Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Staraczka od bardzo dawna

cZY TO SĄPOCZĄTKI CIĄŻY?? CZY KTÓRAŚ Z WAS TAK MIAŁA, CZY TO MOŻE @

Polecane posty

20 lat

Gość ciekawa 887
to jeszcze jestes mlodziutka jeszcze bedzie miala dzieci i le tylko bedziesz chciala jeszcze sie bedziesz cieszyc dzdzia mi to latka leca juz niebawem 29

Zaraz bede leciała bo na polsacie program mój bedzie leciał, ale wejdz od czasu do czasu na ten topic i ci napisze co i jak...:* Czy dostałam @ czy może jest już maluszek:):)

Gość ciekawa 887
no ja tez ide go ogladac hehe powodzienia

Widzę ze o tym samym myślimy hehe.... NO to Do zobaczenia :)

Gość ? ninten
staraczko... temat mam w ulubionych, więc jak tylko bedziesz wiedziała co i jak - pisz :)

Hej dziewczyny! No nie dostałam jeszcze okresu a dzisiaj termin:) Najgorsze jest to że mam straszny ból brzucha i piersi mnie bolą, że nawet nie mogę ich dostknąć! Modlimy się zeby to nie był okres...ale nawet jakby to trzeba bedzie na dowo próbować;) Pozdrawiam;)

Zauważyłam ze brzuch mi się zrobił twardszy niż wcześniej. Hej nikogo nie ma??:(

Gość ? ninten
hej, ja wczorajszy dzień spedziłam poza domem.... i jak? wiadomo już coś ? :) :) :)

Staraczka od bardzo dawna-jesli nie dostalas @ to zrob juz ten test bo ja sama ciekawa jestm..ja robilam test w dniu spodziewanej @ i wyszly 2 kreski..a piersi mnie bolay ze nie moglam stanika ubrac

Gość ? ninten
potwierdzam :) mnie też piersi na maksa bolały :) jeśli wczoraj nie dostałaś to dziś jest dzień po terminie.... przyłączam się do koleżanki.... lec kochana po test :)

Gość ? ninten
Ja jeszcze czekam :) termin na 6.12 a Ty? :)

Gość ? ninten
Niunia.... nie martw się :) moja koleżanka też wcześnie poroniła, a teraz jest w 22 tc :) i dzidzia zdrowo się rozwija :) poronoienie występuje zwykle wtedy kiedy zarodek źle się rozwija lub ma jakąś wadę, więc to takie szczęście w nieszczęściu. Kiedy możecie znowu się starac?

Gość ? ninten
Niunia nie korzystam z komunikatorów :) staraczko :) odezwij się do nas :)

Witam Ja także staram się o dzidziusia. Termin @ miałam na wczoraj i dalej nic. Test zrobiłam ale wynik jest bardzo dziwny. Kreska wskazująca ciąże bezowa :-( Nie wiem co o tym myśleć!

Gość ? ninten
Justa chyba najlepiej powtórzy jutro z rana test :) a jaki test zrobiłaś?

KINDERtest płytkowy Dodam że strasznie bolą mnie piersi a brzuch tak jakby na @. Test powtórze jutro rano ale strasznie sie denerwuję.

Gość ? ninten
daj znac jaki wynik :) powodzenia :)

Hej dziewczyny, no niestety jestem załamana okres dostałam dzisiaj rano:( NO niestety będziemy się dalej starać....To jeszcze nie koniec:( Mam nadzieję ze następnym razem wyjdzie maleństwo;)

Rano jak tylko zobaczyłem że mam @ to zaczęłam płakać aż mój maż do łazienki wleciał, bo myślał ze coś się stało! Tak stało się! :( Z tego wszystkiego popłakałam się, ale dobrze mieć takiego mężczyznę jak mój, pocieszał i mówił ze będziemy dalej próbować...Mam nadzieję ze następnym razem się uda, będziemy próbować od 16 listopada do 25 wtenczas obliczyłam sobie dni płodne...:D Okres mam regularnie tak więc mogę spokojnie obliczyć Buziaki;*

Niestety wiem jakie to smutne uczucie... ja tak mam już od kilku miesięcy i nic... ale musimy mieć nadzieję że następnym razem się uda Trzymam kciuki

NO niestety nie którzy mają odrazu( i dużo jest tutaj postów ludzi którzy piszą żę nie chcą dziecka i chyba zecydują się na aborcje! Boże! To jest chore! Ludzie nie wiedzą co robią! Jak można zabić małą beztroską osóbkę! Ja tutaj się staram z wieloma dziewczynami z Kafe a ludzie wyjeżdzają z takim czymś!

Gość ? ninten
straraczko.... przykro mi, że to jeszcze nie teraz. Ja też reagowałam tak jak Ty - płaczem... ale przecież trzeba jakoś odreagowac. Ważne, że się nie poddajesz :) i masz świadomośc, że przecież w końcu się uda. To teraz będziemy trzyma kciuki za listopadowe starania :) może będzie mikołajkowy prezent? :) Justa... czekamy na wiadomośc od Ciebie :)

Nic nie rozumiem... dziś rano znów taka ledwo widoczna beżowa kreseczka :-( pocieszam się tym że przy pierwszej ciąży (która niestety obumarła) moja kreseczka była bladoróżowa Ciągle mam nadzieję że moje przeczucia się sprawdzą

Gość ? ninten
Justa, a może kup innej firmy test.... no jeśli wychodzi Ci drugi raz z rzędu kreska ciążowa.... nie ważne że nie różowa ale beżowa ... to chyba coś na rzeczy jest. chyba, że testy wadliwe.....

Wole wierzyć że jednak jest coś na rzeczy. Powtórzę za kilka dni bo może troszkę za szybko :-( Jak na razie brzuch boli jak przed @. A piersi nie mogę dotknąć bo takie są wrażliwe. U mnie to nie są zwykłe objawy jak przed każdą @... Najgorsze jednak jest dla mnie to czekanie