Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliifdfdf

JESTEM ANOREKTYCZKĄ ??NOSZE ROZMIAR DZINSÓW 29 A MAM 170 CM WZROST I 28 LAT!!!

Polecane posty

Gość liliifdfdf
ALE JA MAM W PASIE 75 A NOGI JAK SZKAPA CHUDE I PUPE WIEC CHYBA TALIA NIE SWIADCZY O CALOSCI ....NO NIE?? PRZECIEZ POSRODKU PUPY MAM TYLKO 93 CM A W UDZIE TYLKO 53 I TO U SAMEJ GÓRY ...WIEC CHYBA RACZEJ JESTEM CHUDA BARDZO.BO NOGI MAM DŁUGASNE WYJATKOWO I CHUDE.

Gość Daliana.1989
Ja nie jestem wcale chuda, ok szczupła może tak, ale i tak chciałabym troche zrzucic. nie wiem jak autorka moze pisac ze jest chuda jak anorektyczka w takim wypadku

Gość Daliana.1989
autorko chyba robisz sobie jaja. przeleciałam po twoich wymiarach i niektóre masz wieksze ode mnie wiec nie wiem jak mozesz byc ZA CHUDA

Gość stratbnanlk
albo jej sie cos upierdolilo i chce byc chuda albo jest idiotka, innego wyjscia nie widze

Gość liliifdfdf
wszyscy mowia mi ze jestem szkapa wiec sama tego nie wymyslilam uda masz na bank chude daliano skoro masz tylko 53 w udzie

Gość magnolia28
jaka anoreksJa, mam dokladnie tyle samo wzrostu co ty i nosze rozmiar 27. Mam 2ke dzieci i jestem jeszcze na diecie bo napewno mam troszke tluszczyku.

Gość Daliana.1989
nie sądze zeby były chude

Gość alez absolutnie
ile wazsz autorko? nie jestes wcale chuda... widocznie sie samymi grubasami otaczasz skoro tak ci mowia

Gość Daliana.1989
no własnie ile ważysz liliifdfdf bo nie napisałas????

Gość liliifdfdf
no nie wiem ile waze..nie mam wagi ale pewno 53 kilo..

Gość magnolia28
przy 53 kg napewno nie nosilabys spodni w rozmiarze 29 wiec lepiej zwaz sie ponownie

Gość urlop wychowawczy przysługuje
po pierwsze anoreksja to nie choroba ciała ale duszy. To ile się waży to inna sprawa. Anoreksja zaczyna się w głowie -to zaburzone postrzeganie swojego ciała. Anorektyczka nie ważne ile będzie ważyć wciąz będzie twierdzić że jest zbyt gruba i że źle wygląda. Samo bycie szczupłym czy nawet chudym nie równa się tej chorobie. "Głównym cechami anoreksji jest m.in. usiłowanie kontrolowania własnego świata i radzenia sobie z napotkaną traumą poprzez restrykcje w przyjmowaniu pokarmów. Powodem może być również, potrzeba wewnętrznej czystości lub perfekcjonizm. Spotyka się także inne powody, jak chęć bycia lekkim, czy pragnienie poniesienia kary lub śmierci."

Gość ciekawe :)
29 to mały rozmiar to jest M/L jak już ktoś napisał a 26 mniej więcej odpowiada S nie wiem z której strony jesteś szkapa a 170 to wcale nie jest dużo

Gość urlop wychowawczy przysługuje
wg tabelki rozmiarów, którą znalazłam to rozm. 29 jest na 96 w biodrach. To wcale nie tak mało. :)

Według mnie rozmiar 29 nie jest mały ale średni. Sama noszę 26/27 przy niewiele mniejszym wzroście ale nie uważam żebym miała taką małą pupę.

Gość babochłop
Co Ty Autorko gadasz, jaka anoreksja, jaka chuda? Chyba rozmiary Ci się pomyliły! 29 w dżinsach to nie dolna część rozmiarówki 34, 36, 38,40 i w górę:) to odpowiednik chyba L(od Large-SZEROKI!), ewentualnie M - medium. Ja mam wzrostu 176-178, chuda wcale nie jestem, wręcz przeciwnie mam wrażenie, że jestem wielką babą, wysoką i przy kości:( i noszę właśnie ten rozmiar dzinsow. A do anoreksji mi bardzo, bardzo daleko...

Gość no naprawde szok
autorka robi sobie jaja i was prowokuje. miła jak zawsze- masz okropny typ urody. od razu mi sie skojarzyłaś z ruską z bazarku:O nie maluj sie tak mocno