Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta_37

Panowie, do dzieła

Polecane posty

150 :O;( krasnal lecz z takim.........eeeeeee .chu...eeeee.przyr......tfu myśleniem:D

A to feler wstchnął seler-- nie przeginaj przecież dla mnie żyrafa bardzo sympatyczne zwierzę.:D Tylko jak mam patrzeć do góry wolę z drabiną przyjechać:D

Gość Kobieta_37
;) Fanfaron pełnił tu tylko funkcję komentatora, nawet podsuwał mi co lepsze kąski:))

Teraz jest konsternacja w co sie ubrać>Może takie szpilki ma i szuka je po kątach:D:D:D Lepiej zostaw ze szczudłami się zjawię ,praktyczniej:D

Gość Kobieta_37
Nie wierzę w 150 cm:P

Gość A to feler wstchnął seler
A przytulić się bestia chce i to z drabiną. Tfu. Toż to zgroza to prawie.... nie nic więcej nie powiem. Kobieto.... nie wiek jest ważny. Zresztą młódka z Ciebie. Powiem tak wiek jest w sam raz. Panna na wydaniu. A tak miło popatrzeć w parku na te ławeczki. Jak oni się tulą no i oczym oni tak rozmawiają. Cały czas szeptem i sobie do uszka. Pewnie sekrety..........

A to feler wstchnął seler-- hahaha masz pecha nie czytałes od początku i wpadłeś:D Rusz głowa i zyskasz na tym:D

Fanfaron nie ładnie tak gromko z tym wiekiem. Popatrz: "Kobieta..." Jak pięknie to wygląda. Grubianin.

Gość Kobieta_37
Ależ mnie mój wiek wcale nie przeszkadza!:))) To gimnazjalistom tylko forumowym przeszkadzało:) Mlodka nie jestem ale starą też mnie nikt nie nazwie:) (forumowe dzieci! cisza!)

Czytam od początku i czekałem aż dzieci pójdą lekcje odrabiać. Teraz czekam aż Fanfaron odrobi pańszczyznę.:P

Gość Kobieta_37
no to skąd jestescie a Ty fanfaron ile masz w koncu tego wzrostu?:D

A to feler wstchnął seler Fanfaron nie ładnie tak gromko z tym wiekiem. Popatrz: "Kobieta..." Jak pięknie to wygląda. Grubianin. Chyba kobieta to pisze pokaż posta mojego,ze tak się zachowuję:D

Kobieto.. przecież napisałem - Wiek masz w sam raz.:D

Gość cruell von lex
autorko już za późno przykro mi trzeba było to napisać 17 lat temu :(

Gość Kobieta_37
Pragnę zauważyć, ze rozmowa ze mną to czysta przyjemność a nie jakas ta pańszczyzna!:P

Fanfaron To co kobieta mówi, a to co kobieta myśli no i jeszcze to co kobieta chce to są naprawdę różne rzeczy. Kobieto jesteś piękna, mądra lecz dla mnie za młoda. Kochałbym Cię do końca swoich dni i byłbym Ci wierny. Kochałbym Cię za samo tylko to że jesteś, że oddychasz. Kochałbym Twoje ocze, Twój uśmiech. Kochałbym Cię za nic. Bo w tym byłaby cała przyjemność.

Gość Kobieta_37
chyba 17 lat temu to nie miałam jeszcze neta:)

Kobieta_37 -- same paradoksy ta osoba mówi.Mnie obwinia a zachowuje się skandalicznie:( Mówię o tej orange wyżej nie o Tobie

von lex jesteś w błędzie. Poczekaj do 50 . zatęsknisz za uczuciem. A teraz spójrz w lustro. Ile masz lat. Bo wyglądasz na więcej.

A to feler wstchnął seler-- typowe samcze opowiastki prawiczku intelektualny:D

Gość Kobieta_37
Panowie, zachowujecie się jak rozhisteryzowane .... nie wiem sama co. "jesteś za młoda, za brzydka, za ładna, niemądra, zbyt inteligenta" lub "jestem za stary, za mały, za duży" bla bla bla w realu też sobie tak sobie dobieracie znajomych:)))???? do cruella: obiecuję ci, ze jak chwilę popiszesz w tym wątku to, to nie będzie zdrada:))

Skąd jesteś ?-- wreszcie zmądrzałeś i zaczerniłeś się,gdyż robiono Ci przysłowiową gębe:D

Skąd jesteś ?-- można bylo Cię odróżnić lecz jajcarze wyżywali się na tobie:D

Gość Kobieta_37
żeby się zaczernić to trzeba się zarejestrować jak mniemam? Skąd jesteś: już po prysznicu? fanfaron: mam 37 lat jestem 73 rocznik:)

Fanfaron myślałem że jesteś facetem z jajami. A tu widzę obrażalską pannę. Walisz w konkury i się odszczekujesz ? Toż ja wcale Ci nie ubliżam. Wykaż hart ducha. Nadmij się jak paw, Rozłóż swój wspaniały ogon. Potokuj trochę. Dama nie lubi krwi. Szczególnie gdy sama jej nie utoczy. A to Kobieta inteligentna. Więc nawet w wirtualnym świecie pokaż żeś facet, a nie chłopczyk w krótkich spodenkach. Pani wybaczy mi mój nietakt. Nie miałem zamiaru byś była świadkiem takiej sceny. Damie wszak to nie przystoi.