Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Staraczka od bardzo dawna

cZY TO SĄPOCZĄTKI CIĄŻY?? CZY KTÓRAŚ Z WAS TAK MIAŁA, CZY TO MOŻE @

Polecane posty

Hej Laski słuchajcie mam do was pytanie... Czy na początku ciąży są bóle brzucha takie same jak przed @?? Kurcze bo boli mnie jajnnik raz jeden raz drugi, a do tego dochodzi ten nie przyjemny ból kiedy ma być @!! Na dodatek strasznie mnie swędzi skóra, na początku myślałam ze to przez to że zjadłam wiórki kokosowe które zjadłam na Wszystkich Świętych ( jestem na to uczulona) Strasznie się drapałam....A najgorzej na brzuchu.... Okres mam mieć jutro albo pojutrze planowo... Mam nadzieję ze nie bedzie @ tylko wyrośnie z tego mała dzidzia:D Czekam na waszą odpowidz:):) Pozdrawiam....

Gość anikaaaaa
tez czekam na @ a rczej jej brak i wiem ze jesli juz ejstes w ciazy to obiawy amsz takie same jak przed @ :) dlatego w dniu spodziewanej zrób test a jak jestes niecierpliwa to mozesz w sumie zrobic dzisi albo jutro:) powodzonka:)

A słuchaj okres powinnam mieć planowo jutro 3 listopada A kochałam się ze swoim partnerem 16- 17 pażdziernika! Jeżeli miałam w tym czasie dni płodne a 20 miałam owulacje to jest jakaś szansa że mogłam zajść w ciąże?? Bo w sumie plemniki trzymają się 5 dni to jest jakaś szansa?

Gość wewesssssskkkkaaa
U mnie symptomy miesiączkowe zaczęły się z dwa dni wcześniej niż normalnie, tzn. normalnie dopiero przed samym krwawieniem czyli w dniu miesiączki zaczynały się bóle. W dniu spodziewanej miesiączki miałam silne bóle. Brzuch zaczął mnie swędzieć jakieś 2 tygodnie po terminie spodziewanej miesiączki. Ja miesiączkę miałam dostać w czwartek a testy zaczęłam robić już w poniedziałek przed terminem :D. W zasadzie od wtorku wieczorem kreski robiły się w miarę wyraźne, choć nigdy nawet po czwartku nie miałam takich bardzo ciemnych. Powodzenia życzę, 3mam wirtualne kciuki :)

Dziękuje mam nadzieję ze coś z tego wyrośnie, ja właśnie od 3 dni mam silne bóle a do tego wczoraj z niczego zwymiotowałam....( może też dlatego że najadłam się obiadu) :) ALe mam nadzieję ze nie, rano mam wrażenie ze zaraz zwymiotuje, ale jeszcze nie zdarzyło mi się faktycznie zwymiotować tylko poprostu miałam takie wrażenie za zaraz pójdzie;/;/

Gość ciekawa 887
pewnie ze jest szansaale objawy te moga swiadczyc o nadchodzącej @ niema sie co nakrecac a jak dlugo sie juz starasz???

staram się od 4 miesięcy;/;/ Bardzo chcemy mieć dzieciątko z moim mężem ( jesteśmy po ślubie od 4 właśnie mies)

Gość ? ninten
życzę dwóch kresek... ja miałam takie objawy jak na @. ale na nudności to na pewno za wcześnie, jak każda starająca się - wkręcasz sobie pewnie niektóre rzeczy - bez urazy :) co do terminu Twojej owulacji to jest szansa, w ciążę można zajśc w najdziwniejszym terminie.

Pewnie dlatego sobie wkręcam ( i dobrze o tym wiem) bo strasznie pragnę mieć to maleństwo! Poprostu jak dostanę @ to się popłaczę!:( Nie chcę od początku tego przeżywać

Gość ? ninten
a 4 miesiące to niestety wcale nie tak długo... ja starałam się 6 miesięcy i teraz wiem, że miałam dużo szczęścia, ze tak szybko się udało, a udało się w najmniej spodziewanym momencie :) bądź dobrej myśli... jeśli nawet dostaniesz @ to cierpliwie poczekaj na kolejny cykl :)

Gość ciekawa 887
no to jeszcze nie masz zadnych powodw do obaw ja sie staram juz 2 lata to dopiero szmat czasu

Dziękuje, a jesteś już w ciąży czy może już maluszek jest na świecie??

Gość ? ninten
nie załamuj się :) będzie dobrze :) przecież prędzej czy później się uda... wiem, że łatwo się mówi... ja też szalałam :) ale to chyba każda z nas musi przezyc. Nie licznym udaje się odrazu.... A testy owulacyjne stosujesz? lub jakieś inne metody?

ciekawa 887 ----> mam nadzieję ze nie bede tak długo się starać;/ Badż kochana dobrej myśli, tylko to nas trzyma na duchu....

Gość ? ninten
ja jestem w 36 tc. i czasami sobie myślę, że niepotrzebnie się tak ciśnieniowałam, ale oczywiście jak miesiąc po miesiącu nie wychodziło to się stresowałam, że coś nie tak, że nigdy się nie uda... normalnie fioła miałam :) a przecież skądś te dzieciaczki się biorą :) pocieszałam się właśnie tym

? ninten----> wiesz co nic konkretnego kuzynka podała mi fajną stronę http://www.byckobieta.pl/kalkulator-kalendarz-dni-plodnych.html który dobrze oblicza dni płodne i ona przez tą stronke już 2 razy zaszła normalnie bez niczego w ciążę...mi dopiero w tym miesiącu ją poleciła:):)

Gość hbjfggfby
Wiesz co "od bardzo dawna staraczko" ty po prostu jestes jebnieta i to zdrowo! 4 m-ce- bardzo dlugo? idz leczyc sie na glowe zanim poczniesz dziecko

Gość ? ninten
ciekawa 887, moi znajomi starali się 4 lata. Wyniki badań idealne, owulacja jak najbardziej była i jak to lekarz stwierdził- trzeba po prostu trafic na odpowiedni moment. Teraz się cieszą swoim synkiem :) Najważniejsze, nie poddawac się i nie pozbywac nadzieji. Trzymam za Ciebie kciuki :) Ty też będziesz cieszyła się swoim skarbem. Szkoda, że tak to się układa, że jednym udaje się od razu, a inne muszą swoje wypłakac...... ale ja wierzę, że co ma byc to będzie, tylko wiadomo ta niepewnośc jest okrutna ....

Gość ciekawa 887
Staraczka od bardzo dawna nie mam tak zle jeszcze nie masz powodów do zmarwien na tym etapie staran glowa do góry nie ten miesac to nastpeny nagorzej sobie cos wkrecac przed @ a potem jak przychodzi @ to kobieta zle to znosi ja juz dawno dalam na luza tez co miesac bym płaszc a terz nie juz sie nastawialm i owiel mi z tym lepiej po tak dlugim czasie

Gość ? ninten
staraczko.... możesz zakupic w aptece testy owulacyjne. Kalendarzyk ma sztywne podziały i jednej się sprawdzi, a innej nie, owulacja to indywidualna sprawa... Polecam jeszcze olejek z wiesiołka, na tydzień przed OWU powstrzymanie się od seksu i picia alkoholu. I nie śmiej się, ale wtedy kiedy nam się udało ... po przytulaniu leżałam z nogami w górze :) jeśli nasza psychika może nas blokowac to myślę, że może też wspomóc :)

Gość ciekawa 887
ja to stosowalam i niestety mi nie pomoglo kazda kobieta ma inny organizm jedej pomoze drugiej nie

hbjfggfby po co tu wchodzisz jak ciebie to na pewno nie dotyczy, wez się zajmij swoimi sprawami a nie !!

? ninten i ciekawa 887 wiem ze te 4 miesiące to pryszcz z tym ile wy albo inni ludzie się starali niektórzy po 10 lat! Znam takie przypadki:( ale jestem wykończona, dla mnie te 4 miesiące to naprawdę wieczność! :( Co miesiąc latać i robić testy i myśleć ze może się udało :( a jednak nie teraz może w następnym się uda. Jest męczące...

Gość ciekawa 887
no woem rozumiem cie tez tak mialam ale cóz zrobic nie mozna sie poddawac a napewno sie uda widzisz u mnie 2 lata i co zrobie nicc trzeba miec nadzieje i musisz dalej prubowac az sie uda niestety jedne cyk i sa w ciązy a drugie niestety musze swoje odczekac tez pownnam myslec dalczego akurat ja?? wszystkie znajome kolezanki sa w ciązy albo sie dowiaduje a ja ni c i nic ale co zrobic

Gość ciekawa 887
to moze pprstu wruc na luz lepsze to niz sie zadreczac a napewno sie uda wiem ze to nie jest latwe ale chyba inego wyjscia nie masz

Gość ? ninten
:) będzie dobrze, zobaczysz :) wiesz... coś w tym jest, że jak się bardziej wyluzujesz to łatwiej "zaskoczyc".... ja zaszłam w cyklu, w którym się tego nie spodziewałam, nawet test zrobiłam 5 dni po terminie @. Także niestety- nie przewidzisz kiedy się to stanie, ale warto czekac. Życzę Wam dziewczyny powodzenia :) mam nadzieje, że nie będziecie długo czekac, a Ty staraczko.... byc może już się udało :) a jeśli nie to popłacz sobie chwilkę i z powrotem wstań i walcz :) Trzymajcie się dziewczyny :)

Wiesz co ciekawa 887 najgorsze jest to i dołujące jak teściowie, albo własna matka zacznie gadać coś o dzieciach i wiesz rozmowa ! A tu że fajnie by było jakby została już babcią a tu fajnie bo już wie co by na chrzciny kupiła itp...kur* mnie to tak strasznie dołuje, mam taką ochotę jednej i drugiej tak wykrzyczeć ze staramy się od 4 miesięcy i nic! A one gadają jakby to ciach i jest maluszek!

? ninten wejdz tutaj na ten post od czasu do czasu i powiem co i jak...Pozdrawiam i dziękuje za rady i otuchę...:*:*

Gość ciekawa 887
wiem cos o tym ja juz 2 latai sie wszyscy dopytuje czei jeszcze nie dalczego bo juz chca zostac dziadkami to im poprstu powiedz ze jak bedziesz to bedziesz w ciązy i tyle nic na siłe widac to jeszcze nie twój czas ja znam zdrowe pary ktore sie staraly do 8 miesacy o dziecko więc więcej cierpliwośći ile masz lat????

Gość ciekawa 887
ja tez myslalam ze uda mi sie zybko zajsc w ciąze a tu lipa jak masz ochote to mozemy pogadac na gg