53 udos srodek 47 kolano 37

Gość stratbnanlk
sorry, ale rozmiar 32 to sporo, to jak rozmiar 42, wiec to raczej one lecza swoje kompleksy Twoim kosztem. odetnij sie, powiedz,ze maja grube uda i nie lamentuj tutaj.

Gość Daliana.1989
a ile wazysz autorko?

Gość o matko czestochowska
Daliana.1989 MASAKRA JAKA CHUDZINA JESTES!! ty masz problemy z psyche czy jaja se robisz ty jestes wychudzona ...masakra a jeszcze piszess ze gruba jestes..

Gość alez absolutnie
no w talii nie ma kosci :p moze masz plaski brzuch ale nie masz wciecia w talii.. ja np prawie wcale nie mam wciecia brzuch mam plaski ale i tak mam 65 cm

Gość ja mam 20kg nadwagi
i mam w pasie duzo mniej niz Autorka, wiec mysle, ze jest ona gruba. To chyba jakas nietypowa numeracja. Jak mozna miec ponad 75 w pasie i myslec ze sie jest anorektyczka? Podobno powyzej 80 przy jakimkolwiek wzroscie to skrajna otylosc i zaburzenie zdrowia!!!

Gość slask
ja mam 172 i nosze rozmiar 28 wiec chyba z tobą nie jest tak źle