Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słońce.

dni nie płodne po okresie ? jest coś takiego ?

Polecane posty

Gość słońce.

dzień po okresie uprawiałam sex z chłopakiem . nie spuścił sie we mnie , ale słyszałam ze w tym śluzie jest iles tam procent plemników .. ale chodzi mi tu bardziej o te "dni niepłodne " bo słyszałam ze występują jakies 3 dni po okresie . jak to z tym jest ? marne są szanse na to zebym była wciąży prawda? wkoncu sie we mnie nie spuścił .. ale mimo wszystko mam niewielkiego stresa ; d prosze o wyrozumiałość , gdyż jestem mało doświadczona - dopiero zaczynam . ; ))

Gość snvdlkvdv
Jeśli masz regularne cykle mozesz te dni sobie wyliczyć, ale to tylko tak pi razy drzwi, ja bym na tym nie polegała

Gość słońce.
no własnie nie mam regularnych cykli ... ; < ale szanse marne na ciąże !?

Gość snvdlkvdv
do 3-4 dni bardzo marne... piszę szczerze, ale zaraz sie zleca mądre i napisza ze nie mam racji, a ja ci napisze coś ode mnie ...5 dni przed i 5 dni po raczej nie wpadasz..no chyba ze masz duzego pecha ..albo jestes jedna na milion..ale na bank nie jestes w ciazy

Gość słońce.
ajj , dziekuje . poprawiłaś mi humor . ;)

snvdlkvdv, nie chcę się wymądrzać ;), ale nie masz racji. Po @, aż do owulacji jest zawsze okres potencjalnie płodny, zwłaszcza jak się ma nieregularne cykle! Kobiety, które wyznaczają sobie okres niepłodny tuż po @ robią to na podstawie wielomiesięcznych obserwacji śluzu, temperatury i szyjki macicy - chodzi o niemal perfekcyjne rozpoznawanie objawów. I błagam nie propaguj jakichś tam obliczeń, które trącą kalendarzykiem czyli czymś, co nigdy nie może być uznane za metodę zapobiegającą zajście w ciążę...Pozdr.

Gość z tego co mnie uczono
do 3-4 dni po miesiączce i 10-14 dni przed miesiączką - dla tych co reguralnie miesiączkują oczywiście

Gość bagarmosen
poszukam i wam opisze jak sie oblicza bo widze ,ze wy zielone jak trawa na wiosne!!!!!!!!! a dziewczyny niech glupot nie pisza ,w pierwszy dzien po mozna wpasc z uszami!!!!!! Kalendarz i zaznaczac kiedy rozpoczal sie okres ---------gdy masz juz caly rok widzisz jak na dloni jaki i kiedy cykl mialas krotszy ,dluzszy. ? Wyciagasz najkrotszy cykl - x , wyciagasz najdluzszy cykli -x . roznica stanowi dni nieplodne!!!!!!!! nie podam w tej chwili tego x bo nie pamietam ale napisze i podam przyklad jak sie oblicza moje kochane rozyczki :)))))))))