Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta_37

Panowie, do dzieła

Polecane posty

Gość bgrebg
naga prawda bywa a kobieta piekna jest w nature sama przyodziana, nie po nicku osadzaj lecz uzyj całej głebokosci i szerokosci umysły by pokłady najskrytsze odkryc, nic co na tacy podane , co łatwo osiagalne atrakcyjne byc nie moze ale jak głeboko siegniesz...? skarby najwieksze nie leza na ulicy, wiec zastanów sie

Skąd jesteś ?-- hahahahahhahahahahahahhaale mnie dziś roznbawiacie.Dojrzała kobieta dodaje sobie lat w/g Ciebie.:D:D:D

Gość Kobieta_37
do Fanfarona: no masz rację z tym tytułem, trzeba było napisać: Panowie do dzieła! zróbcie mi k...a suchy tynk na ścianach i wycyklinujcie parkiet:)) do skąd jesteś: Księciuniu, w nicku jest mój wiek:P

Gość bgrebg
a którego ksiecia pytasz?? bo ja zadnego nie zauwazyłem;)

Skąd jesteś ?-- masz szansę albo ściema:DDaje za wyrazny sygnał aż mi to podejrzane:D:D:D

Gość Kobieta_37
tam jakiś wcześniej mię księżniczką nazawał skarby głęboko ukryte powiadasz... moze się coś na kafeterii niechcący odkryje:)

Kobieta_37-- hahahahahahahahahahahahahahaha leje tu przed monitorem.hahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Gość bgrebg
oj toz głebpko szukac musisz.... jam królewicz w worze skryty ale ty podstarzała ksiezniczko jeslis atrakcyjna jest to i ksiecia znajdziesz:)

Kobieta_37-- masz wyjątkowe poczucie humoru ,ciekawe czy ta łajza orange się odezwie do ciebie:D

Gość Kobieta_37
Fanfaron ty tak kopiujesz te "hahah" czy za każdym razem wklepujesz w kalawikord bo pod mocnym wrażeniem jestem:D

Gość Kobieta_37
bgrebg księcia nie szukam sami przychodzą:) założyłam wątek bo pogadać chciałam i nowych ludzi poznać, no! Tak naprawdę to uziemiona dziś w domu jestem. A tak jak mówiłam, od 2 misiecy nikgo widzieć nie chciałam i przyszedł czas na ogarnięcie. W końcu!

Gość Skąd jesteś ?
Księżniczko, a myślałem, że masz większe poczucie humoru. Zabiłaś mnie powagą, więc z cyklinowania parkietu nici :D ... choć i tak Ci nie wierzę :P

Gość bgrebg
jak sama nazwa wskazuje fanfaron wklepuje byc moze nadgarstki wyrobione na wklepywaniu łebka ptasiego...:P

Gość Kobieta_37
Fanfraon, jestem na etapie pisania bezwzrokowego, już od naaaastu lat- umiesz tak?:)

Zaczarowana w pomarańczowej poświacie - dobry kierunek obrałaś ale metoda nietrafiona. Skoro panowie mają "przystąpić" do dzieła, to dzieło musi być bardziej konkretne. Twoja grupa docelowa to nie-szczeniaki czyli panowie tak w oklicach Twojego wieku lub starsi, prawda? A do tanga trzeba dwojga... Jak myślisz - kogo ONI, ci potencjalni zainteresowani, poszukują? :) Jedni przeżywając kryzys wieku średniego szukają o wiele młodszych niż Ty. Drudzy, znając poczucie własnej wartości zastanawiają się, że może i jesteś na poziomie, ale do "dzieła" wcale nie muszą przystępować... to "dzieła" przystępują do nich. A ci, co szukają łona do reprodukcji też się zastanawiają, że skoro do tej pory.... to dlaczego ma się udać? Rozsądku! - proszę uniżenie... :p

Kobieta_37-- jesteś o niebo lepsza tylko za duzo myślisz przy tym.Spontan lepszy:D:P:D

Gość też singiel od niedawna
Dziewczynko , a porzucił cię boś szpetna , kłótliwa , czy dlatego że mu jakaś młoda siksa we łbie przewróciła ? Też od kilku tygodni jestem sam , też niby porzucony , ale właśnie po 12 latach związku , zaczynam odkrywać uroki bycia singlem , jakby co pisz śmiało GG 901093

Gość Kobieta_37
Do skąd jestes: to może chociaż suchy tynk?:P

No masz szczęściew kobieto przyszła ELYTA CAFE DO CIEBIE czyli wspanialy szukanie:classic_cool: teraz Ty przemów do niego abyś go swoja osoba zauroczyła:P:D

Gość Skąd jesteś ?
Chciałbym zauważyć jedno zasadnicze zdanie z ust wyjęte księżniczce : "W życiu tego nie robiłam ale mam dość i muszę się uleczyć..." Te słowa (jeśli prawdziwe) zamienią nawet najpiękniejszą księżniczkę w ogra ;-)

Gość Kobieta_37
Ok, Panowie po kolei: - do tego co szuka dziury w całym: dwa pierwsze akapity: racja, racja, Następne właściwie też racja. Ale może, moooże ktoś wejdzie tu zupełnie przypadkiem tak jak ja i może, mooooże to będzie ktoś całkiem do rzeczy tak jak ja. Poza tym czy ja nie napisalam? Nie zwiazku tu szukam bo te przychodzą same:) A ty już tu o polityce brzucha gadasz. do też singiel od niedawna: porzucił mnie nie dla innej, bo wtedy bym nie cierpiała, porzucił mnie bo się wypaliło a ja się do tego przyczyniłam i nie pielęgnowałam i jeszcze pomogłam, porzucona jestem pierwszy raz w zyciu i to jednak kurde boli choć nie wierzyłam:) do fanfarona - elita jak elita- wszędzie pełno trolli:) uff kogoś pominęłam?

Kobieta_37-- co Cię tak speszyło?Szukanie nie gryzie jest bardzo delikatny na swój sposob lecz rzeczowy.jakoś nie widzę wypowiedzi do niego:P:D

Gość Skąd jesteś ?
Fanfaron, przyjąłeś niecodzienną taktykę podrywu - gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta :D ... Już nikt nie walczy o rękę córki prezesa, więc Fiona jest Twoja ;-)

Kobieta_37-- udowodniłaś ze jesteś szybsza nie tylko w pisaniu:D W myśleniu tez:):classic_cool:

Gość Kobieta_37
do skąd jesteś: w życiu nie założyłam takiego wątku ty czepialski shreku,ty!:P

Skąd jesteś ?-- tutaj niestety poległeś lecz masz szansę.Ja sie samoistnioe wykluczam Domyślasz sie zapewnie dlaczego:)

Gość też singiel od niedawna
ups , jak się przyczyniłam , i jeszcze pomagałam , znaczy mało kochliwa jestem , szkoda bo ja chce się zakochać znów na zabój :)